האמת, ירד לי לגמרי מהתכנית

La SoliCo loCo

New member
אתה כזה פאתטי יא ראבק

34934834834834934 איש בעד שיפרה אז כל ה34934834834834934 הם אחים ואחיות של שיפרה?! עשה טובה לך תעשן איזה חשיש הודי עם יוסי בובליל הנרקומן ותרגע

רק 8 אנשים לטובתה ולצערי עוד 1

ההפקה..אבל אני מתנחמת מזה שעם ישראל ברובו חולה על יוסי,ורק שים לב בתוכנית האחרונה איך כל הקהל צרח להעיף את שיפרה,אז תזכי לי את מי אוהבים בחוץ??

La SoliCo loCo

New member
רק 8 ועוד 1!? חח כן בטח..

יש אלפים שאוהבים את ש''ץ. יוסי כבר התחיל להגעיל לי את התחת וכנראה שגם לכולם עם השחצנות שלו "אני מלך! אני מלך!" כולה נרקומן מאשקלון משחק לי אותה איזה בוגר הפקולטה עם המשפטים הפילוסופיים שלו. כל האנשים שאני מכיר כמעט בעד שיפרה וצבר חוץ מ2 3 שהם במיעוט.

La SoliCo loCo

New member
אני לא הייתי מגדיר אותו מלך

יותר בכיוון של זוהר ארגוב מודל שנות ה2000 :)

אתה יודע מה עצוב פה?

שעל פי הטענה שלך יוסי הוא נרקומן.. ולמה?? כי הוא מעשן.. בוא אני יספר לך סוד . יותר מ75% בעולם מעל גיל 18 מעשן, אפילו מעשן כבד. אוווו ניהינו עולם של נרקומנים אחי ??? יאללה תפסיק לזין תשכל לך לישון יש לך בצפר מחר

La SoliCo loCo

New member
לא לא בגלל שהוא מעשן סיגריות

נכון יש בחור שטבע אותו בעניין השיפוצים?! בגלל איזה שיפוץ של בית, קיצר אבא שלי גם עובד בשיפוצים והוא חבר של הבחור שטובע את את יוסי, והוא אמר לאבא שלי שהוא היה נרקומן פעם ונגמל. ולא נשמה אין לי בצפר מחר, אני בן 19 וחצי

חחחחחחח טוב

מצחיק שאתה אומר שX תבע את Y בבית משפט ושX לכלך אחרי זה גם על Y .. נשמע לא הגיוני :O [X זה זה שתבע את יוסי וY זה יוסי
]

La SoliCo loCo

New member
"הילדה הקטנה"

היתה מכניסה לך וואחד כאפה לפנים עכשיו אם היית לידה יא כחבה

La SoliCo loCo

New member
פפפחחחח

לפני שהיית מזיזה את היד הייתי דוחף לך אותה לתחת ופורם לך את הדגדגן עם השיניים יא ג'חרית. שוף זאתי חושבת היא מתעסקת עם אחד הילדים הבני 10 פה שמעודדים את לאון לכי כוסאוחתק ערס

חחח...אם זה לא בובליל מה כן???

חחחחחחחחחחחחחחח.....אהבתי,את רואה עמוק עמוק בתוך שיפרה יש וואחד בובליל ...

La SoliCo loCo

New member
חס וחלילה

אל תשווי אותי לטינופת הזאת לשארית אדם הזה. אם הייתי בווילה אני לא אומר שהייתי מסתדר עם כולם אבל היה לי טוב עם שיפרה וצבר ובטח ובטח שלא הייתי קורא לשיפרה שרמוטה לא משנה מה היה קורה.

בהלםם

New member
את אוהבת להביך את עצמך אה??

חחח לא היית קוראת לשפרה שרמו**** לא משנה מה.. אבל לרשום את מה שרשמת בהודעה למעלה יותר טוב משרמו***?? את מגוחכת חמודה לכי לישון מאוחר

La SoliCo loCo

New member
את זאת שעושה צחוק מעצמה לא אני

לך כתבתי את הדברים האלה (או לאחד הניקים האחרים שלך שאת כותבת בהם בשירשור הזה), בגלל שאת פתחת את הפה יותר מדי, אבל שפרה לא כזאת והיא מדברת יפה אז לא היתה לי שום סיבה לדבר אליה ככה אם הייתי בווילה קאפיש!? :)

TheUnstopable

New member
קאפיש? תגידי יא פלוצה.. איך זה להיות קרובה של

שיפרע הרעה? גם לך היא קוראת בת ****?אם כן בפעם הראשונה בחיים שלה היא צודקת.

למעלה