ל40 ילד במסגרת לימודית, ו 80 הורים, לסבול בגלל ילד אחד שאלרגי למזון מסויים ? על ההורים להתחשב ולהמנע מלשלוח מזון שאחר אלרגי עם ילדו למסגרת חינוכית.
לא. שכל ילד יאכל את האוכל שלו. במיוחד מי שאלרגי צריך לדעת שאחרים יכולים לאכול אוכל שהוא לא, ואם הוא רוצה לטעום משל מישהו אחר הוא צריך לשאול האם יש שם דבר מה שהוא אלרגי אליו.ל40 ילד במסגרת לימודית, ו 80 הורים, לסבול בגלל ילד אחד שאלרגי למזון מסויים ? על ההורים להתחשב ולהמנע מלשלוח מזון שאחר אלרגי עם ילדו למסגרת חינוכית.
בעייתי.לא. שכל ילד יאכל את האוכל שלו. במיוחד מי שאלרגי צריך לדעת שאחרים יכולים לאכול אוכל שהוא לא, ואם הוא רוצה לטעום משל מישהו אחר הוא צריך לשאול האם יש שם דבר מה שהוא אלרגי אליו.
ילד X לא צריך לסבול בגלל ילד Y, אף פעם!
לא אמרתי לשים אותם בגן נפרד, אמרתי שכל ילד יאכל את האוכל שלו.בעייתי.
ילד קטן אינו יודע מה מותר לו ומה אסור, (הנכדה שלי שואלת). בגלל המודעת לילדים אלרגיים וכדי למנוע מהם להיות שונים, (ממה שאני יודעת) ילדים מגיל 3 עם אלרגיה מסכנת חיים מקבלים סייעת צמודה בארוחת הבוקר. לכן אין סיבה לשים אותם בגן נפרד.
ילד בגן בהחלט לא יכול לדעת וגם לא תמיד עומד בפיתוי.לא אמרתי לשים אותם בגן נפרד, אמרתי שכל ילד יאכל את האוכל שלו.
ילד אלרגי יודע למה הוא אלרגי ויכול לשאול (לדוגמה, נניח שהילד אלרגי ללקטוז כמו בדוגמה שנתן קותי) האם יש מוצרי חלב בסנדביץ' של חברו, גם כל ילד יודע שחמאה וגבינה הם מוצרי חלב, וגם שוקולד למריחה הוא חלבי. אולי הילד הלא אלרגי לא יודע ששוקולד למריחה הוא חלבי, אבל הילד האלרגי ודאי יודע ולא יקח סיכון על סנדביץ' עם שוקולד.
גם ילד בן שלוש יודע איך נראה שוקולד למריחה.ילד בגן בהחלט לא יכול לדעת וגם לא תמיד עומד בפיתוי.
יש שוקלד ללא חלב.לא אמרתי לשים אותם בגן נפרד, אמרתי שכל ילד יאכל את האוכל שלו.
ילד אלרגי יודע למה הוא אלרגי ויכול לשאול (לדוגמה, נניח שהילד אלרגי ללקטוז כמו בדוגמה שנתן קותי) האם יש מוצרי חלב בסנדביץ' של חברו, גם כל ילד יודע שחמאה וגבינה הם מוצרי חלב, וגם שוקולד למריחה הוא חלבי. אולי הילד הלא אלרגי לא יודע ששוקולד למריחה הוא חלבי, אבל הילד האלרגי ודאי יודע ולא יקח סיכון על סנדביץ' עם שוקולד.
כן, כי למה שהילד שלו לא יהנה ממשהו שהוא אוהב בגלל ילד אחר?יש שוקלד ללא חלב.
למה לסכן את הילד האלרגי, בעיה להורה לשלוח משהו לא חלבי? לקבל את האחר?
כל הורה מכין את הכריך או החטיפים לילד שלו. ילד עם אלרגיה גדל עם ידיעה שהוא לא נוגע בארוחת העשר או בחטיפים של אחרים.יש שוקלד ללא חלב.
למה לסכן את הילד האלרגי, בעיה להורה לשלוח משהו לא חלבי? לקבל את האחר?
חיזקת עבור סופרמן מידע.קיים לגמרי.
כשהכינו בגן כדורי גבינות לקראת שבועות נתנו לנכדתי כפפות להגנה. ברור שהיא עשתה פעילות אחרת. כשסיימו וניגבו את השולחן הסירו לה את הכפפות. נגיעה בשולחן המנוגב, והזרוע האדימה.
לפחות זה לא סכנה לחיים.
עדיין לא נכון למנוע מגן שלם פעילות לקראת חג.
דעתו של סופרמן בכל הקשור בילדים לא רלוונטית בעיני מכיוון שהוא איננו הורה. תובנות רבות מגיעות רק עם ההתנסות ולא באופן תיאורטי. גם הורה לילד שאיננו אלרגי למוצר כלשהו מכיר טוב יותר את הנושא בגלל חברים של ילדו.חיזקת עבור סופרמן מידע.
יש גנים, הנכדים שלי בכאלה, אולי זה בכל הגנים, אסור להכניס אוכל הגורם לאלרגיות. למשל מאכל שמכיל בוטנים. אני לא זוכר מה עוד ברשימה. יש בני אדם האלרגים לגלוטן. אבל זה לא ברשימה, כי אין לזה תופעות אלרגיות חמורות ובהחלט הילד יודע שאסור לו. בימי הולדת אם יש ילד שאלרגי לגלוטן מביאים עוגה ללא גלוטן, או עוגה קטנה לילד האלרגילא אמרתי לשים אותם בגן נפרד, אמרתי שכל ילד יאכל את האוכל שלו.
יש הבדל בין אירוע לבין שגרה ואין צורך לנהוג בהם באותו אופן.יש גנים, הנכדים שלי בכאלה, אולי זה בכל הגנים, אסור להכניס אוכל הגורם לאלרגיות. למשל מאכל שמכיל בוטנים. אני לא זוכר מה עוד ברשימה. יש בני אדם האלרגים לגלוטן. אבל זה לא ברשימה, כי אין לזה תופעות אלרגיות חמורות ובהחלט הילד יודע שאסור לו. בימי הולדת אם יש ילד שאלרגי לגלוטן מביאים עוגה ללא גלוטן, או עוגה קטנה לילד האלרגי
תלוי גיל. הנכדה שלי ידעה כבר בגיל שנתיים וחצי שמוצרי חלב אסורים. כל מאכל שהגיע לגן והיא לא הכירה- היא שאלה אם חלבי.בעייתי.
ילד קטן אינו יודע מה מותר לו ומה אסור, (הנכדה שלי שואלת). בגלל המודעת לילדים אלרגיים וכדי למנוע מהם להיות שונים, (ממה שאני יודעת) ילדים מגיל 3 עם אלרגיה מסכנת חיים מקבלים סייעת צמודה בארוחת הבוקר. לכן אין סיבה לשים אותם בגן נפרד.
על תופעה כזו עוד לא שמעתי. זה אפילו נשמע לא הגיוני, נניח אישה מניקה שאלרגית לחלב במגע, תהיה לה פריחה על הציצים כתוצאה מההנקה. זה נשמע לי הזוי לחלוטין.
אתה לא מבין כלום באלרגיות, למה להכריז משהולא. שכל ילד יאכל את האוכל שלו. במיוחד מי שאלרגי צריך לדעת שאחרים יכולים לאכול אוכל שהוא לא, ואם הוא רוצה לטעום משל מישהו אחר הוא צריך לשאול האם יש שם דבר מה שהוא אלרגי אליו.
גם אם מדובר על אלרגיה במגע, הרי מי שאלרגי לחומר מסוים במגע צריך פשוט לא לדעת בו, אז אם הילד אלרגי לחלב במגע, הוא יכול עוד בתחילת השנה ליידע את הצוות ואת הילדים האחרים לא לגעת בו אם נגעו במוצר חלב ולא שטפו ידיים, ובכל מקרה, אין ספק שלא יאכל מיוזמתו או אפילו יגע בסנדביץ' חלבי וידאל מראש כדי לא לסכן את עצמו.אתה לא מבין כלום באלרגיות, למה להכריז משהו
שמראה שאתה שוטה גמור?
אפשר לגגל ובשתי שניות תבין קצת יותר.
גם סופרמן אינו יודע כל,
וכך כולנו, אבל,
לא הגיוני והזוי לטעמך ודעתך לא שווה נכון.
סבל? אפשר לחשוב, רק נסה אם אפשרי לחשוב ולהבין את הסכנה עד סכנת מוות לילד האלרגי.
ובנוסף, להתחשבות בזולת ערך אנושי גדול, כדאי ללמוד מגיל צעיר,
וכאן זו לא בדיוק התחשבות, זו מניעת סכנת מוות.
תהנהן בבקשה שאדע שהבנת.
טוב שיש חכמה הממהרת לקרוא ולתקן.אתה לא מבין כלום באלרגיות, למה להכריז משהו
שמראה שאתה שוטה גמור?
אפשר לגגל ובשתי שניות תבין קצת יותר.
גם סופרמן אינו יודע כל,
וכך כולנו, אבל,
לא הגיוני והזוי לטעמך ודעתך לא שווה נכון.
סבל? אפשר לחשוב, רק נסה אם אפשרי לחשוב ולהבין את הסכנה עד סכנת מוות לילד האלרגי.
ובנוסף, להתחשבות בזולת ערך אנושי גדול, כדאי ללמוד מגיל צעיר,
וכאן זו לא בדיוק התחשבות, זו מניעת סכנת מוות.
תהנהן בבקשה שאדע שהבנת.
היום במקרה עברתי ליד חטיבת ביניים, על השער כתוב, נא לא להכניס בוטנים ומוצריו, בשל אלרגיה, המודעות לאלרגיה מאד גבוה, ולא מנסים להטיל אחריות על האלרגי.לא. שכל ילד יאכל את האוכל שלו. במיוחד מי שאלרגי צריך לדעת שאחרים יכולים לאכול אוכל שהוא לא, ואם הוא רוצה לטעום משל מישהו אחר הוא צריך לשאול האם יש שם דבר מה שהוא אלרגי אליו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.