האם 'פלסטין מתה' כפי שסבור בן דרור ימיני?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

דווקא אני מאוד מאמינה ביכולות שלי
אם אני רוצה משהו, לא משנה כמה הזוי יהיה, אני שמה מטרה והולכת עליה
תעזור לי, נפיץ בכל רחבי תפוז את העצומה שקוראת לראש הממשלה להתייחס לדרישתינו, בטוח נצליח, וזאת תהיה ההתחלה אחר כך נעשה הפגנות וירטואליות באתר הכנסת
אנחנו עוד נהיה מפורסמים מוחמד, תן לי יד, ותראה לאן תגיע בזכותי

מוחמד5

New member
אין בעיה

יש לי יכולת טכנית בתפוז להריץ עצומה עם חתימות ולהפיץ אותה בתפוז , ובעזרת שאר בעלי העניין דרך הניט לכל פינה בעולם. צריך לכתוב את העצומה ב 3 השפות או יותר אפילו , שתהייה פייסנית וריאלית.

THE WIZARD 55

New member
שו 3 שפות?../images/Emo6.gif

אני כותבת בעברית, אתה תתרגם לערבית ואנגלית.. יללה ננסח מכתב, כשהמוצר יהיה מוגמר, ישלח אליך לתיקונים שיפורים והצעות. אבל רק שאלה אחת יש לי אליך, אפשר להקים להם מדינה בלי שיסכימו?
יעני להכריז להם על הקמת המדינה, תאר לך שבעצמאות ה-60 היו מכריזים על הקמת מדינת פלסטין.. האם זה תלוי ביועץ המשפטי שלנו?:) באו"ם?.. יש לך מושג..

מוחמד5

New member
בטח שיש מושג

זאת תהיה מדינה וירטואלית. הגודל שלה תלוי בגודל מסך המחשב , 17 אינץ' 21 אינץ'...... אני חוזר בי , עכשיו העצומה תהיה ב 6 שפות , צריך להוסיף את הרוסית, ספרדית ושפת החומרים שלא רוצים שלום.
איזה או"ם ואיזה בטיח !! או בטיך !! נחכה לעו"ד הפורום מר עג'ייב שיחזור מסופהשבוע .

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אהבתי מדינה וירטואלית.. שפת החמורים שלא רוצים שלום, איזה שפה זאת?..

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

לצערי הם משדרים בתדר שבניח האדם , כמוך , כמוני , לא מסוגלים לקלוט. אגב! איך הבלוג !!

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

טוב אתה, יש לך שם ממש טובים למה אתה לא מעלה אותם לכאן.... הביקורת על האתרים בערבית, ממש נכונה וטובה..הבורים מגיבים לכתבות הבורות
הביקורת על עבודה ערבית היתה משעשעת מאוד, מזדיינת עם היהודי
אבל אתה טוען שהנשים לא היו צריכות לשחק בתפקידים, אולי הוא הקצין.. אבל אין ספק שהוא העלה את התמונה העלובה, האישה כעקרת בית, האישה כפסיבית, זאת המציאות וזאת הביקורת שלו על החברה... ערסאותים עם GPS חחחחחחח מחכה בקוצר רוח לשמוע על ה-GPS הערבי
מסכימה איתך לגבי הבנקאות האישית.... בקיצור אחר כך אגיב לך שם, אבל תעלה לכאן...יש טובים ומצחיקים:)

מוחמד5

New member
אני מודה מודה

תודה תודה רעיונות , בדר"כ כתיבה בשעות הלילה המאוחרות, בדר"כ זה בשבלי. GPS בערבית... אללה יוסטור.

THE WIZARD 55

New member
רעיונות טובים, בכלל אתה ממש מצחיק

הלילה, או שבגלל שנכנס אדר?...

THE WIZARD 55

New member
גם אני יותר יצירתית בלילה

בגלל השקט, רק תלוי אם עירנית או לא.. אבל בכלל היום אתה משעשע במיוחד, זה באמת בגלל אדר?

THE WIZARD 55

New member
הנה ההודעה הראשונה לא נשלחה

שכחתי מה כתבתי בה, ובסוף שניהם נשלחו
תמחק אחת מהן
פדיחות ב-2 בלילה...הכל בגלל תפוז

מוחמד5

New member
בגלל אדר

שכחתי את המחק בתיק האוכל של הילד. מת לישון ... לישון..... לישון........ ברצינות ובאמת.. בגלל הערבים האלה והיהודים האלה אני לא ישן.. בגללם אני סובל... ועוד באים ואמטיפים לי מוסר כאן, ומאשימים אותי בגזענות
ולא אינתא והוא אנא מלאךךךךךךך

THE WIZARD 55

New member
חחחחח הבנתי שאתה בעבודה , מסכן..

האמת שגם אני לא ישנה בגללם
ועוד מחר בבוקר נוסעת לים, איך אתעורר, ואיך ארדם עכשיו

מוחמד5

New member
ששששששש

אני במשימה סודית ביותר, אסור לי להיחשף בשלב הזה. ים ים .. איזה כיף. אולי אני אקח גם את הצוציק לים !

THE WIZARD 55

New member
זה בסדר, אתה יכול לספר

נראה לי שרק אני ואתה כאן...
היום רצינו ללכת לים, אבל היה שרבי, לא טוב לילדים.. מחר נקפוץ לחוף ליד הקאמל, עם כל הילדים שישחקו בחול, ואני צריכה שיזוף דחוף, אני לבנה רצח.

מוחמד5

New member
אנחנו אתמול

יצאנו איתו לטיול וקניות במושב, מוצרי חלב,פירות וירקות, ואחר"כ טיילנו ביער ליד מגידו. היה אחלה.

THE WIZARD 55

New member
אתם קונים את הפירות והירקות ממושב?

לא בסופר?:) יש עכשיו שירות חדש כזה, מהגינה לבית..חבל שאין בחיפה ירקות ופירות טריים ללא חומרים כימיים, אתה מזמין בטלפון והם קוטפים לך מהגינה בסלסלה חחחחח עוד מעט יהיה חלב בהזמנה, אתה רוצה חלב, אתה מתקשר לרפת שישאבו לך ליטר חלב

THE WIZARD 55

New member
אגב פירות

לפני שלושה ימים קניתי שקית ענבים ב-32 שקל, וזה לא היה ק"ג.. הכי טעימים בעולם, כל ענב שקל..חחח ומלונים, אךך על הפירות של הקיץ...אני מתה עליהם.. מחכה כבר לאבטיח..שנה שעברה בתחילת העונה היינו קונים אבטיח ב-54 שקל חחחחחחחחחח אבל הכי טעים בעולם.

למעלה