האם סטוצים פוגעים בשלום הציבור?

Donna4f

New member
זה קטע שאתה מעלה את זה ../images/Emo132.gif

בדיוק לפני יומיים ראיתי את השילוט(ריבועי קטן כזה) וחשבתי לעצמי שהמילה "סטוצים" מוכרת בטוח, ואיזה מגניב שהלכו על זה בלי להתבלבל.... עיריית תל אביב מגדלת דינוזאורים
, וחוץ מלשפץ את העיר ולעשות עוד יותר פקקים ובעיות חניה...הם רק יושבים שם ומתחזקים בירוקטיה וצנזורה...
הייתי כותבת מכתב בשם הציבור
ושוחרת צדקת...יללא לבג"צ איזה יחסי ציבור...צריך למנף את זה
:) D

מ ס ח ר ר

New member
דעה לא פופולארית

אני מניח שיש כאלה שילדיהם לא יראו מילה זו ויתחילו לשאול שאלות (ולאו דווקא בגלל שיש להם מה להסתיר)

וזה השלט הכי בעייתי מבחינת ילדים???

מכל הפירסומות שיש ברחבי ת"א מכל הכיתוב שיש בת"א דווקא עם המילה סטוצים יש בעיה להסביר לילדים??? תאמין לי שילד שיודע לקרוא את המילה סטוצים בשלט יודע כבר דברים הרבה יותר "נועזים" מזה כך שזאת אחת הבעיות האחרונות שיש <ואני אמא לילד קורא ששאל אותי את השאלה הזאת, השמיים עדיין במקום>

אתה חושב שזה יעזור?

זה לא מתחיל בצנזור השלטי חוצות או הפרסומות למיניהם, יש דברים לדעתי חשובים יותר להתעסק בהם לשינויי למען עתיד ילדנו. שלום למסחרר

|אייקון של מוסר כפול|../images/Emo39.gif

אפשר להסביר לילדים הכל. בהתאם לרמת הבנתם כמובן. אם הם מצליחים לקרוא את זה, סימן שהם כבר בגיל שיודעים שתינוקות נולדים מהבטן רק במצבים מסויימים מאוד. ידע זה כח. זו דעתי

../images/Emo13.gif

וכמה שאת צודקת, בדקה של רצינות, אני מאוד מסכימה איתך. ילדים בדרך כלל שואלים דברים המתאימים להתפתחות גילם, אני רואה את זה יופי על הגדולה שלי. אגב היא אכלה פלאפל היום...שמע ישראל סוף סוף נרגעה
שיגעה אותי.

פ ר ח בר1

New member
לי זה צרם

וראיתי את השילוט הזה מזמן זה כמו לכתוב.: זיונים זה אנחנו. בעיני זה אותו הדבר .

סטוצים../images/Emo99.gif

עזוב, מזמן העולם הזה התחרפן טוטאלוס. מי מתייחס לטמטום של האזרחים "התמימים"
אני חייבת לציין שהמילה סבבה שולטתתתתתת פה חופששששששששייייי ...
מאז שאני כאן אני שומעת אותה לפחות 20 או יותר פעם ביום
אוווח אין אין על המדינה הזו
ועכשיו מתעופפת לצפות בסרט טוב,גולסטריידר עם אנדי גרסיה מקווה שכמו שאחי המליץ ויפה איתי הוא שווה.

למעלה