האם נציגי יס משקרים ללקוחות מהוט?

ToXic BoY17

New member
בכלל הם רוצים להוריד את ערוץ 3 ביס!

אז שלא יבלבלו את המוח!

קבלו בבקשה את הפיתרון לפרשה

אחרי בירורים עם ידידות שלי ואיתכם החלטנו ללכת על הרוב קובע שלא משקר לדודה שלי מחולון,אמא שלי הרימה טלפון לבית שלה ואחיינית של אמא שלי עונה ואומרת לה מה יש בערוץ 3 אוקי היא אמרה לה לבדוק גם בערוץ 10 דודה שלי בדקה וגם שם אין,אוקי אחרי בירורים אמא שלי התקשרה ליס וביקשה להתנתק אחרי שבועים בגלל שאין את התוכנית,היה ממש ויכוחים בינה לבין אמא שלי ואמא שלי לא רצתה להוציא את כל העצבים שלה עליה כי אחותי עבדה בהוט לא מזמן והיא יודעת מה זה לעמוד בצד השני אז היא דיברה איתה הכי יפה שיש וניסו להוציא את אמא שלי מפגרת.אוקי אמא שלי אחרי חילוקי דיעות אמרה לא מעניין אותי תנתקי אותי,כמובן שאמא שלי מסרה לה את מספר כרטיס האשראי ונותקנו סופית,לכל אלה שרוצים לעבור ליס תישאלו אם יש ותתקילו אותם כמה שצריך בסופו של דבר הסוף מתוק אקזיט נשארת איתנו אצלי בבית ואנחנו נשארים בהוט.

כל הכבוד שהתנתקתם../images/Emo70.gif../images/Emo90.gif

הראתם להם מזה לשקר כדי למכור אררר
בכל אופן כייף לך שיש לך HOT... HOT רולזזז

ניסיתי...../images/Emo122.gif../images/Emo90.gif

ואני כל הזמן ממשיכיה לנסות כי מי יודע אולי פתאום הם יסיכמו חחח בכל אופן אם הם יסכימו ואני אעבור אני כל כך אשמח שבטוח הפורום ישמע על זה

תראי

אם אני שכנעתי את ההורים שלי שיתנו לי לבוא לאולפנים את יכולה לשכנע אותם לעבור לhot

תאמיני לי שאני מנסה...../images/Emo90.gif

מהיום שבו הודיעו שאקזיט עוברת לHOT ושעפר ישחק ב"טלנובלה בע"מ" אני מנסה לשכנע אותם אבל עד עכשיו זה עזר...
אבל זה לא אומר שאני אפסיק לנסות

adar cahlon

New member
כל הכבוד אופיר../images/Emo70.gif

אז בקיצור, פספסת כמה פרקים של אקזיט..

למעלה