האם??

Firz

New member
אני רואה טוב?!

האם ישנה הסכמה של יותם איתי ?!!??!!?!?!!?!?! פששש אני בשוק אני בהלם אני ר-א-ו-מ-ה

NiGa

New member
דונט פוש יור לאק

ושים לב טוב, הגבתי עוד לפניך... אז אתה מסכים איתי ונדפקת.

Run Dudi Run

New member
מכוערים... ברור ש

ברור שכפתורים זה הרבה יותר יעיל וסימפטי!! גם בחולצות גם בג'ינסים!! כפתורים זה יותר יפה ויותר נוח.. ומי שיש לו בעייה להוצי אתצ זה מהר בשירותים אז הוא טמבל ובגלל זה אולי הוא גם מעדיף ריצ'רצ'ים.. וחוץ מזה ריצ'רצ' יכול להתחלד ואז אתה תקוע עם זה כל החיים!!!

Run Dudi Run

New member
וחוץ מזה אתם השתגעתם לגמרי..

לא שאלתי בכלל אם זה טוב לג'ינס טוב לחולצה שו אמו.. התכוונתי מה הכי טוב לעשן...!! לעשן כפתורים או ריצ'רצ'ים..!!! כפתורים זה מתקתק.. אבל ריצ'רצ' זה חזק!!! (במיוחד אם יש לו חלודה בפנים..)

NiGa

New member
דודי יה הומות'ר אוף גוד!

אתה טמבל! אנשים לא חושבים כמוך! תקלוט! אתה שיכור, ולאנשים לא אכפת ממך! תפסיק לנהוג, כי בסוף תעשה תאונה או ששוטר יתפוס אותך ויגמרו לך הבאנגים ולא יהיה לך עם מה לשחד אותו! You go to hell! you go to hell and you die!!

Run Dudi Run

New member
תיזהר ממני אני יהפוך אותך לנחש גומי

ובדיוק יהיה בסביבה איזה ילד שמן ורעב עם מלא חצ'קונים וימצוץ אותך למוות.

NiGa

New member
יווו אתה עם הנחשי גומי שלך

אני יהפוך ת'אוטו שלך לנחש גומי בזמן שאתה בתוכו! זה יהיה נחש גומי אלכוהולי עם יכולות שינוע

Run Dudi Run

New member
אתה מעצבן.

מה אתה רב איתי עכשיו גם כן אתה.. מה עשיתי לך בכל חיי ולא תחשוב שאני נשאר חייב.. הלוואי שיום אחד תהיה מצונן, ואז תשים טיפות אף ומישהו ב"טעות" יחליף לך את זה עם טיפקס... הא הא הא

NiGa

New member
אוהו אתה פותח לי 8מיילס סטייל הא?

יום אחד תשתה וודקה, עם נחש גומי בפנים כמובן. רק שזהו אינו נחש גומי. זהו מכשיר מתקדם שנגנב מה KGB שמטרתו היחידה - לגרום לעצירות כה נוראית עד שאתה תישב עם צואתך בקיבתך עד סוף ימיך - 13 יום, 5 שעות, 4 דקות וכ- 15 שניות מרגע כניסת המכשיר לגופך.

shantipon

New member
יותם יא מחלואה

זה דודי אני אצל תומר.. אתה תחטוף ממני אתה הלוואי תבלע כדור אקמול ואז יתברר שזה לא אקמול אלא אל.אס.די ולא תתפוס ראש מזה ואז תבוא משטרה תראה שהדם שלך מסומם ואז תעצור אותך ותשים אותך בתא עם בובי השמן שאוהב ישבנים של בנים שבלעו כדור אל.אס.די כמוך

NiGa

New member
אה כן?

אמן (טפו טפו) מישהו ירצח את מייזל ובידיוק באותו יום אתה תגיע למקווה ותגיד שאתה הולך אליה כדי שיכניסו אותך עם אוטו ואז יחשבו שאתה הרוצח וחזרת לאחר הרצח עם אוטו כדי לקחת משם את הגופה לחיריה ואז יעצרו אותך ותקבל 25 שנות מאסר בפועל ודחיפות בתחת מהcell-mate שלך!

חולוני

New member
הדבר האחרון שאני צריך על הראש

כשאני רוצה להשתין, זה להסתבך בפתיחת כפתורים. כשתמיד במקרים האלו יש הכפתור הבן הזונה העקשן שבטח התערב עם הקולגות שלו שהוא לא יתן לי לפתוח אותו..

למעלה