האם תצליחו לנחש מה מלך אנגליה עושה?

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

ai27

Well-known member
לא.
אבל הוא בחר תחפושת לפורים
King Charles on the balcony of Buckingham Palace with his wife Queen Camilla. Photo: dpa

אמא שלי לא כל-כך אוהבת אותו כי הוא בגד בדיאנה.
אז היא לא יודעת שכל בית המלוכה ככה?
אמא שלי כן אוהבת את ג'ורג', מכיוון שמבחינת מראה חיצוני, הוא מזכיר לה אותי בגילו.
ומה יהיה כשהוא יגדל להיות כמו סבא שלו?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מה קורה עם ילוסטון?
מחכים ומכים והוא שוכח להתפרץ

עם כזה דיוק
ג'ורג' עוד ימות בשיבה טובה
אתה מתכוון צ'ארלס.

תקשיב, כבר אמרתי ש"היום בעוד שנה הוא כבר יהיה מת", וכאילו שזה לא מספיק גרוע, אמרתי את זה מתי שאמרתי את זה.

עכשיו אתה גם רוצה לדעת מתי הילוסטון יתפרץ?

יש גבול לכמה הרבה מהעתיד, האנשים שיודעים את העתיד, יכולים לדבר על העתיד, לפני שהם נעלמים באורח מסתורי.

מה אתה רוצה שיקרה? שאני איעלם באורח מסתורי?

ai27

Well-known member
אתה מתכוון צ'ארלס.
ג'ורג'. זה שאמא שלך אוהבת
1743763570687.png
תקשיב, כבר אמרתי ש"היום בעוד שנה הוא כבר יהיה מת", וכאילו שזה לא מספיק גרוע, אמרתי את זה מתי שאמרתי את זה.
מי רוצה לחסל את ג'ורג'?
עכשיו אתה גם רוצה לדעת מתי הילוסטון יתפרץ?
אין צורך. התאריך שאמרת עבר מזמן.
מה אתה רוצה שיקרה? שאני איעלם באורח מסתורי?
נראה לך?
רק רוצה שתצליח לשם שינוי

DANIAVNI

Well-known member
תמונה מוזרה
איך זה שהמלכה בלי חיג'אב והמלך בלי כאפייה ?

Bella Lola

Active member
המלך צ'ארלס גם היה באירוע לכבוד חנוכה / ניצולי שואה ב-2022

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 16: King Charles III is presented with a menorah at a pre-Chanukah reception hosted on site for Holocaust survivors at the JW3 Community Centre on December 16, 2022 in London, England. Founded by Dame Vivien Duffield DBE, JW3 opened in October 2013 with a vision of a vibrant, diverse, unified British-Jewish community, inspired by and engaged with Jewish arts, culture, learning and life. (Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images)

תרגום מגוגל טרנסלייט כי אין לי כוח לתרגם...
לונדון, אנגליה - 16 בדצמבר: המלך צ'ארלס השלישי מקבל חנוכייה בקבלת פנים לפני חנוכה שהתארחה במקום לניצולי שואה במרכז הקהילתי JW3 ב-16 בדצמבר 2022 בלונדון, אנגליה. נוסדה על ידי Dame Vivien Duffield DBE, JW3 נפתחה באוקטובר 2013 עם חזון של קהילה בריטית-יהודית תוססת, מגוונת ומאוחדת, בהשראת האמנות, התרבות, הלמידה והחיים היהודיים ומעורבת בהם. (צילום מאת איאן ווגלר - WPA Pool/Getty Images)

למעלה