האמת יוצאת לאור..

guy golan

New member
בטוח אורלי אמרה לכולם...

לא להיות בקשר עם המשפחה השנייה כנראה שהיא לא השתנתה וקשה לי להבין התנהגות כזאש

guy golan

New member
בטוח אורלי אמרה לכולם...

לא להיות בקשר עם המשפחה השנייה כנראה שהיא לא השתנתה וקשה לי להבין התנהגות כזאש

ba r2 0 1 0

New member
אויש מה הם יעשו בשביל קצת רייטינג?!

עד כמה רחוק הם יכולים להגיע? הם מביימים דברים ממש ממש קיצוניים! כאילו בסדר הם יכולים לביים טיפה שיהיה קצת יותר מעניין, אבל יש גבול

מה הקטע שלכם ??

כל התוכנית הזאתי הרי מבויימת מהסוף להתחלה ואני אומר את זה בכלל בלי לראות . כל התוכניות ריאליטי עלק האלה מבוימות מההתחלה ועד הסוף פרט לפרט

אתם כל כך טועים!!

התוכנית הזאת לא מבוימת ואת זה אני יודעת ממקור ראשון! כן! אני מכירה אחד שהשתתף בתוכנית.. עוד שבועיים יראו אותו.. ודווקא יצא לי לדבר איתו על אם התוכנית מבויימת או לא, והוא אמר שממש לא, ואולי פעם אחת בכל השבוע הזה המפיק אמר לו רק שיבקש משו מהאמא מחליפה! סוו ביג פאקינג וואט?? מה אתם עושים כזה עניין גדול?? והרוני הזאת הייתה מגעילה עם ובלי קשר לטריקת דלת הזאת.. אז נניח שהפעם זה היה מבויים.. רואים ת'סימנים על הדלת שבצורה דיי קבועה הדלת הזאת נתרקת!!

מה לא ברור לך?!?!?!?

אני אומרת לך שידיד שלי משתתף בתוכנית והוא בעצמו אמר שזה לא מבויים!!!

את ילדה מזעזעת

אני רק חושבת על איך אנשים יכולים לקבל רושם על בנאדם דקה אחת שהם ראו אותו באיזה תכונית טלויזיה וגם בדקה הזאת הכל ערוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

מישהו יודע אם כבר שידרו את הפרק

היום או באיזו שעה זה מתחיל? אוףףףף אני לא זוכרת באיזו שעה הסתכלתי שבוע שעבר

את מי מעניין התת רמה הזה ??

לסבתא ש'לי אין כבלים נאלצתי לסבול את זה שמה שלא נדע איזה תת רמה איזה זבל

Secret17

New member
התוכנית לא מבויימת - אלא ערוכה.

יש הבדל בין תוכנית מבויימת, לתוכנית ערוכה. התוכנית "אימא מחליפה" היא לא מבויימת. לא "מביימים" את בני המשפחה, אלא מצלמים אותם במשך כשמונה ימים, ואח"כ עורכים את עשרות השעות המצולמות, בצורה ששונה מן הסתם מן המציאות, או שמקצינה אותה. בחדר העריכה הם יוצרים מעין "עלילה" ומשאירים רק את הקטעים שמשרתים אותה. מובן שהקטעים ה"דרמתיים" יישארו, וקטעים שלא נחוצים לאותה עלילה שמנסים ליצור - יישארו אף הם בחוץ. התוכנית ערוכה לחלוטין ומאוד לא קשה להבחין בזה. מה שכן, מבויימת היא לא!

no name ooo

New member
זה לא יפה!!

אולי זה טוב ש/האמת יצאה לאור אבל אל תעשי שם רע מהמשפחה השניה וחוץ מזה אני בטוחה שאם המשפחה השניה תבוא לעשות לכם הרצאה את תיראי שגם [איך קוראים להם?...] המשפחה הראשונה עשו הרבה דברים ויצאו אולי גם חרא...

למעלה