מה אנחנו אשמים בזה ?הגישה הכללית
40,000 אזרחים הרוגים,
עשרות אלפי בתים הרוסים,
מיליונים עוברים כל כמה ימים ממקום למקום,
גרים וחיים בתנאים לא אנושיים.
מה אנחנו אשמים בזה ?הגישה הכללית
40,000 אזרחים הרוגים,
עשרות אלפי בתים הרוסים,
מיליונים עוברים כל כמה ימים ממקום למקום,
גרים וחיים בתנאים לא אנושיים.
הכול יחסי. אנחנו הכי מוסריים כצבא כי בצבאות אחרים יש פי 10 לפחות מקרים כאלה. ובחלק מהצבאות זה אפילו דבר מקובל.הבעייה היא לא המצלמות והשיתופים.
הבעייה שעושים מה שאסור,
ולמזלינו יש את המצלמות והשיתופים להוכיח זאת.
לולא המצלמות והשיתופים,
היו ממשיכים להאמין באגדה שצה"ל הוא צבא מוסרי.
אם כי האספסוף מתעלם מהעובדות וניצמד לשקרנות העצמית.
אתה לא יודע מה קורה אצלנו ולא יודע מה קורה בצבאות אחרים.הכול יחסי. אנחנו הכי מוסריים כצבא כי בצבאות אחרים יש פי 10 לפחות מקרים כאלה. ובחלק מהצבאות זה אפילו דבר מקובל.
אני יודע הרבה יותר מרוב הישראלים.אתה לא יודע מה קורה אצלנו ולא יודע מה קורה בצבאות אחרים.
זכותך , כמובן, לספר על עצמך סיפורים אבל הרי לא פניתי אליך.אני יודע הרבה יותר מרוב הישראלים.
אני חי כמה עולמות, ישראלי ואירופאי,
ומסוגל לאמת עולם אחד כנגד עולם אחר.
סליחה,זכותך , כמובן, לספר על עצמך סיפורים אבל הרי לא פניתי אליך.
הצבא הישראלי הוא מוסרי,אתה לא יודע מה קורה אצלנו ולא יודע מה קורה בצבאות אחרים.
בטח שאני יודע. למשל חיילי אום שנשלחים למקום בו התרחש אסון טבע, שזה אפילו לא מלחמה, בשביל לתת שם עזרה ובסוף מגלים שהם הפעילו שם עסק של אונס ילדים.אתה לא יודע מה קורה אצלנו ולא יודע מה קורה בצבאות אחרים.
גישה קלאסית של אספסוף שקרן.בטח שאני יודע. למשל חיילי אום שנשלחים למקום בו התרחש אסון טבע, שזה אפילו לא מלחמה, בשביל לתת שם עזרה ובסוף מגלים שהם הפעילו שם עסק של אונס ילדים.
הדברים פורסמו.
באירופה לא מאפשרים לציבור להקליט שיחות במכשירים הסלולרים. זה עוד אינדיקציה על התנהלות של הסתרה. אז יש עוד הרבה שלא נחשף שם בתחומים האלה.גישה קלאסית של אספסוף שקרן.
כשאר מיעוט זעיר עושה מעשים אסורים,
האספסוף הטיפש והשקרן מציג זאת כמגמה מייצגת.
בהחלט מותר להקליט שיחות, בתנאי שיש הגנה על פרטיות המידע.באירופה לא מאפשרים לציבור להקליט שיחות במכשירים הסלולרים
או שיש לך אפשרות להקליט במכשיר, או שלא . ובאירופה לרוב זה לא אפשרי. ומדינה שלא רוצה שהציבור יקליט שיחות, היא מדינה שלמעשה אומרת בגלוי שהיא בעד הסתרת מידע ככול שאפשר.בהחלט מותר להקליט שיחות, בתנאי שיש הגנה על פרטיות המידע.
אם ברצונך לצאת מנוחות הבורות של האספסוף, ולרדת לעומק הנושא
תוכל ללמוד את הנושא מהחוק האירופאי:
Regulation - 2016/679 - EN - gdpr - EUR-Lex
eur-lex.europa.eu
יש אפשרות להקליט, בתנאי שאתה שומר על חוקי הפרטיות.או שיש לך אפשרות להקליט במכשיר, או שלא . ובאירופה לרוב זה לא אפשרי. ומדינה שלא רוצה שהציבור יקליט שיחות, היא מדינה שלמעשה אומרת בגלוי שהיא בעד הסתרת מידע ככול שאפשר.
ומה בדיוק צריך להכניס למכשיר בשביל לשמור על חוק פרטיות הזוי שמדינה באירופה המציאה?יש אפשרות להקליט, בתנאי שאתה שומר על חוקי הפרטיות.
יש יצרני טלפונים שלא הכניסו את זה למכשיר,
כדי שלא יסתבכו במישפט אם הלקוח לא שומר על חוקי הפרטיות.
במקרה כזה אתה יוכל להוריד למכשיר APP מחברה שלישית.
רק אני לא מבין את הדיון הזה ?ומה בדיוק צריך להכניס למכשיר בשביל לשמור על חוק פרטיות הזוי שמדינה באירופה המציאה?
כיון שבכל המכשירים שאני חמכיר ניתן להקליט בהם,ומה בדיוק צריך להכניס למכשיר בשביל לשמור על חוק פרטיות הזוי שמדינה באירופה המציאה?
להודיע לצד השני שאתה מקליט אותו זה מגוחך.כיון שבכל המכשירים שאני חמכיר ניתן להקליט בהם,
לא ניכנסתי לשאלה איזה APP צריך להוריד למכשירים שבהם לא ניתן.
בכל מיקרה כאשר אתה מקליט
- אתה חייב להודיע למוקלט שאתה מקליט
- ההקלטה היא רק לשימוש לגיטימי.
- לשמור על החומר המוקלט.
- למחוק כאשר אין בו יותר צורך.
גם כאשר אתה מדבר בדיבורית ברכב, ויש עוד אדם ברכב
-חובה עליך להודיע לבן השיח, שיש עוד מקשיבים.
כל אדם סביר מתנהג כך, גם מבלי שהוא מכיר את החוקים.
זה המצב בישראל. כי רואים איזה רעש המקרים האלה עושים. באירופה החליטו שעדיף להסתיר כמה שאפשר ולכן גם לא מאפשרים לציבור להקליט שיחות בטלפון הסלולרי שלו.כשאר מיעוט זעיר עושה מעשים אסורים,
האספסוף הטיפש והשקרן מציג זאת כמגמה מייצגת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.