"האם ראיתי עב"ם?"

שלום לכולם,חלום שחלמתי ואני רוצה לש

לשתף אותו אתכם...--> בן אדם שמתנהג כמו אחד שלא מהעולם בא אלי ושואל אותי"תגיד,אתם משחקים אותה או שאתם חושבים שבאמת אתם היחידים ביקום?"עניתי לו מה על מה אתה מדבר... אחר כך שאל אותי"תגיד,מה היית עושה אם היית יודע שאסטרואיד הולך להשמיד את עולמך?עניתי שהייתי מחפש כוכב חלופי בו יוטסו אנשים כדי שהזן האנושי לא יכחד הוא שאל איזה כוכב למשל?אמרתי מאדים..וציינתי שתהיה בעיה בגלל כח המשיכה(כולם ירחפו..הוא אמר לי שכמו שתינוק שבא לעולם מתרגל ללכת על הקרקע הוא יתרגל לרחף על מאדים ויתאים את עצמו לסביבה.... שאלתי אותו למה הוא שואל הכל ואז הוא צעק עלי שלפני מיליוני שנים חיו בכוכבאחר אנשים ועשו את מה שאמרתי(מצאו כוכב חלופי והמשיכו בו תחיים... מוזר ולא הגיוני אבל שיהיה נראה לי אני החייזר בחלום חח

גלינקה2

New member
צלחת מעופפת

רציתי לשאול משהו למישהו שמתמצא בנושא: בשנת 1953-54 בערך ראיתי בלילה מעין ירח ענקי שנע באיטיות עד שנעלם. אנשים ספקנים אמרו לי שזה כנראה בלון ניסוי או משהו כזה. לא בטוח שבשנה הזאת היו דברים כאלו בארץ. אנא, האירו את עיניי.

DragonMage

New member
האם זה היה עב"מ?

אני זוכר יומיים לפני תחילת הלימודים של שנת 2004 אני ישבתי בחדר של אחותי ופתאום היא הסתכלה מחוץ לחלון והסתכלה על כוכב ש"נעלם" לה פתאום חשבתי לי אולי ענן וז נזכרתי... קיץ, אין עניים לקחנו משקפת וכשהסתכלתי זה היה ממש אור חזק ממש כמו כוכב רק שהוא זז במעגל ממש מעבר לשפיץ של הבנין וחזר חלילה למחורת הוא לא היה שם וזה היה פשוט מוזר לראות דבר שכזה. הוא פחות או יותר היה מעל לישוב הצפוני למבשרת ציון. זה אולי ישמע מטורף אבל עד שלא לקחתי את המשקפת חשבתי שזה סתם מסוק או איזה מטוס מטורף אבל זה ממש נע במעגלים כל הלילה. אחותי אומרת שזה היה כוכב אבל כוכבים לא זזים. רעיון מה זה היה? ואני לא ממש מאמין שזה היה עב"מ.

Majestic12

New member
חייב להגיד לך...

חלום באמת מעניין...אני הייתי כותב סיפור קצר על החלום הזה (ברצינות...)...

Majestic12

New member
המידע שהבאת..

לצערי, המידע אינו מספיק. נשמח לשמוע היכן התצפית בוצעה ומעט יותר פרטים. בכל מקרה, באותה תקופה בארץ, איש לא היה מודע ואיש לא עסק בעבמי"ם. מן הסתם, לא קיים תיעוד נוסף של האירוע, פרט לעדות שלך. הכל מקרה - בלון אינו מאיר בלילה ולא נראה כמו ירח. בלונים מודרניים מכילים נורות המוצמדות אליהם, א בלונים באותה תקופה לא היו מוארים.

DragonMage

New member
היה לי סירטון ודאו

אבל מה לעשות שמאז המחשב שלי עבר שני פירמוטים ואין יותר :<

גלינקה2

New member
צלחת מעופפת

באותה תקופה הייתי בת ארבע. זה מה שאני זוכרת. אבל עוד מישהי סיפרה לי שעברה חווייה דומה. עד כמה ששמעתי עוד אנשים ראו בתחילת או באמצע שנות החמישים דברים מסוג זה. לפי מה שאת/ה אומר ייתכן שראיתי עב"ם. האם יש עוד דברים שזה יכול היה להיות מלבד עב"ם?

Majestic12

New member
מה שראית...

מאחר ועברו כבר 50 שנים מאז האירוע, הרי שקשה מאד לדעת מה בדיוק ראית. אין ספק שעבמי"ם "מטיילים" כאן כל העת (בלא קשר לתקופה), אבל כל עוד אין לנו תיאור מדוייק לחלוטין של העצם ו/או צילום שלו, הרי שקשה לדעת במה צפית. חלק גדול מהתצפיות על עבמי"ם, מתבררים כתצפיות שגויות: כוכבי לכת, זיקוקים, מטאורים, בלונים, מטוסים, מסוקים, נחילי חרקים, ציפורים, וכ"ו וכ"ו... כנראה שבמקרה זה - לעולם לא נדע...

גלינקה2

New member
אפשר להגיד את זה גם

למי שראה עב"ם כביכול לפני חודשים. ואז כמעט בלתי אפשר להוכיח... בכל אופן, תודה לך על ההתייחסות המהירה והמדוייקת.

Majestic12

New member
נכון מאד...

לצערנו - עדות ראייה תמיד תישאר בגדר עדות ראייה... אין משקלה של עדות ראייה כשל תצלום או סרט- אבל - אלו החיים

מעניין מאוד...האם הוא היה ירח מלא?!

גם אני זוכרת שכשהייתי ילדה קטנה, בגיל 8 אני חושבת חזרתי עם ההורים שלי מסבתא שלי שגרה בחיפה, אני זוכרת שירח גדול מאוד ומלא משך את תשומת ליבי, חשבתי שזו צלחת מעופפת ענקית ואמרתי להורים שלי שיסתכלו. עד היום אני מנסה לזכור מה באמת ראיתי, אם זה היה ירח או משהו אחר...

בהחלט מעניין,אני עוד אכתוב ספר בעתי

בעתיד ,השאלה על מה...ואיך אני אכניס את זה בלי לצאת משוגע מהעסק חח:)

מעניין, הלוואי שהייתי חולם חלום כזה

חשבתי שתביא לנו איזו אמת מסוימת, או שחייזרים באמת יצרו קשר איתך...אבל זב רק אני

aviad20s

New member
בואו אני ארגיע אותכם

לא הגיוני לחיות במאדים גם אם תתרגל , הגוף שלך ינזק כל כך גם בשל הטמפרטורות הקיצוניות וגם בשל חוסר בכוח המשיכה- שיהפוך את העצמות שלך לכל כך חלשות שלא תוכל לתפקד ולזוז אם בכלל...

איזה מיליון שנה?! אולי בעוד 50 שנה:

או פחות... עם ההתפתחות הטכנולוגית של היום אי אפשר לדעת למה לצפות: תוך פחות מ-100 שנים מהמצאת המכונית המקרטעת הראשונה בני האדם הצליחו להנחית אדם על הירח, לטוס במעבורות חלל ולשלוח לווינים לחלל... אולי ימצאו בסוף את הדרך גם לחיות במאדים, יש תיאוריות שונות שאומרות שזה אפשרי, יביאו למאדים אלפי מכונות שיזהמו אותו בגזי פליטה ויגרמו לתופעה מוכרת בכדור הארץ- "אפקט החממה", אולי זה יגרום לשינוי אקלים שבעקבותו תיווצר אטמוספירה שתהיה רוויה בפחמן דו חמצני ואז יוכלו להביא לכוכב הלכת צמחים ירודים או בקטריות שמנצלים את הגזים הרעילים לחיים ותוך כדי ייצרו חמצן שבסופו של דבר יהיה בנמצא מספיק שיהיה דרוש לקיומו של בן אנוש, ותמיד ישנה את האפשרות שעם התפתחות ההנדסה הגנטית יהיה ניתן לשנות את האדם או הצמחים שהובאו לכוכב הלכת כך שהם יהיו מותאמים לסביבה החדשה...

למעלה