האם תחיית המתים מחייבת שימור עצמות עתיקות?

ליעקב: שיפוט ומתיחת ביקורת

נראה לי מתוך דבריך ודברי "משיחיים" רבים, כי רק להם "האמונה", וכי מי שמכנה עצמו נוצרי הוא "לא מאמין", אלא עושה רק "כאילו". זה חבל מאוד, כי אתה עובר את העבירה ממנה הזהיר ישוע המשיח: "לא תשפוט פן תישפט". (אגב, יש גם על הרבה "משיחיים" שהם לא בדיוק מאמינים, וזה קורה בכל הכנסיות ובכל זרמי הנצרות) כל טוב לך.

את לא מפרשת את דבריי נכונה

אין לי ספק שישנם קתולים שהם מאמינים אמיתיים שנולדו מחדש, כמו גם אורתודוקסים, גם אם אני לא מסכים עם הדרכים שבהם הם מבטאים את האמונה במשיח. אך רוב הקתולים, כמו גם הלותרנים, והרפורמים והבפטיסטים והפנטיקוסטלים. רוב ה'נוצרים' למיניהם, הם רק מאמינים בשם ולא מתוך יראת שמים והתגלות של רוח הקודש. כן לצערי ישנם גם יהודים משיחיים כאלה שרואים אותם מדי פעם בקהילה, אך הם לא מסרו את כל חייהם כאדון ולא קיבלו אותו כמלך ואדון על חייהם. גם לך שיהיה רק טוב אור ושמחת האדון בחייך.

אין לי ספק כי ישנם גם משיחיים

אין לי ספק כי ישנם גם משיחיים שהם מאמינים אמיתיים שנולדו מחדש, גם אם הדרך בה הם מבטאים את האמונה במשיח שגויה. אך רוב המשיחיים, הרפורמים, הפטנטקוסטליים וכו', הם רק מאמינים בשם ולא מתוך יראת שמיים והתגלות של רוח הקודש. לצערי גם רובם חיים באוויר, אינם משכילים ועושים את "אמונתם" קרדום לחפור בה. אתה רואה באיזו קלות ניתן להפוך את הדברים? ואני מדברת מתוך ניסיון!!!! (אגב, בימינו כל הפונדמנטליסטיים הם משיחיים!). מפחיד!!!

לא הפכת שום דבר

סתם זרקת מילים לאוויר מתוך כעס. בכדי להיוולד מחדש ולחיות ברוח ולהשפיע על העולם ברוח הקודש, אתה לא חייב להיות משכיל. 12 השליחים לא היו משכילים כלל - הם היו דייגים פשוטים. המושג פונדמנטליסטי, קיבל אסוציאציה שלילית בעקבות האיסלם הקיצוני. אם אנחנו רוצים להבין את המושג פונדמנטליסטי, אנחנו יכולים להבין אותו מתוך היפוכו שהוא מודרניזם. אם המשמעות של להיות פונדמנטליסטי, זה להיות אדם בעל ערכים של דבר ה' קרי התנ"ך והברית החדשה, כשדבר ה' הוא המדריך והקובע היחיד לערכים החברתיים של האדם אז אני פונדמנטליסט וכך גם ישוע המשיח בן-האלוהים. לא הבנתי מה כל-כך "מפחיד!!!"

אני מציעה כי שנינו נפסיק לשפוט

הבה לא נעשה תחרות היכן יש יותר "כופרים" ומי "מאמין" באופן "יותר טוב". ברור כי יש "משיחיים" שרק מתיימרים להיות מאמינים, וכנ"ל גם בזרמים אחרים של הנצרות. כל טוב.

למעלה