האם קרה לכם המצב המעצבן הבא
:

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

l1zard

New member
אוי ואבוי..

מוכר ועוד איך!! גרר... אבל יש לי כמה פתרונות (חח.. אני גרה ליד פרדס אז אין ברירה): 1. לשים רשת על החלון.. יש כאלה מיוחדים.. 2. לקנות את כל השטויות האלה של סנו שמנו שאמורים לעזור... 3. למרוח אותו בהנאה על הקיר.. או פשוט עם שואב אבק.. (זה גורם כל כך הרבה הנאה לראות אותם מבוהלים כאלה.. חיחיחי) 4. סתם להתכרבל בתוך השמיכה ולא לשים עליו זין... אבל זה רק לעייפים במיוחד.. :)

AcesHigh

New member
או..

לתפוס את הבנזונה המזמם הזה. לנעוץ אותו בקיר. להוציא לו את הכנפיים, לפוצץ לו את הבטן בה הוא מאכסן את הדם, להוציא לו את הרגליים... נראו אותו גבר לעשות "בזזז" אחרי זה.

Mistical

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחי קרעת אותייייייייייייייייייייייייייייייייי....חחחהההההההההההההה..

l1zard

New member
אגב קטיה..

הגבתי לך בבלוג :) חחח.. אל תקחי אישית טוף?

Mistical

New member
בסדר..

ממילא אני מבינה את כל מי שאנטי.. אני 'דעת שזה חרא..

l1zard

New member
זה לא בדיוק אנטי..

אצלי זה יותר חבל על אלה שהורסים את עצמם עם החרא הזה... זה כל כך דפוק לעשן רק בשביל להרגע (אל תעלבי)... זה הרי לא פותר כלום אז למה? זה סתם עוד בעיה אחת לאוסף הבעיות הקיימות... זה מיותר.. זה בע.. זה דפוק! חחח...

Mistical

New member
אוף אני מבינה אבל..

מה לעשות שזה לא משפיע עליי בשום צורה אחרת חוץ מלהרגע..? וגם אני מעשנת את הסיגריות עם ההכי פחות ניקוטין. רואה?אני חושבת על הכל אחרי הכל..

l1zard

New member
חחח.. איזה? איזה?

(אוף למה אני תמיד צריכה לדעת הכל?)

Mistical

New member
חחחחח..

תראי,אני לא בטוחה שזה עם הכייייייייי פחות ניקוטין,אבל זה מה שהבנתי מצפייה באמא שלי מעשנת כשהייתי פוצה'לה..חחח.. אני מעשנת..אמממ.. מלבארו לייטס (קצר,לבן)..החבילה לבנה וזהב.. דווקא גוד סטאף..
*וסימן של סיגרייה ואיןןןןןןןן* חחחח..יואו אני מסטולה בטירוף..

l1zard

New member
וואי זה הכי אהובות עלי!!!

:))))))) אבל לי נראה הכי פחות זה פאל מאל... לא זוכרת..... כשאמא תלך אני אבדוק ת'חפיסה שלי ונראה :)))) חחח.. אבל מאלבורו לייטס.. יאמי!!! חולה על זה.. יאמי יאמי יאמי......

Mistical

New member
כה זה ב'מת יאמממ..

פשוט תענוג להסניף את זה..חחח סתם.. פאק יש פה איזה בנזונה שלא עוזב לי ת'חדרררררררררררר!!!!! תמותו תמותו תמותווווווווווווווו..!

ymz

New member
זה קרה לי עכשיו!!!!!

ניסיתי להירדםוהיצור הקטן והמעצבן החליט שאניארוחת לילה טובה. אווווףףףףףףףףף

vk3

New member
חחחחח... ענק ../images/Emo70.gif

למי שמגיע, מגיע...

AcesHigh

New member
חבל שלא הראת לו...

כמה טוב הוא יכול להראות מרוח על הקיר.

AcesHigh

New member
זו לא חיה.

זו בהמת מוצצת דם המפריעה למנוחתי, מדביקה אותי במחלות וגורמת לגירוד טורדני. דינה מוות!!!!

למעלה