האמת שמאחורי האהבה

rachelih

New member
בתגובה לריחוף חופשי

חני שלום, בדיוק כך מציאות שצריך לשנות, אך עליך להתחיל דבר ראשון בשינוי בך, זו לא אשליה, זו המציאות שביכולתך ליצור לעצמך על מנת שלא תיחלמי בכל מקום שתגיעי עבור זכויותיך, ביכולתך לשנות את ראיית החברה, את תחליטי אם את רוצה או לא, הגיע הזמן שתקחי אחריות ולא בצורה מלחמה, אשמח לשוחח עמך בטלפון.

FreakOnALeash

New member
אם כך גם המציאות שלך היא אשליה?

אני לא מדבר עם דמויות פיקטיביות... (נו טוב, אני כן, אבל זה בתור תחביב ולא בשאר הזמן...)

rachelih

New member
האמת שמאחורי האהבה

זוהי תחילתה של מהפכה, קריאת תיגר על מוסכמות עליהם גדלנו, חוקים ואמת שאינה שלנו. קומו ושנו עכשיו, קומו הראו ולמדו את העולם מהי אהבה אמיתית, ללא הבדלי מינים. האמת נחשפה, בואו לגלותה והראו לעולם כי החוקים הישנים לא תקפים ורק אז העולם יחזיר לכם אהבה. זו לא רק חלום, אלא גם מציאות שבכוחנו ליצור. קראו את המאמר המצורף. בואו!!!

אורי 0

New member
לא נפתח לי

אכפת לך לעשות "העתק והדבק" לתוך ההודעה, כדי שגמני אוכל לעמוד פנים אל פנים מול האמת? או שמדובר כאן בכמה עמודים?

rachelih

New member
לא הגיע הזמן שתתחיל לקחת אחריות

אולי מספיק עם המילים ותתחילו לקחת אחריות מלאה על עצמכם על ידי עשייה אקטיבית?

FreakOnALeash

New member
את זו שחיה ממילים...

אני לא מבזבז זמן בדיבורים על 'מהות', אולי כי יש לי אחת. מה את עשית לאחרונה שהיה כל-כך חשוב, הארגון שלכם פעיל במשהו חוץ מלפתות אנשים אגונסטיים לצורת חיים כמו-דתית? תודה, אבל אני חושב בשביל עצמי.

FreakOnALeash

New member
וחוץ מזה, יקירתי...

המועדון שלך מרפא הומוסקסואלים. הפורם הזה דן בנושא שונה... מצטערים. רגע, יש לך תרופה לטרנסג'נדרים? לכי למילון תבדקי מה זה.

ליטל ו

New member
ויי זמיר!

חשבתי שזו סתם תעמולה רוחנית (שעשיתי לאנשים יותר מדי בחיים בשביל לרדת על מי שעושה עכשיו <G>).

rachelih

New member
הלינק הזה לא שייך לתיקון חיים

אני לי כוונה לשנות בחירות של אנשים בחייהם. אני לא קשורה ולא תומכת ביוצרי אתר מין שלישי שציינת.

DarlingAdam

New member
סקר הפורום, אנא הביעו דעה.

מה לעשות? למחוק, כי זה אכן נראה מרחוק כמו כת מוזרה שעניינה להפוך הומואים לסטרייטים מאיזושהי סיבה בלתי ברורה, או להשאיר, כי - סתם, בעצם. ההחלטה בידיכן.

rachelih

New member
תגובה

אין שום כוונה להפוך אף אחד לסטרייט, ההיפך הוא, קראו שוב, זה על מנת להראות לעולם כי החוקים הישנים בהם יש רק סטרייטים השתנו. בואו ונראה לעולם מהי אהבה אמיתית ללא הבדלים. זו חלילה לא כת. למה קשה להאמין שאפשר רק טוב בלי קושי?

FreakOnALeash

New member
תסבירי

"לוקח זמן לא רב לגלות שהדמות שהכנסנו לחיינו היא שיקוף שלנו ושחקן משנה בטלנובלה גרועה שאמורה רק ליצור תהליך אחד, הנצחת חוסר הביטחון והפחד, כשהורינו או החברה לא מקבלים את בחירתנו באהבה, פה מתחילה המלחמה. הטכניקה היחידה למחוק תוכנה רציונאלית שנוצרה עקב תרגום מהתחושות להיגיון, היא ליצור מהלכים מתחכמים היוצרים מעקף של ההיגיון ולטפל באמצעים חווייתיים בנפשו של הילד שהתבגר מבחוץ אך נותר ילד פגוע ודחוי מבפנים." הפיתרןם שלך לבעיית חוסר הקבלה (שאגב לא כך בכל המקרים), היא לשנות את החשיבה שגורמת לנו לבחור בן זוג? ומה אם אנחנו בוחרים במישהו כי הוא נותן לנו אושר וריחוף ודרך? וכן, יש זוגות חד-מיניים מאושרים.

rachelih

New member
תגובה

הלינק שכתבתם לאתר לא שייך לתיקון חיים, אתר תיקון חיים עכתת בתהליכי בנייה. כל אחד יבחר לעצמו את בני זוגו, החוקים הישנים לא תקפים יותר בעולמנו. הגיע הזמן שנראה זאת לעולם. בני הזוג שאנו בוחרים לא מתוך אמונה שלמה בעצמנו היא על מנת לחדד את חוסר הבטחון שלנו בעצמנו, אך כאשר אנו מאמינים בעצמנו אמונה מלאה, אנו נבחר בני זוג שרק יעצימו את אהבתנו. הבחירה תהיה אמיתית ומתוך הנשמה ולא מתוך שיקולים היגיוניים. בואו וראו איך אפשר.

FreakOnALeash

New member
למעשה?*

*(מתוקן) ציטטתי אותך. מה גם שהמאמר שלך מציע תאוריה פסיכולוגית נדושה לגבי קבוצות, ולכן הפעם אני עומד על זכותי להתריס נגדה. אלא אם כן את טוענת שכולם, כולל מי שהכתיב לך את התאוריה הזאת סובלים מחוסר הערכה של הורה דומיננטי וצריכים למצוא שלמות? כי שוב, לי זה מזכיר תאוריות לגבי הומוסקסואליות. וגם אם אין לך קשר עם הקבוצה שמוזכרת באתר, התפיסה של המציאות בתור אשליה שאנחנו יוצרים לעצמנו נשמעת לי דומה. כמה כסף את גובה על ההארה הזאת?

FreakOnALeash

New member
אני רק יודע לגבי עצמי...

שרהבה לא הציחה חוסר ביאחון או פחד, להפך, היא עוזרת להוציא את התכונות הטובות שקיימות בך. ושוב, רהבה לא משנה למה, אני בהחלא לא משתמש בזה רק במובן רומנטי.

אורי 0

New member
למה "חלילה"

כת זה בסדר גמור. צריך להיות חופש דת שכולל חופש כת. חב"ד זו כת, ברסלב זו כת (כמה כתות ליתר דיוק), החסידות היתה כת בתחילת דרכה. מק"י היתה די קרובה להגדרה של כת בתקופות מסוימות וכך גם השומר הצעיר. ובכלל הגיע הזמן להפסיק לפחד. אבל מה לא טוב בגבר שאוהב גבר? או באשה שהיא בגוף של גבר? בכלל נראה לי שלפני שאת מטיפה פה בפורום, טוב תעשי אם תקראי דפים אחורה ותראי במה מדובר. ומאמרים וכאלה. הרבה אנשים פה לא נכנסות לקופסאות המקובלות, כולל הקופסאות שלך, וזה קצת מעליב בכל אופן שמישהי שאת לא מכירה מנסה להכניס אותך לקופסא שלה.

למעלה