האם עבדו עלי???

TheReverend

New member
../images/Emo4.gif

לא הבנתי מה אתה רוצה. נכון הייתה טעות בפרסום, תקלה של עופר-אבניר ונאמר לי שזה יתוקן(אנחנו נעקוב ונוודא שזה אכן מתבצע). לא עופר-אבניר קובעים את מס' הסמ"קים בכלי נכון? אם ה2 סמ"ק האילו בעייתיים למי שקונה את הקטנוע אז מהיום והלאה או שיקחו את זה בחשבון או שפשוט לא ייקנו את הקטנוע הזה יותר ועופר-אבניר ייאלצו להפסיק לייבא את הדגם. ואיזו התחמקות מתשובה ראית? קיבלת תשובה מהירה, אומנם מאיש מכירות ולא "רשמית של היבואן" אבל גם את זו אני מבטיח לך שאשיג. בקיצור הנושא לא נסגר והוא ישאר במעקב והתשובות הרשמיות יובאו לידעתכם פה ובפולגז, בקרוב.

tygger

New member
אז ככה.

להסביר את הלך התקנון של משרד התחבורה גם אני יכול... להסביר כי את המחיר של הבלה בלה שנקבע בגלל המה שמו שלו זה יפה. אבל חוסר ההתיחסות היא הסבר התופעה ולא התייחסות לה. אולי אני פספסתי את זה אבל אני לא ראיתי בהודעה שלו שום תגובה בקשר למה הם הולכים לעשות. זה נקרא מבחינתי התחמקות. אם זה נאמר לך עדיין זה לא נאמר על גבי הפורום ולכן עד שלא אמרת את זה זה עדיין לא היה ידוע לשאר באי הפורום... לפני שאתה שוב מטיף, אני מציע לבדוק באם הפרק הוא הפרק הנכון שוב.
המסקנה שלך אבל אכן נכונה.

TheReverend

New member
אבל הטפה זה המקצוע שלי ../images/Emo3.gif

בכל מקרה ידידי, הבטחתי להביא תגובה "רשמית" של עופר-אבניר וכזאת תתקבל. בקשר לגולש vilig הוא איש מכירות ולא הבעלים\מנכ"ל של עופר-אבניר אז תגובה של "מה הם הולכים לעשות" לא הייתי מצפה לקבל ממנו.

vilig

New member
בקשר לעיניין הציבור

עופר אבניר אם כל הכבוד לנו(ויש כבוד) לא יכולה גם אם היא מאוד רוצה, לשנות ולתקן את כל העולם. מה לעשות שלמדינת ישראל לא מגיע אפילו מיל מכמות הקטנועים המיוצרים, ובטח לא בשביל כמות כמו שמגיעה לארץ,מישהו מהיצרנים ישנה את נוהליו. בקשר לשכן שלך,אולי תסביר לו,יש כאלה שמבינים (תתפלא). ואם זאת התחמקות מתשובה,אני רק יכול לקנא בלקוחות שלך!!! לסיכום תודה למי שמצא את הטעות באתר לנו והביא את זה לתשומת ליבנו, על מנת שנוכל להישתפר בעתיד.

tygger

New member
מספר דברים אחרונים.

(עייף בכל זאת) עם כל הכבוד לעופר אבניר, יש לחברה מדי פעם את הגליצ'ים שלהם. לא טענתי מעולם כי שאר החברות בסדר. להפך, כל מי שמכיר אותי יודע טוב מאוד כי אני לא חושש להשתלח נמרצות במטרו בשל "רמת השירות" והמקצועיות שהם מפגינים כל פעם מחדש שאני רק מרשה להם לפתוח את הפה. להשתפר זה טוב.
אולי אתה יכול לקנא היות ואני משתדל לא להשאיר אף אחד חסר תשובה. השאלה שלי היתה ונשארת אגב, האם עופר אבניר הולכת לנסות ולשנות את העניין. ברור לי כי לא ניתן להציל את העולם, לוויתנים ימשיכול למות אל מול חופים, ילדים ימשיכו לגווע ברעב, מלחמות יפרצו על קינטורים קטנטנים בין שכנים (על חניה?), אבל תמיד יש משהו שניתן לעשות. ואמתין לתשובה הרישמית בקשר לנושא.
שולם? tygger שהולך לחפש את הסופר גלו כי שוב חנו לו בחניה...

vilig

New member
../images/Emo140.gif

אני לא כועס ,להיפך אני מנסה לנצל את הקשרים שלי לטובת כולם,כמו שאמרת דברים ימשיכו לקרות זו דרכו של עולם. אבל מה שאפשר לתקן(כמו טעות באתר)יתוקן לאלתר. אני פה כי אכפת לי מהענף
בהצלחה עם השכן(ועדיף עם השכנה)

טייגר, השדון לא מבין. ../images/Emo4.gif

איך בדיוק אתה רוצה שאבניר ישנו את זה ? יורידו לך 2 סמ"ק מהקטנוע שמגיע ארצה ? ידרשו ייצור מיוחד מהיצרן עבור ישראל ? יבקשו מהיצרן לשקר למשרד הרישוי בזמן התקינה ? מה אתה רוצה מהם ? תהיה הגיוני...בן אדם...

tygger

New member
בוקר טוב שדון.

לא, אני לא רוצה שהם ישקרו למשרד הרישוי. אבל אפשר אולי לבדוק את העניין הזה ואולי באמת ניתן לסדר את העניין בצורה טובה. מפליא אותי לדעת כי הנפח הוא 151 סמ"ק. אולי יהיה איזה פיתרון לנושא. אני זוכר שהיה את הXT600/500.

ixmix

New member
ועוד פתרונות:

הבעיה היא כי מפורסם בפרסומי עופר אבניר שהקטנוע 149 סמ"ק. קודם כל יש לתקן מיידית את הפרסום השגוי. פתרון אלגנטי נוסף - למכור את הקטנוע פחות מחיר הרישוי לאלה שהזמינו על סמך היותו 149 סמ"ק, או לפצות אותם בשווה ערך להפרש ששילמו.

vilig

New member
תודה לכולם

הטעות(האנושית)שניתגלתה באתר של עופר-אבניר תוקנה אור ליום רביעי. תודה למי ששם לב והע(א)יר את תשומת ליבי לעיניין,אשמח לעזור גם בעתיד. מלבד זאת אתר יפה וידידותי,תהנו.http://www.oferavnir.co.il/

למה בכלל משלמים לפי נפח מנוע?

ולא לפי כוחות סוס? הרי הרלי עם 1200 סמ"ק מפתח 60-70 כ"ס לעומת 600 סמ"ק של סוזוקי המפתח למעלה מ- 100 כ"ס. ואם פתאום יקום גאון שיפתח מנוע בנפח 50 סמ"ק המפתח 30 כ"ס?

vilig

New member
שוויץ

לצערי אנחנו לא חיים שם,והסיבה לתשלום על פי הקיים היא,כי ככה המדינה מרויחה יותר!!! ומאותה סיבה ,למה רכב דיזל משלם אגרה גבוהה יותר? אולי כי על דיזל הרווח של המדינה קטן יותר!

למעלה