האמת שמאחורי האהבה

rachelih

New member
תגובה

כפי שאמרתי מקודם אני לא מטיפה לדבר, אין דבר רע בגבר שאוהב גבר, או באשה שהיא בגוף של גבר, כל אחד יבחר לעצמו את האהבה האמיתית שלו. נהפוך הוא אני מנסה להעביר מסר כי דרככם היא נכונה, היא נכונה לכם וכל אחד ימצא את דרכו. מה שאני רוצה לאמר הוא בואו והראו לעולם מהי היא אהבה אמיתית, ללא הגדרות ישנות שבטלות מן העולם, בואו ונראה כי הנורמות החברתיות כבר לא תקפות. אם נראה לעולם אהבה אמיתית מהי רק אז תפסיק המלחמה, למדו את כולם מהי אהבה אמיתית, אך קודם אהבו את עצמכם והאמינו בעצמכם ואז המלחמה תפסיק.

אורי 0

New member
למה למחוק?

אנחנו בכל אופן ילדים גדולים, ויכולים להתמודד עם כל מיני שטויות. לא הצלחתי לפתוח את הקובץ, אבל ביקרתי באתר. נראה לי שני "חוזרים בתשובה" מהומואיות/טרנסיות (לא כ"כ ברור), טוענים שטוב להם כך, מי אני שאתווכח?

DarlingAdam

New member
טעות שלי,

הכותבת הנ"ל אומרת שהיא לא קשורה לאתר בכלל. כך שלא נראה לי שיש בעיה.

ליטל ו

New member
לדעתי

תשאיר. שיהיה. אני ממש לא אוהבת את זה, אם זה אכן מה שיש שם, אבל אני נוטה לחשוב שצריך להשאיר דברים ולתת לאנשים להחליט בעצמם בשביל עצמם. אם נראה למישהו שיש צורך באזהרה, שיתכוב אותה כאן.

אבא גאה

New member
הנה התוכן של הקובץ

האמת שמאחורי האהבה תארו לעצמכם חיים שלמים שמבוססים על אשליה. עולם שבו המושג חיים נקבע על ידי מודעות קולקטיבית שכך הם פני הדברים. בהיסטוריה העתיקה של העולם כדור הארץ היה שטוח , זה היה המדע תמצית האמונה. הוא מתחיל בקצה אחד ומשתרע בקו אופקי עד קו האופק, לאחריו יש תהום עמוקה שכל מי ששומר נפשו ירחק. תארו לעצמכם עולם שמגדיר אהבה עפ"י תפיסה קולקטיבית שרק כך זו דרך הטבע. הגיע הזמן להתחיל לחשוב בצורה עצמאית, כל איש בדרכו הוא. הגיעה העת לחשוף את האמת. בספר בראשית נכתב "ויברא אלוהים את האדם בצלמו, בצלם אלוהים ברא אותו זכר ונקבה ברא אותם" , והרי אנו בני אדם יצורים "תבוניים ומורכבים" שכמונו, קבענו חוקים בהם נוכל לחיות. נקבע שזכר ונקבה הם "הזוג" שיש לו זכות קיום בעולמנו ונוצרו חוקים שמגנים על בחירה זו. בעולמנו קמו אנשים שיצרו מציאות של זוגיות אחרת, גבר עם גבר, אישה עם אישה – אהבה וזוגיות אחרת, אך החברה מסרבת לקבלם בכל תוקף כחלק אינטגראלי ממנה. אותם אנשים קמו ויצרו עולמות מנותקים של שקט ושלווה לכאורה, אך כולנו חיים בעולם אחד. לכם מקימים קול צעקה, אך ככל שצועקים כך המלחמה גוברת וכידוע במלחמה אין באמת מנצחים. הסכיתו ושמעו, כולנו כן כולנו מונעים מתוך נוסחת חיים אחת. בגיל בו עדיין לא מגובשת יכולת הניתוח הקוגניטיבית רציונאלית דהיינו בעברית פשוטה בגיל בו הילד מונע על ידי תחושות והפרשנות שלו לתחושות מתקבעת לאיטה בתרגום סימולטאני לדעת, הרציונאליזם שכולנו מתהדרים בו. באותה שכבת גיל 5 – 2.5 קיימות דמויות ההורים. ההורים סמל לאהבה ללא תנאי לפי תפיסתו של הילד הם כתכלית השלמות. זוג ההורים מתחלקים בהשפעתם על הרציונאל המתעצב אצל הילד, הורה דומיננטי יותר שהשפעתו מכרעת יותר והורה פסיבי. די בעובדה שההורה הדומיננטי לא היה בסביבה, לא הראה רגש, ביקר, העדיף את אחד האחים וכו' , הרי שבאותה השנייה מתורגמת התנהגותו של ההורה הדומיננטי כחוסר קבלה עד דחייה. ואם ההורה "המושלם" "יודע הכול" לא מקבל, הרי שהמסקנה המתבקשת היא חוסר בטחון, אני לא מספיק טוב, שווה , מוצלח ומכאן שאינני ראוי ולעולם לא אהיה האומנם. בחיים הפרטיים אנו בוחרים בחצי השני שישלים אותנו, אלה מביננו שעוד לא התפשרו או ויתרו על האהבה למצער. לוקח זמן לא רב לגלות שהדמות שהכנסנו לחיינו היא שיקוף שלנו ושחקן משנה בטלנובלה גרועה שאמורה רק ליצור תהליך אחד, הנצחת חוסר הביטחון והפחד, כשהורינו או החברה לא מקבלים את בחירתנו באהבה, פה מתחילה המלחמה. הטכניקה היחידה למחוק תוכנה רציונאלית שנוצרה עקב תרגום מהתחושות להיגיון, היא ליצור מהלכים מתחכמים היוצרים מעקף של ההיגיון ולטפל באמצעים חווייתיים בנפשו של הילד שהתבגר מבחוץ אך נותר ילד פגוע ודחוי מבפנים. משכו של התהליך קצר, כבר לא צריך שנים של טיפול על מנת להפטר מהבעיה ולהגיע להצלחה. הגיעה השעה לחשוב על עצמכם ולבחור בכם, במי שאתם באמת ולא במה שאומנתם לחשוב. זוהי זכות בחירה אמיתית בעצמכם שתביא בעקבותיה כוח אמיתי שאף אחד אף פעם לא יוכל לקחת מכם. זוהי תחילתה של מהפכה, קריאת תיגר על מוסכמות עליהם גדלנו, חוקים ואמת שאינה שלנו. קומו ושנו עכשיו, קומו הראו ולמדו את העולם מהי אהבה אמיתית, ללא הבדלי מינים. האמת נחשפה, בואו לגלותה והראו לעולם כי החוקים הישנים לא תקפים ורק אז העולם יחזיר לכם אהבה. זו לא רק חלום, אלא גם מציאות שבכוחנו ליצור. סדנת תיקון חיים

אורי 0

New member
נדמה לי שהבנתי

אם כי אני לא לגמרי בטוח. רחלי, האם המטרה בסדנה הזאת היא לטפל בהומואים?

למעלה