ממש לא רוצה
תודה שהתייחסת אליי, כל כל חששתי מלהכנס, בעיוני בפורום נראה שיש פה רק נשים. ספרתי לאישתי, היא יודעת, אנחנו כרגע בדיונים ואני גם לחוץ ממנה. חשבתי כבר לפני כן על זה, יש לי בעיה , אני לא בטוח שזה שלי כי היא נשואה, כך היא סיפרה לי ואני חשבתי שיהיה יותר נח, לרומן חפוז וקצת מרגש עם נשואה. אני כמעט לא מכיר אותה, בסך הכל נפגשנו פעמיים ורוב הרומן התנהל בטלפון. (שיחות מאד מעניינות ומרגשות) אני גם מרחם עליה , אני מרגיש חוסר אונים בכלל איך לגשת אליה ומה לומר לה, היא בכלל נשואה !!! בטח גם היא חסרת אונים כרגע, אבל מי יודע אולי יש לה כוונות רעות כלפיי. אני לא יודע מאיפה זה נחת עליי. אמרת שאני יבטיח לא לזנוח אותה ואת הילד או הילדה , אין לי איתה קשר כזה חזק בסך הכל רומן קצר שרובו בטלפונים. ואת האמת , למה אני מרגיש שנפלתי בפח, כי היא חיזרה אחרי יותר, כמו לגרור חתול עם שמנת. אני מתוסכל !!!!! מה אני צריך לעשות בכדי לא לזנוח אותה ? עם אישתי אני יודע, אני מכיר עברנו הריונות, אהבה ואני מכיר אותה כל כך טוב ואני יודע מה היא אוהבת. אבל את זאת אני בקושי מכיר, אני אפילו לא יודע אך קוראים להורים שלה. במחשה שניה היא הסתירה ממני הרבה דברים, משהו מוזר. אני רוצה ליצור איתה קשר ואני לא יודע מה לומר לה, מה להציע לה בכלל? נראה לי שאני בחלום רע. איזה אחריות אני צריך לקחת , על מה יש לי אשה ו 2 ילדים שאני אחראי עליהם.