למה את הולכת סחור וסחור? את מוכנה לגננת ערביה או לא?מקוה שהיא תלמד אותם אהבת הארץ שלנו, חינוך זה דבר מאד רגיש זה לא כמו רופא שבא לתת רק מרפא או עובד בבית מרקחת שנותן שרות של תרופות
חינוך ילדי הגן,,זה עיצוב וחינוך הילדים,, הרכים,, גם בנושא מסורת ואהבת המולדת,, קשה ללמד על משהוא שאתה לא מאמין בו,,וההגיון אומר שכל אדם
מחובר יותר לעם שלו,,,ולמי שיכת המדינה הזאת, וזה משמעותי להמשך גידולם לאנשים בוגרים
כמה שאלות:מקוה שהיא תלמד אותם אהבת הארץ שלנו, חינוך זה דבר מאד רגיש זה לא כמו רופא שבא לתת רק מרפא או עובד בבית מרקחת שנותן שרות של תרופות
חינוך ילדי הגן,,זה עיצוב וחינוך הילדים,, הרכים,, גם בנושא מסורת ואהבת המולדת,, קשה ללמד על משהוא שאתה לא מאמין בו,,וההגיון אומר שכל אדם
מחובר יותר לעם שלו,,,ולמי שיכת המדינה הזאת, וזה משמעותי להמשך גידולם לאנשים בוגרים
אינני יודעת אם אני גזענית. אני יודעת שלא עמדתי במצב שבודק את זה.זה דורש הרבה אומץ להודות בגזענות, עם זאת, אני מעריך כנות. מודעות לבעיה היא מחצית הדרך לפתרון.
מדוע את מונעת מפחד? היא גננת, היא לא חשודה בפעולות טרור, קצת פרופורציות.האם מסתכלים רק על השם??הרי יש לה תעודת זהות שהיא צריכה לתת ושם כתוב מעבר לשם
אני נגד גזענות, אבל כשיש עם שאנחנו איתו במצב של לוחמה,ההסתכלות היא אחרת זה לא גזענות, זה מצב גם של אינטרסים כיצד זה ישפיע
על ילדינו הרכים, והרי כל אחד נוטה למוצא שאליו הוא שייך,זה טבעי ונורמלי
אתה שרת בגן את התקווה? עמדת דום בגן?הסיבה היא שגננות מלמדות את הילדים על חגי ישראל, שרות שירי ארץ ישראל, מלמדות על ימי הזיכרון.
אני מניח שגננת ערבייה לא תשיר את התקווה ולא תעמוד דום.
אם היא תתחייב לעשות זאת בלב שלם, אין כל בעיה עם גננת ערבייה.
אז את במצב לוחמה עם הגננת, כי היא ערביה? אני לא מבין את זה.אלא הם חיי ואני חיה איך שאני מבינה ורוצה,,לא חיה לפי מה שהשני מבין וחושב
על כך יש לומר "שתיקה כהודאה". חבל, ציפיתי ממך ליותר, אך טעיתי. כגודל הציפיות גודל האכזבות.אני חושבת שאני לא חיבת לתת לך תשובה אם איני רוצה,,
סליחה,,אני לא במצב של לוחמה עם הגננת אני יכולה גם להזמין אותה לכוס קפה,,אז את במצב לוחמה עם הגננת, כי היא ערביה? אני לא מבין את זה.
את בחרת לברוח מהדיון. מה זה אומר את יכולה להבין לבד.מי שלא בדיעה שלך אתה מאוכזב ממנו ?? זה ילדותי,, אני לא מאוכזבת ממך, או מכל משהוא אחר שלא חושב כמוני
ואת זה עדין לא למדת חבל,,,לא אתה חכם יותר מהשני,,וגם אני לא,,,מקבלת כל דיעה בזרועות פתוחות,,ללא שיפוט
זה לא לכל החיים כי טעות של גננת יכולה מורה לתקן, לעומת זאת, טעות של רופא עלולה להיות מכת מוות.טעות בנשמה, ועצוב נפש רכה לכל החיים,,לא פחות מטעות בגוף אולי יותר
לא זוכר לגביי, אך בהחלט זוכר לגבי ילדיי ובהחלט עשו להם טקסים בגן, אפילו בפרטי (לפני גן טט"ח שהם היו עוד פעוטות), כללו הרמת הדגל ושירת התקווה.אתה שרת בגן את התקווה? עמדת דום בגן?
אל תענה על בית ספר, אלא על גן. בגן לא עושים את זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.