האם

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך
ילדים משפרים מערכות יחסים?

אני לא מאמינה שילד משפר או גורע,נכון שלא פעם ישנם שחושבים שכך יקרה,אך לדעתי מערכת תלויה רק בבני הזוג והעבודה תלויה על כתפם. אני חייבת להוסיף ,שכאשר במשפחתי המורכבת החלטנו להביא ילד משותף,לא חלמנו שברגעים הקשים הילד(במקרה שלנו ילדה) נפלה למצב מאד קשה כמו בין מחנות. מצד אחד הילדים של אמא ומצד שני הבן של אבא וכולם נגד כולם והיא באמצע. לילדה המשותפת בזמן פרוק הכי קשה,מפני שהילדים באופן אוטומטי הולכים לצד הביולוגי שלהם והמשותפת שוב קרועה.

בונוסית

New member
בבית שלנו...

אני פשוט הייתי חייבת ילד. גם כדאי לחוות הורות, גם כדאי להביא את הקשר למקום אחר. וגם כי... אני הרגשתי המון קנאה על זה שבן זוגי עבר דברים משמעותיים כאלה אם אישה אחרת. על זה שהוא אוהב ילדים מאשה אחרת. כאשר המשותף נולד, הוא קרב המון את הלבבות. של כולם. ענין הקנאה הפך לשולי. כשאני רואה אך בעלי משקיע גם בילד שלנו , זה ממסיס את כול החומות. יש לי היום יכולת להבין אותו יותר ואני חושבת שהוא גם מרגיש בשיפור ביחס וההתמודדות שלי, יש לי יותר אמפטיה כלפו וגם כלפי הילדים. היום , יותר מבעבר, חשוב לי ליצור משפחה מלוכדת. שלכולם הייה בה טוב.

mona02

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

rolan

New member
יאאאאאאא איזה כייף

גם אני רוצה....
טוב אז גם דודה זה בסדר אפשר, מסכימה מונה(ליזה)?

עלמה 3

New member
רולן, את יכולה להיות סנדקית

את מתחילה להדאיג עם הרצונות שלך
מה דעתו של אוהי בעניין...... יש מצב
עלמה

rolan

New member
אוהי אוהב ילדים

בתמונות.... והנה משהו למה צריך לחשוב פעמיים

*יערית

New member
לא חושבת הרבה

יודעת שבמקום שבסיס הזוגיות רעוע ילדים לא מהווים מקום לגישור ולשיפור מערכות היחסים..להיפך.....זה גורם לקרע יותר{טוב במיקרה האישי שלי בפרק הראשון שלי} לגבי הזוגיות הבאה שלי....אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק אצמול אמרתי לו...זה חלום.....ילד מאהבה הילדים שלי באו מאהבה לחיים ולא מאהבה לבן הזוג שלי צר לי שזה נשמע כך...אבל אני חולה עליהם בכל המובנים גם כשהם מקשים עלי את החיים לפעמים
אבל ילד מאהבה....עוד לא עשיתי
אולי....עוד נממש....לא יודעת....
אבל זה ממש לא בא בכדי לשפר את מערכת היחסים אלא רק כתוספת שתוססת ומעצימה את הקשר יותר ויותר....

rolan

New member
ולי יש משהו מופלא

תראו איזו תמונה מאלפת זה פג פיצפון שנולד בניתוח מאוד מיוחד תראו איך הוא מחזיק את האצבע של הרופא שם התמונה: Hand of hope "יד התקווה"

למעלה