האם מתאים שאני אצא לדייט מחר?

אני מנסה

אני עובדת על זה.
זה שאנשים פה תומכים בזה שאני צריכה לנתק איתו קשר סופית - עוזר לי להבין שזה הדבר הנכון...
אני מקווה שזה יחזק אותי...

וגם זה שלא הייתי מסוגלת לצאת לדייט בגללו...

לצערי היום אני אאלץ לראות אותו (יוצאים עם חברים)
אבל אני לא מתכוונת לדבר איתו בכלל.

חסמתי אותו בפייסבוק, בפלאפון, מחקתי את המס' שלו ואת כל ההודעות.

superorti

New member
להתנתק מהאקס דחוף!!!!

השאלה שלך פה היא לא מדוייקת. זה לא משנה אם מדובר בבחור שהכרת עכשיו או בבחור אחר. העניין הוא שאת לא תהיי פנוייה רגשית להכיר מישהו חדש כל עוד את בקשר עם האקס הזה.
השלב הראשון הוא להתנתק מהאקס פשוט למחוק את הטלפון/פייסבוק או מה שזה לא יהיה.
כל עוד תהיי בקשר איתו (ורק ידידות כנראה לא בא בחשבון כי אחד מכם תמיד יתפתה), לא תתקדמי לשום מקום רציני עם מישהו אחר.

Berethor

New member
ומה אם היא תישאר בלי כלום?

קודם עדיף לה לוודא שעם החדש יצא משהו ורק אחרי זה לנתק את הקשר מהאקס-יזיז. כי הקשר כבר ישנו בכל מקרה.

superorti

New member
הבחור החדש זה לא העניין פה

העניין הוא שהיא בחיים לא תתקדם עם אף אחד כל עוד היא בקשר הזה שחוץ מיזיזות לא יוצא ממנו כלום...
אם מעדיפה להשאר במצב כזה שלא תצפה למצוא מישהו אחר ולנהל מערכת יחסים בריאה עם כל בחור חדש אחר...
זו כוונתי.

Berethor

New member
את שאבד אין להשיב, האקס הוא אקס בכל מקרה

אפילו אם הוא יזיז שלך עכשיו, ולכן לא נפרדתם במאה אחוז. כמובן שדובר פה במקרה מתוסבך, אבל אקסים זה דבר מתוסבך בכל מקרה, בתכלס אני לא בטוח אם לנוכחי יהיה אכפת כל כך אם שכבתם לפני יומיים או לפני שבוע, הרי שכבתם כבר בכל מקרה. על כן או שהאקס שלך יפריע לו בכל מקרה או שהעיקר בשבילו יהיה שזה לא ימשיך גם אם תהיו בקשר. חוץ מזה הצד החיובי בסיפור הזה, שעדיף שמדובר באקס-יזיז, מאשר בסטוצים למשל, שזה הרבה יותר גרוע לדעתי, ככה זה לפחות הרע במיעוטו. מה שכן את לא מחוייבת ליזיז שלך בנאמנות, במיוחד שהוא לא חוזר להיות בקשר רציני איתך למרות שאת מציעה לו את זה, אבל מין הראוי שתגידי לו שאת מתכננת להיפגש עם מישהו אחר, ותראי מה תהיה התגובה שלו לכך. אם זה יפריע לו, אז תגידי לו שרק במקרה שהוא יסכים לקשר רציני את לא תחפשי מישהו אחר, ואם זה לא יפריע לו, אז לא אכפת לו.

גברים - אין צורך לשלוח לי שאלות ותגובות במסר

אישי.

אני יכולה לקרוא פה בפורום...

ביטלתי את הדייט

הרגשתי שאני לא פנויה כרגע לקשר חדש...

יש לי רגשות לאקס בגלל התקופה האחרונה ואני חושבת עליו ומתגעגעת...

זה בעייתי... אני לא רוצה להתחיל קשר מנקודה כזאת...

עכשיו הבנתי כמה זה דופק אותי...

למזלי הבחור היה ממש נחמד וממש הבין...

הערה לתפוז:

אני והאקס לא בקשר רומנטי, אלא בקשר של יזיזות.

יש הבדל גדול בין הדברים...

Cade Foster

New member
כולנו מבינים מה המשמעות של יזיזות

אז אין צורך בהסברים.

לא חושב שזה היה נכון לך לבטל את הדייט. כן היה נכון להיות כנה כלפי הבחור ולהסביר לו את המצב. יש אנשים שמבינים ולא מצפים שתתחייבי כאן ועכשיו. אני מבטיח לך שגם הוא לא התנזר מרצון מהרגע שבו ענית להודעה שלו. אתם עדיין לא בשלב שאתם חייבים משהו אחד לשניה.

הם כתבו בדף הראשי

שאני בקשר רומנטי עם האקס ומתלבטת אם לצאת לדייט...

הרגשתי שזה לא נכון לי לצאת כרגע לדייט...

Cade Foster

New member
לא מבין את הגישה הזאת

אנשים מפספסים כל כך הרבה דברים בחיים בגלל הרגשה לא נכונה. מה היה קורה במקרה הכי גרוע? היית יוצאת והדייט לא היה הולך טוב. ביג דיל. במקרה היותר טוב היית מוצאת בו את מה שלא מצאת אצל האקס שלך.

תחשבי על זה.

Berethor

New member
הם היו צריכים לרשום בקשר מיני ולא רומנטי

אולי תוך ניסיון שזה ישמע תקין פוליטית יותר אז תפוז סילפו קצת את הדברים.

Hermineh

New member
אין קשר. צאי לדייטים וכל זמן שאין לך משהו טוב

שאת מעונינת בו אז תעשי מה שבא לך מהצד. אין קשר בין השניים אלא אם כן את מאוהבת באקס ואת מרגישה שאם תשארי איתו אז לא תוכלי לפתח קשרים חדשים.

למעלה