האם עובדים עלי או לא?

roaic

New member
האם עובדים עלי או לא?

אני כבר די הרבה זמן מקבל חשבונות פלאפון די גבוהים. אז נכון שהיו תקופות שהייתי מדבר יחסית הרבה,אבל רק בגלל שהתוכנית שלי לא הייתה משתלמת לי. מאז אני די מקפיד לעשות דיל עם החברה,לגבי שיחות ,אס אמ אסים וכו'...כך שייצא זול. בכל אופן,השבוע החלטתי לשים קץ ל 400,450 ש"ח שאני משלם בלי להניד עפעף. והחלטתי שהחודש אני באמת מדבר כמה שפחות,ובודק דרך האתר במשך כל יום און ליין,על כמה שיחות אני עומד. אז יש לי דיל של 1000 דקות שעליו אני אמור לשלם נגיד 300 ש"ח אוקיי?(אל תתייחסו למספרים,זו סתם דוגמא) עכשיו התחלתי מה 25 לחודש להיכנס לאתר ולבדוק--וביום אחד ראיתי שיש לי נגיד 30 דקות שיחה במצטבר. ואז בסוף היום שלמחרת (למרות שלא דיברתי הרבה) ראיתי שפתאום זה נהיה 43 דקות. ואחרי יומיים--שגם הקפדתי לא לדבר בכלל (אולי שיחה אחת או שתיים..וגם..לא 20 דקות!!!) אני פתאום רואה בסוף היום כבר 1:05.(שעה וחמש דקות במצטבר) עזבתי את זה ל6 ימים....לא דיברתי בכלל בטלפון (אולי שיחה של 2 דקות)---ואני עולה עכשיו לאתר ואני רואה שבמצטבר יש כבר 1:50 (שעה וחמישים). בקיצור,האם יכולה להיות אפשרות כזו שהחברה פשוט מקפיצה בכל יום,באופן סתמי,את כמות השיחות היוצאות? כאילו,בתכלס חברים...מאיפה לנו לדעת? אנחנו לא בודקים בכל יום ויום..... אז יכול להיות שהם רוצים להגיע ל 1000 דקות שלי בכוח....ואז להוסיף לי עוד איזה 3-4 שעות שדיברתי..והופ הם עשו קופה. השאלה שלי,האם יכול להיות דבר כזה? אני יודע שיש דבר כזה פירוט שיחות באתר (ואני גם אסתכל על פירוט השיחות אבל כשתיסגר החשבונית)--אבל יכול להיות מצב שהם סתם יכתבו לי שם מספרים שאני מכיר...אבל יפברקו משך זמן שיחות וכו'?ואיך אני יכול בכלל להוכיח שזה מפוברק? איך זה פתאום נהיה לי שעה וחמישים...במשך X ימים? (כאשר באמת אני מקפיד פשוט לא להשתמש בפלאפון).הפלאפון לא כבוי,ואני באמת מידי פעם מחייג אבל זה לא ליותר מ 20 שניות. זה רק להודיע משהו ולנתק. אני עושה את זה באמת החודש רק לשם הבדיקה. ולצערי,זה לא מבשר טובות. מישהו נתקל בבעיה כזו? אשמח לתשובות

למעלה