האמת, ירד לי לגמרי מהתכנית

א ו ח נ ה

New member
האמת, ירד לי לגמרי מהתכנית../images/Emo4.gif

נמאס מהקומבינות והחוסר אמינות שבשבועיים האחרונים התגלתה נמאס שארז טל חושב שאנחנו מפגרים ומנסה לחפות על הפאשלות של ההפקה נמאס שבערוץ 20 נותנים שעות על גבי שעות של זמן מסך לשלישית ליאון-צבר-שיפרה נמאס שאין שקיפות לגבי התוצאות ועובדים עלינו בעיניים - או שיפרה או צבר היו צריכים לעוף נמאס לשמוע את שיפרה שרה כל הזמן, ונמאס שליאון נדבק בכל יום בשיר אחד לאורך כל היום נמאס מהחזות התמימה של צבר כשהוא מרכל בלי הרף בכל לילה נמאס מזה שההפקה הפכה את הבית לבית זונות (סליחה על הביטוי) ושריסקה כל חוק אפשרי שאמור לחול על התכנית הזאת ולסיום - אם באמת שי דיבר איתם וסיפר להם דברים אסטרטגיים, אני מצפה שכל החבורה שמשתייכת לנחש הזה תועמד להדחה ביום ראשון! אני לבנתיים לא מתכוון יותר להצביע, וקיצצתי בצורה משמעותית את זמן הצפייה שלי בתכנית כי גם ככה ההפקה מראה רק מה שמתחשק לה להראות.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

ולמתבכיינים, שפתאום שינו את עמדתם, וטוענים שלא יצביעו עוד לתוכנית, ולא יישלחו עוד SMSים ל"בינתיים" . אם הצבעתם/שלחתם SMSים עד היום ,כנראה שתאמרו ש"עשיתם" את זה שוב

bibaso

New member
לסיכום - ההפקה חבורת זבלים

לצערי אאלץ לנסות לצפות עד סוף העונה אבל זו העונה הראשונה והאחרונה שלי וכמובן שאין מה לדבר על sms

בהלםם

New member
הפעם סופית...סיימתי עם ערוץ 20

אני כבר מתחילה להיכנס לעצבים ודיכאון מלראות את שפרה צבר ..האנשים הכי משעממים ביקום הזה שונאת לראות את הבית אחרי משימות ש"אסור להם לדבר על מה שקרה" הם נראים מעצבנים הם שקועים במה שקרה במזמן שאני לא מבינה מה הולך שם והם אפילו לא מנסים לבדר את הצופים יצא לי לראות עונה של ביג בראדר יו קיי... אתם לא מבינים בכלל איזה הבדל! הם עושים שטויות צחוקים מבדרים את הקהל, היו שם משולשי אהבות תככים ומזימות... המשימות אצלם היו הרבה יותר מצחיקות אפילו שאלו אותן משימות... קנאה ריבים ההפקה לא התערבה פשוט לרגע מי שעף עף נקודה.... איזה הבדל... אני אמשיך להיכנס לפורום בשביל לראות אתכם ממשיכים לבכות על ההפקה... חח שלום עד אז

בהלםם

New member
אני עדיין פה בשביל לתמוך בבובלילים!../images/Emo140.gif

אני רק סיימתי עם ערוץ 20..... זה משפיע עליה לרעה..חח אני אמשיך להיכנס לפורום ולראות את התוכנית המרכזית..

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אני משער שהתמיכה שלך בבובלילים גם תתבטא..

בשליחת SMSים, והצהרות על כך בפורום (מתי שיגיע הזמן), או שלא ?

La SoliCo loCo

New member
אם את עדיין פה

וזה רק בשביל לתמוך בבובלילים אז כדאי שתעזבי בכל זאת
אני יכתוב את זה בבובלילית כדי שתביני מה אני מנסה להגיד יאלה רוך רוך בינתיל כחבה מג'נונה

ואני יענה לך בפה הפרידמנית

קדימהתתקדמי תתקדמי ביתה של רחב הפרוצה...כאילו

בהלםם

New member
עיזבי, אין טעם להתווכח עם תת רמה../images/Emo13.gif

את קולטת שאנחנו נגררות לדיונים עם ילדים בני 13??.

La SoliCo loCo

New member
כן כפרעלייך

כי פשוט עינב בובליל כזאת אנורקסית יא ראבק איזה קטנה היא, אני צריך זכוכית מגדלת למצוא אותה. סליחה סליחה, טעות שלי, עינב *עשיתי הגדלה של 400 CC* בובסליל

כן אה?האחיות של שיפרה בשעה 2 וחצי בלילה

הופכות לילדים בני 13...חחחחח לא נימאס לכן תגידו משפחת קורנפלקס את קלוקס???

למעלה