מוכר ועוד איך!! גרר... אבל יש לי כמה פתרונות (חח.. אני גרה ליד פרדס אז אין ברירה): 1. לשים רשת על החלון.. יש כאלה מיוחדים.. 2. לקנות את כל השטויות האלה של סנו שמנו שאמורים לעזור... 3. למרוח אותו בהנאה על הקיר.. או פשוט עם שואב אבק.. (זה גורם כל כך הרבה הנאה לראות אותם מבוהלים כאלה.. חיחיחי) 4. סתם להתכרבל בתוך השמיכה ולא לשים עליו זין... אבל זה רק לעייפים במיוחד..
לתפוס את הבנזונה המזמם הזה. לנעוץ אותו בקיר. להוציא לו את הכנפיים, לפוצץ לו את הבטן בה הוא מאכסן את הדם, להוציא לו את הרגליים... נראו אותו גבר לעשות "בזזז" אחרי זה.
אצלי זה יותר חבל על אלה שהורסים את עצמם עם החרא הזה... זה כל כך דפוק לעשן רק בשביל להרגע (אל תעלבי)... זה הרי לא פותר כלום אז למה? זה סתם עוד בעיה אחת לאוסף הבעיות הקיימות... זה מיותר.. זה בע.. זה דפוק! חחח...
תראי,אני לא בטוחה שזה עם הכייייייייי פחות ניקוטין,אבל זה מה שהבנתי מצפייה באמא שלי מעשנת כשהייתי פוצה'לה..חחח.. אני מעשנת..אמממ.. מלבארו לייטס (קצר,לבן)..החבילה לבנה וזהב.. דווקא גוד סטאף..
*וסימן של סיגרייה ואיןןןןןןןן* חחחח..יואו אני מסטולה בטירוף..
)))))) אבל לי נראה הכי פחות זה פאל מאל... לא זוכרת..... כשאמא תלך אני אבדוק ת'חפיסה שלי ונראה ))) חחח.. אבל מאלבורו לייטס.. יאמי!!! חולה על זה.. יאמי יאמי יאמי......