האם ???????????

תגדיר "בעל כורחו" ../images/Emo35.gif

נאנסתה? שאבו לך זרע בכח? הפילו עליך תיק של ילד לא שלך?

ברק אש

New member
אפשרי ביותר

אני לא יודע עוד. אפשר לומר כי נאנסתי ואולי מפילים עלי תיק של ילד שיתכן כי הוא לא שלי את זה בודאי נברר לכשיהיו תוצאות. אבל אפשר גם לומר שאני פשוט ב"אלם" , מה עושים ? אני לא יודע ?

אז קודם.......

תברר... אחר כך תלחץ, אם יהיה על מה......... ואל תהיה ב-"הלם" כי אם הייתה איתה. אז הסיכוי תמי קיים... ןאם לא, אז מה אתה דואג....

ברק אש

New member
מאד מודאג

אני מאד מודאג ודואג, אין לי שום עניין ולא היתה לי כל כוונה ליצור בכלל ילד /ילדה. חוץ מזה אני נשוי ויש לי כבר 2 ילדים. ואין לי כל כוונה לפרק את מה שיש לי ולא היתה לי כזו כוונה. אני הצגתי את עצמי כמו שאני שאני נשוי, ובסך הכל רומן מרגש. אני מודאג כי אין לי מושג אך להמשיך.

קורין1

New member
זה כנראה עונש למי שבוגד.....

היית צריך לחשוב פעמיים, ואם כבר עשית מה שעשית, למה לא חשבת על אמצעי מניעה? זה היה מונע ממך את כל החדות והדאגות שאתהנ עובר עכשיו. באהבה

ברק אש

New member
מה עונש?

למה את חושבת שמגיע לי עונש, היא אמרה לי שהיא נשואה ויש לה בעל. ושהיא מאושרת אבל שאני מעניין אותה. את יודעת , יתכן באמת שמגיע לי עונש, נראה לי שעונש לכל החיים. אני לא יודע מה לעשות.

קורין1

New member
אני שמחה שאתה שמח.....אני גם ......

שמחה בשבילך.... וכן אני חושבת שזה עונש, אי אפשר לרקוד על שתי חתונות. באהבה

ברק אש

New member
לחד הורי

חד הורי, אני מרגיש חוסר אונים לא יודע מאיפה להתחיל , מתלבט ומתחבט מה לעשות נראה לי שאני בדרך לאבדון. עוצו לי , בבקשה !

ברק אש......

מה אתה דואג כל כך?? הרי אתה "ברק ואש שהם סימן לכח. ושליטה. ידידי.. אם הייתה איתה, והיא אכן בהריון, אז קח אחריות, אין לך מה לנסות להתחמק מיזה, כי זה רק יסבך את העניינים שלך יותר ויותר! לא חסר לאותה אישה איך להוכיח שזהו אכן ילדך... ואז זה גם יגרום להרבה יותר בעיות בביתך הנוכחי, במקרה ויתגלה להם שרעיתה בשדות זרים, ולא הייתה זהיר במיוחד. אם זה יודע למשפחה, אז עדיף שזה יבוא מימך!!! ולא כדרך "נקמה" מאותה אישה שטוענת שאתה אבי בנה, או בדרך של שמועות מאחרים... תעשו בדיקת אבהות, ואם זה ילדך, אז ידידי אל תבזבז זמן במחשבות איך להפטר מיזה... תשקיע את מחשבותיך באיך לשמור על משפחתך. ואיך להיות גם אב לילדך השלישי, אם ואכן יתברר שהוא שלך. מלחמות יובילו לעוד מלחמות, ומי שיסבול הם ילדיך הנוכחיים, ילדך החדש, וכמובן אתה אישתך, וההיא.... שהיא גם אדם בפני עצמו, ואם היא הגיעה איתך למיטה, אז אני מאמין כי היה בינכם משהו יותר מסתם, ולא מגיע לה שתיזנח אם ילדך.. אחרי שיהיו לך תשובות סופיות, תיידע אותנו, ואני מבטיח לך שתקבל כאן הרבה עזרה ועצות חמות... אבל את זה אני מבטיח בתנאי אחד!!! שאם אכן הוא שלך ותחליט לדאוג לו ולאימו ולא לזנוח אותם. כי אם חברי הפורום פה, שרובן נשים מטבע הדברים יראו כי אתה מתכוון רק להתחמק ולא לקחת אחריות, אז אני לא מקנא בך
כי אתה תעורר פה הרבה זכרונות של אמהות חד הוריות שעברו בעלים או גברים ש"זנחו" אותן ואת ילדהם... ואלו זכרונות לא נעימים. בהצלחה

ברק אש

New member
ממש לא רוצה

תודה שהתייחסת אליי, כל כל חששתי מלהכנס, בעיוני בפורום נראה שיש פה רק נשים. ספרתי לאישתי, היא יודעת, אנחנו כרגע בדיונים ואני גם לחוץ ממנה. חשבתי כבר לפני כן על זה, יש לי בעיה , אני לא בטוח שזה שלי כי היא נשואה, כך היא סיפרה לי ואני חשבתי שיהיה יותר נח, לרומן חפוז וקצת מרגש עם נשואה. אני כמעט לא מכיר אותה, בסך הכל נפגשנו פעמיים ורוב הרומן התנהל בטלפון. (שיחות מאד מעניינות ומרגשות) אני גם מרחם עליה , אני מרגיש חוסר אונים בכלל איך לגשת אליה ומה לומר לה, היא בכלל נשואה !!! בטח גם היא חסרת אונים כרגע, אבל מי יודע אולי יש לה כוונות רעות כלפיי. אני לא יודע מאיפה זה נחת עליי. אמרת שאני יבטיח לא לזנוח אותה ואת הילד או הילדה , אין לי איתה קשר כזה חזק בסך הכל רומן קצר שרובו בטלפונים. ואת האמת , למה אני מרגיש שנפלתי בפח, כי היא חיזרה אחרי יותר, כמו לגרור חתול עם שמנת. אני מתוסכל !!!!! מה אני צריך לעשות בכדי לא לזנוח אותה ? עם אישתי אני יודע, אני מכיר עברנו הריונות, אהבה ואני מכיר אותה כל כך טוב ואני יודע מה היא אוהבת. אבל את זאת אני בקושי מכיר, אני אפילו לא יודע אך קוראים להורים שלה. במחשה שניה היא הסתירה ממני הרבה דברים, משהו מוזר. אני רוצה ליצור איתה קשר ואני לא יודע מה לומר לה, מה להציע לה בכלל? נראה לי שאני בחלום רע. איזה אחריות אני צריך לקחת , על מה יש לי אשה ו 2 ילדים שאני אחראי עליהם.

איזו אחריות???

אם הוא שלך... אז הרבה אחריות, ואל תשכח שהוא גם אח לילדיך הראשונים, זה יוודע להם במוקדם או במאוחר... אבל בוא נחכה לתוצאות ה אבהות... שניהיה יותר חכמים....

בלי להיות שיפוטית

אני מרחמת עליך. אבל אם זה שלך, כנראה שתצתרך לקחת אחריות עם רצון בלי רצון. ופעם אחרת לפני שאתה נכנס עם אשה למיטה תברר מה שמם של ההורים שלה. ( זה חשוב כאמצעי המניעה ) וזה גם יכול לפתור אותך ממזונות. שיהיה בהצלחה

ברק אש

New member
תגובה צינית

את צינית, אין לי עניין להפתר ממזונות, רק על זה את חושבת, על מזונות. הכל עשוי ובנוי מכסף.

ברק אש

New member
אז ההצעה שלי

אם החתול שלך בבית, ויותר חכם, אז תני לו בבקשה להשתתף בפורום.

ברק, לא מתאימה לך התגובה, אז אל

תענה, אל תגיב!! אני מתחננת שלא להכניס שוב את האנרגיה המרעילה לפורום. ואת, מזל בתולה, לא חייבים להשתתף בכל דיון אם אין לך (או לכל אחד אחר) משהו מועיל לתרום לדיון, מותר לוותר!!!

ברק אש

New member
לוקח את ההצעה שלך בכובד ראש

אני שמח ומודה על קבלת התמיכה, לרע ולטוב. אני פשוט קצר בזמן - אני ישוב יותר מאוחר.

למעלה