האם נציגי יס משקרים ללקוחות מהוט?

ועוד משהו גברת פז

הם אמרו שהם מכרו להם את טלנובלה בע"מ כמה שזה נשמע בולשיט האם את מאמינה לזה?

האם נציגי יס משקרים ללקוחות מהוט?

השאלה הזאת תהיה נדונה לויכוח אינסופי ואני החלטתי לנסות את זה על בשרי ולראות מה קורה? אמא שלי הזמינה נציג של יס במטרה אחרת כדי ללחוץ את הוט והם החליטו ללחוץ אותנו בדבר הזה של האינטרנט ולא רק האינטרנט גם בטלויזיה אמרתי לאמא שלי ליד הנציג אני לא מוותר על הוט בגלל אקזיט! הנציג אמר לי שהוא רואה ביס גם בערוץ 3 את אקזיט החלטתי לנסות להתקיל אותו ולראות אותו עונה לי כי הוא אמר שהוא צופה קבוע אוקי. שאלתי אותו מה היה אתמול באקזיט ושיגיד לי איזה שידור זה היה חי או מצולם? התשובה להתחמקות קלה ביותר לא ראיתי אתמול עבדתי מאוחר עד 10 אבל הוא הואיל בטובו לשאול איפה האולפנים שזה כבר מראה חשד וגם מה יש לי באינטרס לצפות באקזיט ואמרתי לו שבגלל שהראו אותי אז בזמנו בטלויזיה אני צופה ונותן חוות דעת. הוא אמר לי במידה ואין לך אקזיט אני מחזיר אותך להוט,פה יש סיכון לעבודתו ולכספו. השאלה לי אליכם האם יצא לכם להתקל בתופעה כזאת שאמרו לכם נציגים של יס שיש אקזיט בערוץ 3? וסליחה אני שכחתי להוסיף שבזמן שהוא מדבר עם אמא שלי על הדברים אני החלטתי לחתוך לחדר שלי ולעשות חקירה מהירה שאלתי את אדוה מהפורום שלנו לשעבר בכינוי ראשלצית לאב אקזיט שהיא לקוחת יס ושאלתי אותה אם יש לה אקזיט בערוץ 3 והיא בדקה וראתה ואמרה לי שאין אמרתי אוקי תודה והמשכתי הלאה חזרתי לו עם תשובה ואמרו לי שכרגע אין הוא אמר לא יכול להיות אני צופה בזה שקרן פתלוגי עוד אמרתי מילה שלו מילה שלה בוא נביא עוד מילה מלקוחה של יס והפעם ידידה מבאר שבע שאלתי אותה אותה שאלה ואמרה לי שאין,חבר'ה המילה שלו כבר שבירה שני נציגות כבר אומרות לא! והפעם מה שהולך להיות זה אני הקש האחרון שישבור את יס לראות אם באמת יש אקזיט בערוץ 3 או שסתם החליטו לעבוד עלינו כדי להצטרף וזה שיטה של יס למכור את האנשים יותר לעבור. הפקת אקזיט והוט 3 תבדקו את התופעה הזאת שווה לכם לעשות תחקיר

גברת פז?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo90.gif

וברור שלא!!! לyes יש בכלל את השיר שלנו אז ממש לא!! אררר הם כאלה צבועים

reutc1

New member
אין לי מה להגיד בנושא..אני בשוק

כאילו ככה לא יהיו להם הרבה מנויים...

גם לי יש yes ואין שם אקזיט../images/Emo4.gif../images/Emo90.gif

בכל אופן yes מניאקים גם שמעתי שהם פרצו למחשבים של HOT דרך הסוס הטרויאני כדי לחפש כל מני סודות או דברים כאלה של HOT!!! אני מההתחלה לא סבלתי את yes אבל לצערי ההורים שלי לא רוצים לעבור
בכל אופן אני לא אתפלא אם הם עשו את זה לעוד כמה!!!

crazy cottage

New member
לי יש yes ואני ממש אוהבת!!!../images/Emo163.gif

יש פה את ערוץ Y השולט
(נשואים טריים,גאקאסס,דירת המוציירים,פאנקד,החיים על פיY...) ואת יס+(עקרות בית נושאות
,נשות הכדורגלנים
,אפידורל
) ואת יס וויקאנד(OC,מגרש ביתי,הופ ופיט (שכחתי איך קוראים לזה) יססבבה וניקולואדיון אני ממש מרוצה

ToXic BoY17

New member
חח יש סדרות שוות אבל בHOT יותר:

המון סדרות שוות. כמו בHOT3(ט"ב,אקזיט,גיא פינס,מכל הבנות בעולם) EXTRA HOT(אבודים,ורוניקה מארס,סוריל לייף,ג'ואי,אני איתה) AXN(AXN מאניה-עם יעל גולדמן,אפקט הפחד) BIB ערוף הצחוק(הרצועה,באפי,סאוטפארק ועוד) ערוץ הילדים של הוט-השמינייה(כעת יש עונה 1 חלק 2) לוגי-ילדי הים האדום החודש יהיה לנו גם את ערוץ הבידור הישראלי עם מלא תוכניות מקור. ניקולודיאון גם לנו יש! בערוץ 10 עולה ביום שבת העונה הראשונה של OC וגם של מגרש ביתי ועונה 4 של בנות גילמור-אז לא הפסדנו הרבה. מה שהיה לכם שווה זה ה"ש שעולה בדצמבר בשידורי קשת!

ToXic BoY17

New member
וב-MTV

יש את נשואים טריים וג'קאסס ובקרוב-בריטני וקווין:קאוטי

ToXic BoY17

New member
כן הם גנבו את הרעיון של HOT MAGIC

והם הוציאו את הממיר המקליט לפני הוט!

הם רוצים שיעברו אליהם

אם היית עובר אליהם ואז רואה שאין לך אקזיט זה כבר היה מאוחר מדי בשביל לחזור וזה שדיברת איתו היה אומר אומר שזה לא נכון

זהו שהוא הבטיח לנו

שאם אין אקזיט הוא אישית אומר שנרים לו טלפון והוא דואג שאנחנו מחוברים להוט חזרה

זה כתוב איפהשהו?../images/Emo90.gif

כי אם לא אז הוא יכול להגיד שהוא לא יודע על מה שטענתם כלום והכל הלך וחבל!

אין דבר כזה !!!

הוא מתחייב לכל זה מבצע שלהם כנראה זה חתום הכל טוב ויפה אמא שלי אמרה לו אין אקזיט מתנתקים הוא רצה להעביר אותי באינטרנט מזל שהצלחתי להשאר עם זה

אחר כך הוא יגיד שהוא לא הבטיח לכם

כמו שפז אומרת אם זה לא בכתב זה לא שווה כלום

adar cahlon

New member
אופיר, אתה יכול לדעת איזה סדרות

משודרות בהוט ואלו גם בהוט וגם ביס.. בסוף התוכנית רשום לך "עבור הוט 3" ויש את זה כל הזמן אחרי טלנובלה בע"מ, אקזיט, גבר-גבר, שאלו תוכניות רק של הוט...

כן זה מוזר אני יודע שהוא לוקח סיכון

ואמרתי לאמא שלי אנחנו נתנתק ישר לא מעניין אותנו אנחנו לא עושים חשבון אני אבדוק את זה על בשרי וככה אלמד מהלקח ויעביר את המסר הלאה

למעלה