האמת שאני כבר מפחד לפתוח דיון , אבל ננסה עוד אחד

לא כל דבר הוא מלחמה.

שום דבר מהדברים שנכתבו עד עכשיו לא היה אפילו מנוגד, אלא רק דיון סטנדרטי בו כל אחד הביע איך דברים מנקודת מבטו.
למה יש לך בעיה לומר דברים שאתה חושב? שיהיה ארוך, מסועף, ומורכב אם יש צורך, אבל קצת מצחיק להעלות פוסט, וכשמישהו מנהל איתך דו שיח אתה ישר אחרי שניה רואה את זה כ"מלחמה" ומוותר. קצת תמוה בעיני.

צלשלספק

New member
תשמע לי, אל תוותר על הילד שבך, אל תוותר על מי

שאתה, כולל המשחקי מחשב הכבדים שגם אני אוהב מאוד (40 ג'יגה כל משחק היום כוסאמק
), לבשל - ברור. על האופנוע שטח ש....מ........מחכה לי כאן רק שאני... וואי מה הייתי עושה לו (אפתח לו ת'תחת או שהוא ישבור לי ת'גב
)... סבלנות צל, להרגע. סבלנות. הסבלנות משתלמת בסוף...

תראה, קשר זוגי זה (גם) פשרות מסוימות, אין אפס. כמה פשרות? תלוי בבנאדם. אל תאבד את המהות שלך, כולל את הילד שבך ואת הניצוץ שגורם לך לשמוח ולחייך, כי אם לא כך - אתה תקום יום אחד בבוקר ותשאל "מי אני"?. מאחל לך לפגוש את הבחורה שתקבל אותך עם הילד שבך...

dori78

New member
אתה מתאר איזון יפה

אתה לא מוותר על הילד שבך, לצד היותך אדם בוגר, בעל עסק, בן זוג של מישהי, הורה.
ככה צריך.

הבעיה היא אחרת...

תראה איך זה נראה היום... תראה את מריו למשל, בחור רווק בן 30, רגיל לחלוטין , אין קשר אפילו לאופי שלו ( הוא סתם דוגמא כן, פשוט כמעט כולם ככה ) הוא בא מראש עם גישה מלאת מרמור. עכשיו, אני מבינה לגמרי שזה הגיוני להיות ככה בעולם של היום, הרי אתרי הכרויות וכל זה זה מקום בו על פניו לגברים נראה שלכל בחורה יש 20 מחזרים עם רשימת המתנה, למי אכפת כמה מחזרים יש לה או אין לה ??????? אתה מי שאתה - אתה רואה מישהי שאתה רוצה להכיר? תכיר ! אל תתחיל איתה פשוט תכיר אותה.

תגיד שלום, זהו.
אם היא איזו סתומה, גולדיגרית, פוזיונרית, או לא יודעת מה... יאללה שלום וזהו.
אם היא מישהי רצינית, היא תגיד שלום בחזרה.
זה לא אומר שקשר ייצא מפה, שאהבה תצא מפה, שפרידה תצא מפה , לא מעניין אף אחד כמה מחזרים יש לה או ממתינים לה עם מספר מאחורי פרגוד מס' 1, זה אומר שאולי היא תגיד שלום בחזרה . אם לא יילך, אז לא. לא מתים - נשארים אותו דבר, אותו בחור ילדותי ונחמד ופשוט ממשיכים הלאה.
לא לוקחים את זה כסוף העולם, מורידים את הערך והביטחון העצמי לרצפה, מתייאשים מכל המין הנשי, ובאים עם טון של מרמור ומתפלאים למה לא מצליחים אפילו ליצור תקשורת מינימלית.

מה שאני מנסה לומר פה זה שבכלל לא משנה ההיצע, או הביקוש, או וואטאבר.... פשוט מאד מנסים ואם לא הולך אז לא .
אבל לבוא לכל הכרות ראשונית עם שק מלא מטעני כעס, מרמור, וגישה של "גם ככה לא יצא כלום" אין מה להאשים גם את הגיל. הלוואי רק שאנשים יפנימו

צלשלספק

New member
אני מסכים איתך שרצוי להגיע לדייט עם "דף חלק"

עם זאת זה קל לומר, אך לא פשוט לבצע בפועל. לכל אחד ואחת יש את הטריגרים שלו או שלה בדייט, נקודות אדומות ונקודות לחיוב, ברור שהיו דייטים שהגעתי אליהם "עם המשקעים", והיו כאלו שלא. עם הזמן למדתי לקרוא את האנשים מולי כמכלול, ואת התסכולים מהדייטים או קשרים שכשלו השארתי בבית.

מריו צריך לנסות, זה ברור.
מצד אחד לא לבוא עם ימבה ציפיות לדייט וחלילה להתאכזב, ומאידך לא להנמיך יותר מדי ציפיות ואז הדייט תתאכזב וחבל. כך או כך, ששניים מכירים ויש קליק, גם אחד קצת בא משקעים ומרמורים נניח וההיא קצת "סגורה" או פגועה מדייטים או גברים, ובהנחה ומצאו חן האחד בעיני השנייה, הרצון להמשיך ולבלות זמן ביחד, (בהנהח ושניהם בעניין) פשוט יהיה חזק יותר מכל ה"אישיו'ז" מסביב לדייט נקרא לזה כגון "מי שילם", "היא חייכה", "הוא קצת איחר", "ניסה לנשק או שלא" וכד'...

זה לא קשור לדייטים....

שגם להם כל הדברים האלה נכונים כמו שאמרת.
למה זה לא פשוט לבצע בפועל?
לכולנו היו דייטים מוצלחים יותר, מוצלחים פחות, קשרים פרידות וקשרים זוגיים..... אלה החיים. אז? אז אם עבורי כל אחד הוא אדם ועולם בפני עצמו ואני לא משליכה על אף אחד פגיעות עבר, למה אחרים לא מסוגלים? ( אני לא מדברת על אנשים גרושים, ששם... אני יכולה להבין את הטראומות שאי אפשר להתנער מהן לחלוטין )

האמת שזה לא קשור בהכרח גם לזה, אנשים כיום פשוט מפחדים מהצל של עצמם. וואי וואי היא תגיד לא.. נו ? אז היא תגיד! זה לא הופך אותך לאדם פחות טוב , זה פשוט לא יהיה איתה. אבל בפועל מה שקורה זה "היא אמרה לא, בטח גם הבאות יגידו לא אז למה לטרוח? אם היא לא נפגשת איתי עכשיו היא סתם עוד אחת לא רצינית, וזה מתדרדר ל "כל הנשים" .............. > השלם את החסר. דרך אגב, לא באתי פה לסנגר על נשים, מהצד השני זה אפילו יותר גרוע! ראיתי כבר מישהי שאמרה "הוא מושלם לגמרי אבל לא היה לו קשר בשנה האחרונה, לפסול?" כאילו... מה לעזאזל...

עולם ההכרויות של היום בעיני הוא גועל נפש אחד גדול בגלל הגישות המקולקלות מראש של האנשים, ראיית עולמי לא השתנתה מגיל 20 לגיל 30.... התפאורה שונה, וזה חבל.

marioForever

New member
חח אני לא יוותר עליו בשביל אף אחת זה בסדר :)

אופנוע שטח ? אחלה, פעם היה לי ידעני קטן, אחד הזמנים הכי טובים שהיו לי בחיים.
אבל בחרתי בחיים יותר בטוחים בוא נקרא לזה אחרי שחבר שלי שבר את הגב.
אני לא מאבד את המהות שלי מבחינתי זה הארץ דפוקה, כי הייתי במקומות יותר טובים ששם באמת אנשים שונים...
והבחורה שתקבל אותי עם הילד שבי, כל החברות שהיו לי קיבלו את זה, כולל הבת זוג הנוחכית..
מצטער שהטעתי מישהו בפורום שאני בלי זוגיות.
הסיבה היחידה גם שחזרתי לפורום זה בגלל שלימור שהכרתי מפעם אמרה לי ברוך הבא, אז אתה יודע מישהו מהעבר המתוק שלך אומר לך שלום זה מזמין :)
&nbsp

צלשלספק

New member
בהחלט שאלה טובה מריו

(אגב, אם הזכרת נוסטלגיה, האייקון היה הכי קרוב לסופר מאריו
)

ברשותך רק אפחית כ15 שנים, אני בן 37 ונראה לי שבגיל 21-22, זו הייתה תקופת הרווקות שלי בסוף השירות הצבאי וכשנה לאחר ממנו, עד שנתפסתי חזק

אהמממ...
היה יותר "קשה" להכיר אז אבל היינו יותר צעירים ואתה מעצב את המשך האופי שלך וההרגלים יחד עם בת גילך, בגיל 21-22 חבר'ה עוד גרים אצל ההורים או עוברים לגור אצל החברה או להיפך ב-בית של ההורים ועוברים בפעם הראשונה לשכירות עם החברה או בלי, היו הרבה פחות אפיקים מהעולם (המטורף לחלוטין..) שיצאתי אליו בגיל 31+ אחרי שהתגרשתי.
אז באמת גיליתי עולם חדש, של תרבות בקליק, הכרויות ברשת' הפייסבוק בתחילתו, והכרויות דרך שם, מסנג'ר דאז, סקייפ (היום יש WHAT'SUPׁׂ) לכל אלו להן פלוסים ומינוסים, מצד אחד - תרבות השפע, מצד שני, גם תרבות השפע
אחרי עשור אתה יותר בוגר, מבוסס, האופי וההרגלים שלך כבר יותר "מעוצבים", אז לדייטים לא מצאתי בעיה לצאת, ומעבר לקשרים מאוד ארוכים, בהחלט היו תקופות מסויימות שמצאתי את עצמי בסחרור של דייטים, קשרים קצרצרים, אפילו לא באשמתי, לקח לי גם זמן להכיר את עצמי, להכיל את עצמי (בעצמי) ולהבין מי אני ומה אני רוצה. נראה לי שכדי להכיל מישהו אחר, אתה צריך ללמוד להכיל את כל מה שעברת וחווית בעצמך בדרך.

כולנו בררנים במידה זו או אחרת, יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות. וכן, אני יודע שתופעת הבחורות שיושבות על הברזלים בציפיה לאביר עם הסוס הלבן, יכולה לעצבן משהו
אישית, לי היה יותר קל להכיר / לצאת לדייטים בעולם החדש, גם ובמיוחד כי היו לי כלים נוספים, מעבר לכך שהייתי בקשר זוגי רציף כמעט עשור (כנשוי, דאז), אני מניח שהעובדה שהקמתי את העסק, וכל האנשים המגוונים והמדהימים שפגשתי בדרך ולמדתי איך לעבוד איתם, השפיעו במידה על ניכרת על המורכבות שבי, להכיל ולקבל (א)נשים שונים ממני או דומים לי בהמשך, לקשר זוגי או חברי...

אצלי דווקא השתנה לטובה :)

אני לייט בלומר ....
פעם היה לי יותר קשה ועבדתי על עצמי והשתניתי המון בשנים האחרונות, לטובה (לדעתי
)
&nbsp
לצערי אבל גכשאני נתקלת לפעמים באנשים בגילאים שלנו הם ממורמרים , מיואשים , ציניים ולא יודעים לפתוח את הלב , ונראה לי שלהם זה יותר נהיה קשה עם הזמן
חבל

צלשלספק

New member
נמחקו מכאן כמה הודעות.

אבקש שלא להגיב לגופו של פותח השרשור, אלא רק לתכנים ולנושא בשרשור.

תודה.

בגיל בוגר יותר אנשים נעשים יותר סלקטיביים

פחות מרחיבים את המעגלים שלהם,צורת הבילוי השתנתה,כבר פחות נותנים ל"מקריות" לעשות את שלה,החברן לנישה שלוים התחתנו והקימו משפחה,כל אחד התכוונן לנישה שלו ועוד.

על עצמי אני אעיד שבשנות ה20 שלי הייתי בררנית ואגואיסטית,לא רציתי לוותר מהר על החופש שלי כרווקה וכמי שיכולה לנוע ממקום למקום מבלי להיקשר למישהו ושהקשר יכבול אותי.
היו לי דייטים,אבל לא צמח מהם כלום והיו לי תקופות ללא דייטים,בחורים טובים דחיתי ובחורים שהיו מאוד לא נכונים עבורי,הכנסתי לחיי וכמה שידעתי שזה לא מתאים,קיבלתי את זה .

כיום אני במקום אחר,הרבה יותר פתוחה לדברים,מגיעה לדייטים הרבה יותר נינוחה בידיעה שגורלי לא הולך להיחרץ בסיטואציה הזו.
אני מודעת גם לרצונות שלי,כשזה לא מתאים - אז פשוט לומר ואם מתאים,לא לפחד להרים בעצמי טלפון או לשלוח הודעה....מה אני נואשת? לא,בסה"כ מתעניינת בשלומו של מי שיצאתי איתו ורוצה לראותו שוב.

זו לא בעיה לצאת לדייטים אבל למצוא חיבור שיוביל למערכת יחסים - זה מצריך חיפוש וחיפוש כמו שרק חיפוש יכול להיות - הוא לא פשוט.

מי שאומר לעצמו "ההצע נמוך\קטן\מצומצם" חי באמונה מגבילה.
לכולם ראוי שיהיה Happy ever after

אצלי

היום זה אחרת יותר בוא נאמר שאם הייתי יכול לחזור אחורה הייתי משנה כמה דברים, המדינה ואורח החיים כאן מעיק קצת לצערנו ,אתה רואה התנהגויות פשוט מזוויעות וחבל יש לנו מדינה יפה!

לא קשה להכיר קשה למצוא אנשים נעימים עם השראה וחוכמה ,אני פוגש ויוצא לדייטים מעניינים ,ואך אומרים הינה באה לי הכרות כל כך נעימה עם ספרדיה ממרכז אמריקה ממיוחדת כל כך ובעזרת השם שתבשר לי על החלטתה להתגייר ואהיה מאושר שבאדם

לצערי כאחד שמנהל קבוצה חברתית של 600 500 מחול ,אני מגלה קודי התנהגויות ממש נעימים ,ואולי היה טוב אם הייתה מתחיל לפני עשור עם חול ומגייר מי יודע מה היה קורה?

הבחורות כאן סובלות מצד אחד בחור טוב זה סימן לחולשה ,מצד אחד הן לא הכי מכבדות גבר פשוטו כמשמעו יותר מידי אני ואני על כלום ,ושמתי לב שמחול אין זה ,או שהיא שמה או שלא ומשאירה אותך עם טעם טוב בפה לעומת ישראלית

הבחורות יותר לחוצות בגלל הילודה ,ולא מעט מקרים עדיף להן בנק הזרע במקום לאמלל מישהו וחבל שלא נוהגים כך,עד הפראייר שזוכה לילד ומשחלם מזונות ומקבל יחס גרוע כל כך פשוט עצוב!

החתונה היא רק הטכס לערב אחד,ני רוצה שבן הזוג יכיל אותי ולא הרגיש רע או לחוץ וכו בגללו!

גם הבחורים רוצים להתחתן לא כיף להיות רווק גם אם אתה מחוזר על ידי נשים פה בארץ !

למעלה