האמת על האלוהים הרבים .

נדב פ1

New member
היי אורי .

החיים במתכונתם הנוכחית נוצרי על פני כדור הארץ לפני 26 אלף שנים - על פי התפיסה הראלית . כל אותה הטענה על מיליארדי שנים , היא מראש מבוססת אבולוציה , ואת הזו התנועה שוללת , כך ש... ממצאים קיימים . באתר התנועה הראלית למשל , הייתי ממליץ לך להכנס על הסרט בנוגע לבודהיזם - יש שם ממש ציורים עתיקים שיש בהם ציורי צלחות מעופפות . מעבר לזה גם שים לב שאת הקדושים הנוצריים מלווים תמיד אורות ברקע , וכך קיימות כהנה וכהנה דוגמאות ... בסופו של דבר , מה שעושה מבחינתי את ההבדל , הוא שלא מצאתי אף תיאוריה אחרת ברחבי תבל , אשר עונה ומסבירה כל כך הרבה דברים במקביל , החל מהמיתולוגיות , הדואליזם הנוצרי-זורואסטרי , הנאו פאגאניזם , העב"מולוגיה , התנ"ך , קוראן , בודהיזם , שינטו , וכו' . לעוד ממצאים , אשמח להפנות אותך מתי שתרצה לדובר התנועה בישראל , או למדריך הראשי למזרח התיכון .

אורי רז

New member
אינני יודע אם לצחוק או לבכות

"החיים במתכונתם הנוכחית נוצרי על פני כדור הארץ לפני 26 אלף שנים - על פי התפיסה הראלית. כל אותה הטענה על מיליארדי שנים, היא מראש מבוססת אבולוציה" לא - היא מבוססת על שרידים ארכיאולוגייה שגילם נקבע בכל מיני שיטות שאינן מבוססות על אבולוציה ולכן ... "ואת הזו התנועה שוללת" על סמך הכרה בבורותם של המאמינים בה. "ממצאים קיימים." רק שהראלים בוחרים להתעלם מהם, לדוגמא מאובנים של בעלי חיים שתוארכו בשיטות פיזיקליות (שאינן מניחות אבולוציה) כבני הרבה יותר מעשרים-שלושים אלף שנה. "לעוד ממצאים, אשמח להפנות אותך מתי שתרצה לדובר התנועה בישראל, או למדריך הראשי למזרח התיכון." זה בסדר, השתכנעתי שאין לראלים קייס, ואין לי כוונה לבזבז מזמני על ההבלים שלהם.

טלה בר

New member
אין שום הוכחה

שאלה שהם יצורים חוצניים הגיעו פעם לכדור הארץ. כל הראיות כביכול הוסברו כבר מזמן בגישות מדעיות על ידי מדענים ככאלה שנוצרו על פני האדמה הזאת ולא במקום כלשהו בחלל (כמו למשל הציורים הענקיים הנראים על פני השטח בפרו). את כל התיאוריות בדבר חוצנים שהביאו את תרבותם לכדור הארץ אפשר גם להסביר על ידי התפתחות התרבויות האלו כאן. סיפורים מצוצים מהאצבע יכול כל אחד להמציא אבל ראיות בדוקות זה כבר דבר אחר לגמרי.

טלה בר

New member
זה ממש שקר

מעולם לא הוכח בצורה מדעית (יש לי רושם שאתה לא ממש יודע מה ההבדל בין תיאוריה חסרת בסיס לבין הוכחה מדעית) שהארץ היא שטוחה. התיאוריות ה"מדעיות" של אריסטו מעולם לא הוכחו בצורה ניסויית או הסתכלותית שאפשר להוכיח או להפריך אותה. תורת דארווין מזמן חדלה להוות תיאוריה מחשבתית והיא מבוססת על הוכחות פיזיות, ששום תורה דתית לא יכולה להיות מבוססת עליהן ואין כאן כלל שאלה של היגיון או חוסר היגיון, או של "אמת" כזאת או אחרת. לשלול את תורת דארווין היום זה לא "לא רציונלי" אלא התעלמות מעובדות פיזיות בשטח.

Marsha Figg

New member
אמרו לי פעם

שעד לא מזמן הסמל של התנועה הראלית היה מגן דוד עם צלב קרס בתוכו.

נדב פ1

New member
לגבי הסמל -

אכן הסמל עד לא מזמן היה מגן דוד עם סווסטיקה בתוכו , ואין שום בושה בדבר . הסווסטיקה הייתה סמל ששומש בידי הטיבטים וההודים אלפים בשנים לפני שהנאצים המתועבים ינקו מאמם . בסופו של דבר , בגלל תלונות רבות שונה הסמל למתכונתו הנוכחית , אך שוב - אין שום קשר לנאצים , ואני מציע לשמוע על הסווסטיקה לפני שקופצים ומזכירים זאת בהלם רב . סמל כזה נמצא היה אפילו בכמה בתי כנסת בארץ ישראל .

למעלה