האם?? האם כפתורים יותר טובים מריצ'רצ'ים???????????
K kingshimmy New member 24/3/03 #12 אולי מה שאני הולך לומר לא מקורי... שמעתי את זה גם בסיינפלד, ואני בהחלט מסכים עם זה: הג'ינס זה המקום האחרון שאני צריך בו שיני מתכת חדות. חוץ מזה, הכפתורים נפתחים בסבבה אלוהית.
אולי מה שאני הולך לומר לא מקורי... שמעתי את זה גם בסיינפלד, ואני בהחלט מסכים עם זה: הג'ינס זה המקום האחרון שאני צריך בו שיני מתכת חדות. חוץ מזה, הכפתורים נפתחים בסבבה אלוהית.
D danihell7734 New member 24/3/03 #14 אבל בכל זאת, כשצריך להשתין מה נפתח הרבה יותר מהר? ריצ'רצ' i rest my case
D danihell7734 New member 25/3/03 #26 בניגוד לפתיחת רוכסן שהיא מיומנות תורשתית(אח...שיעור ביולוגיה עם הרצליה...)
U Uv Kruvi New member 23/3/03 #5 מממ... נראה לי שכפתורים עדיפים... בנים...לכולנו היתה החוייה הריצ'רצי'ת הראשונה אני מאמין...
U Uv Kruvi New member 24/3/03 #9 תומר!!! אמרתי לך שלא תספר!!! ואמרתי לך שאני תפוס!!!!!!!!! :\ אוף...כל הלחץ הזה... :\
A Absolut May New member 24/3/03 #7 כפתורים שולטים - בחולצות!! בגינס ומכנסיים - תלוי איזה רוכסן, אבל חייב ת'כפתור הראשי
N NiGa New member 24/3/03 #10 רוכסן שולט! כפתורים זה בלע! כלומר בחולצות זה סבבה... אבל מכנסיים? בלעע...
L LadySpeedStick New member 24/3/03 #11 ברור ברור ברור ריצ'רצ'ים אחרי כמה כביסות מתחילים לקבל כל מיני צורות מעצבנות וזה הורס לי ת'חיים!!!!
P princess of love New member 24/3/03 #13 כל כך לא! כפתורים (במכנסיים) זה איכסה!! רי'צרצ' שולט!!! כפתורים רק בחולצות..
R RevitallicA New member 24/3/03 #15 מממ...סוגיה טובה../images/Emo70.gif כפתורים בחולצה... ובמכנס-רוכסן, עם כפתור מעל סיגנון מכנסי ציפי... או רק רוכסן...אומרים שזה סקסי
מממ...סוגיה טובה../images/Emo70.gif כפתורים בחולצה... ובמכנס-רוכסן, עם כפתור מעל סיגנון מכנסי ציפי... או רק רוכסן...אומרים שזה סקסי
B black dreams catcher New member 24/3/03 #16 מסכימה רוכסן עם כפתור מעל... מכנסיים רק עם רוכסן קשה למצוא...
N NiGa New member 25/3/03 #18 קדימה עכשיו קלטתי שאולי יש פה אנשים שהתכוונו לרק רצ'רץ' אז לא! זה או כפתור עליון עם עוד כפתורים מתחתיו או כפתור עליון עם ריצ'רץ' מתחתיו! ( הכי טוב)
קדימה עכשיו קלטתי שאולי יש פה אנשים שהתכוונו לרק רצ'רץ' אז לא! זה או כפתור עליון עם עוד כפתורים מתחתיו או כפתור עליון עם ריצ'רץ' מתחתיו! ( הכי טוב)