האם ניתן לקלות ולטחון קפה לבד?../images/Emo22.gif
קודם כל הצהרת הון ברשותכם: אין לי כמה אלפי שקלים למכשירי קליה וטחינה ביתיים (וגם אם יש הם ישמשו למטרות אחרות שאינן קשורות לפורום זה..). ולענייננו: האם וכיצד ניתן לקלות קפה בבית? למשל- לשים על מחבת ו..איזו כמות? איזו להבה? כמה זמן? מתי להוסיף את השמן והביצים? (סתאאאם) ולגבי טחינה- בהנחה שאין לי מכתש ועלי כמנהג הבדואים, האם פוד-פרוססור יועיל כאן? אולי אמצעי אחר? אני משער שלמכונת קפה בה עובי הטחינה הוא קריטי זה בגדר חבל"ז, אבל לקפה שחור "סתם" יש פתרון? תודה רבה (בפעם הבאה נברר כיצד מכינים קפוצ´ינו מקפה צבאי)
קודם כל הצהרת הון ברשותכם: אין לי כמה אלפי שקלים למכשירי קליה וטחינה ביתיים (וגם אם יש הם ישמשו למטרות אחרות שאינן קשורות לפורום זה..). ולענייננו: האם וכיצד ניתן לקלות קפה בבית? למשל- לשים על מחבת ו..איזו כמות? איזו להבה? כמה זמן? מתי להוסיף את השמן והביצים? (סתאאאם) ולגבי טחינה- בהנחה שאין לי מכתש ועלי כמנהג הבדואים, האם פוד-פרוססור יועיל כאן? אולי אמצעי אחר? אני משער שלמכונת קפה בה עובי הטחינה הוא קריטי זה בגדר חבל"ז, אבל לקפה שחור "סתם" יש פתרון? תודה רבה (בפעם הבאה נברר כיצד מכינים קפוצ´ינו מקפה צבאי)