האם שווה להשקיע בדיקור?

נאווצוק

New member
מאוד שווה

גם אני אצל מישהיא מקסימה שעושה לי דיקור לפני ביוץ ואחרי ביוץ. שלחתי אליה מישהיא שהיתה סקפתית אחרי שנתיים של טיפולים אחרי טיפול אחד אצלה היא נכנסה טיבעי להריון. אצלי ההשפעה מאוד טובה גם בדברים אחרים , ממליצה בחום והיא ממש לא יקרה לא מתקרב לסכונים שציינת לערכתי היא לוקחת משהו כמו שבעים שקל ולא בגלל שהיא לא טובה אלא בגלל שאין צורך לקחת יותר לטעמה כי הטיפול במחטים להריון לא ממש מורכבים ואני יודעת שהיא " הכניסה להריון עוד נשים עם בעיות" בהצלחה , לא כל מי שיקר ופלצני הוא טוב נאוה

רוית ב

New member
מרפאת לטבע נולדה בת"א - לפינקי

מתמחה בבעיות פריון נשים וגברים דיקור גליה ראובני מדהימה טל.035449421 דיקור לגבר לשיפור הזרע בהחלט בא בחשבון ויש גם תרופה שהוא יוכל לקחת (מצמח המקה). בהצלחה.

EFRAT NIR

New member
לגבי גברים ,

לנו יש בעיית זרע דיי חמורה וב IVF 3 , החלטנו לנסות דיקור משולב עם שיאצו , הרגנו שתי ציפורים במכה - גם נכנסתי להריון וגם הטיפול עזר לבעלי עם כאבי גב שהיו לו , אז אני לא יודעת אם זה זה או לא זה , אני רק יודעת שניסינו להרות 3 שנים ופתאום זה קרה - אולי זה עזר ,לא מזיק לנסות במיוחד שבעלי מאוד נהנה מהטיפולים. אפרת

נאווצוק

New member
שווה גם לגברים

זו שאני הולכת אליה מאוד אוהבת וממליצה לעבוד גם על הגבר גם אין אין בעיות, אך לא כל הגברים מוכנים אם את מעוניינת תפני אלי במסר , אתן לך פרטים אוו אם זה בסדר אני אפרסם פה את הטלפון שלה בהצלחה ביי נאוה

לנאווצ'וק

את יכולה לתת פרטים? שם, טלפון? איפה היא מקבלת? אם הבעיה אצל בעלי, זה יכול לעזור בכל זאת?

למעלה