האם פספסתי?

יאלה אני באה!

אוף אני צריכה כסף.

Light18m

New member
הלוואי

האמת היא שזה רעיון לפתוח שירשור על דברים שהייתם רוצים לכתוב בעצמכם

Purple Mushroom

New member
לי גם היה קומיקס

רק לא דיגיטלי.
היו לי מחברות של ציורים קשקושים וסיפורים, מ 1980- עד 1986, (התחלתי לכתוב מגיל 4).
וגם מ 1986,עד בערך, לא זוכר, עד נניח שנת 2001, או שנת 2002,
והכל נזרק והלך לאיבוד, כולל יומנים אישיים, כ-10 מחברות, שהתחלתי לכתוב מאוחר יחסית, בתחילת כיתה י"ב. אחרי שקראתי את הספר " יומנה של לורה פאלמר" - מהסדרה, (שלא ראיתי כי לא היו לי כבלים בתיכון): טווין פיקס.

בסוף שנת 1993, או משהו כזה.
עכשיו יש לי את ההודעות בפורומים, ואת הבלוג שלי, שקיים כבר כמעט 9 שנים, (סוף החודש יומולדת).
מקווה שהשרתים בתפוז יחזיקו את ההודעות של כולם, וגם שלי, לפחות עוד 100 200 שנים, אולי אפילו יותר.

=]

אוקיי אז לפי מה שהבנתי

אתה בחור רציני ומחושב ולא ספונטני וזה האופי שלך.. אבל אתה פשוט לא שלם עם זה ורוצה להשתנות.
אני מזדהה איתך.. לא בעניין הספציפי שעליו כתבת אלא מזדהה עם המשהו שאתה מרגיש שטמוע באופי שלך אבל אתה לא שלם איתו.

אז קודם כל חשוב שתשאל את עצמך למה אתה רוצה להשתנות? למה אתה רוצה "לעשות דברים משוגעים"? מה המטרה שלך? מה אתה חושב שזה ישנה בחיים שלך? זה מפריע לך כשאתה מדבר על זה עם חברים\עם בחורה או בכללי?

דבר שני יכול מאד להיות שאתה באמת צריך "לקפוץ למים" ולנסות לעשות את השינוי הזה רק כדי להבין שזה לא אתה . לקבל את עצמך ואז לחזור להיות רגוע. אז תאכל טונה מקופסה (ותפנטז על פיצה
), תחיה את הרגע ואל תחסוך בכסף (ואחרי חודש תבקש הלוואות מההורים
), תעשה סטוצים (ותחזור הביתה למיטה ריקה). בסופו של דבר סביר להניח שתרצה לחזור להיות מי שאתה באמת.

Purple Mushroom

New member
מעניין, אני אולי בדיוק הפוך.

קודם כל, טוב שיש לך תואר ועבודה כעת. תשמור על זה. (על העבודה).
אני חושב שזה אף פעם לא מאוחר. תמיד אפשר לפעמים להתנהג כצעיר לנצח.
אני השנה גדול ממך בכמעט עשור. ואני יכול להגיד לך שהגיל שלך זה גיל טוב להתחלות חדשות.
בגיל 30, בקיץ ובשנה האחרונה שהייתי רווק. (כעת אני גרוש, כמעט 5 שנים), הרשתי לעצמי, ובזבזתי הרבה כסף על בילויים. גם כיום, מקציב לעצמי סכום חודשי מסויים, לבילויים ויציאות, ישיבה בבתי קפה. וכו',

אחריות בחיים זה דבר טוב, אל תאבד אותה. זה גם עיניין של אופי. ואתה כותב שזה גם חינוך טוב מהבית.
אפשר מידי פעם לעשות שטויות, גם בגילנו, גם בגילך.

אצלי זה קצת הפוך,
אבל קבל ח"ח על המצב שלך. בקיצור, אפשר בקטנה, אפשר בכל גיל, אף פעם לא מאוחר. בהצלחה :)

=]

למעלה