האמת יוצאת לאור..

MaT15

New member
האמת יוצאת לאור..

זוכרים בפרק שעבר שרוני טרקה תדלת .. בקיצור רוני בכלל לא טרקה דלת.. זה ההפקה שהייתה שם ביימה טריקת דלת. וכשרוני ראתה תפרק בטלויזיה היא הייתה מזועזעת מעצמה.. ושככה היא יצאה רעה, אבל זה רק עיניין של עריכה..... יום שלישי הבא אבא של רוני בה להרצות לכל מגמת תקשורת בבצפר שלנו על מאחורי הקלעים של זה.. .. .. . .. .. .. ועוד סקופ קטן.. כשרחל התקשרה למשפחת עומר שיטרית לשאול מה נישמע וזה.. הם טרקו לה את הטלפון!

רציני?

מנסים להוסיף דרמה.. אבל הראו את הרצפה וראו כאלו שברים של הקיר, לא? שמעתי על הסיפור השני שרשמת בתוכנית הבוקר של מני ואפרת.. איזה רעים |:

ביום רביעי בבוקר.. שבוע שעבר

הביאו את רחל גל ולא זוכרת מי עוד.. בכל אופן היא אמרה שהיא צלצלה אליהם והם ניתקו לה אז גל אמר שהוא הרים את הטלפון ואז השיחה התנתקה.. כן בטח.. הוא ניתק לה בטח.. :/ ואז שאלו אותו אם אמא שלו אמרה לו לא להיות בקשר עם האמא המחליפה והוא אמר שלא וזה.. ולא זוכרת מה עוד היה בדיוק

אני יספר פרטים

במציאות אמא שלי ניסתה ליצור קשר עם משפחתה של אורליאך אורלי אמרה להם לא לדבר איתה או ליצור קשר עם אמא שלי.... גם בסוף ביום שישי שאורלי דודו אמא שלי ואני הינו בתוכנית הבוקר היאחשפה את הפרצוף האמיתי שלה מול כולם וזה רק מראה כמה הצגות היא עשתה מול המצלמות....

אבל זה סתם הורס|:.

בעיקרון השברי קיר היו לפני טריקת הדלת וראו את זה טוב טוב בפרק.. לא רוצה שהתוכנית האהובה עליי תתגלה כמבויימת
. אם אתה מכיר את רוני אתה מוזמן להזמין אותה לכאן, יהיה מעניין
.

וואי איזה מוזר!! אבל אין להם

זכות לשנות את זה ככה ולהוציא אותה כ"רעה".. הם צריכים להראות את האמת!

looooly

New member
ברור שזה מבויים ....

מישהי שמכירה ת'משפחה סיפרה לי שחתכו מלא דברים בעריכה ... והאמא התנהגה כמו ******** ופילרטטה עם הצלמים .... וגם היא כל הזמ קיללה את הילדים בגללל זה הם לא אהבו אותה...

guy golan

New member
מפתיע

למה היא קיללה את הילדים, מה היא קיללה מתחילת התוכנית הם לא עשו לה כלום מההתחלה אולי רק בסוף התוכנית באמת ההתנהגות שלה לא מובנת לי

למעלה