האסירה שהסעירה את המדינה

חיא2

New member
גם לצדקנות ולהתחסדות הדוחה שלך

יש מקום אצל מטפל, שימליץ לך להשיל את המסיכה הזו, ולבחור באותנטיות, אבל - לך תדע נפש גבר ליד עלמה במצוקה, עאלק.

בגדול היא אומרת שזה שנעמה תשוחרר הביתה

עלול ליצור על הדרך גם סימפטיה אל ראש הממשלה שהצליח להביא לשיחרורה ולכן עדיף שהיא תינמק בכלא.

אין שום קשר בין הדברים,מאחלת לנעמה להגיע לארץ מהר

זה שלא מצליחים לשחרר את אילו ששבויים בשבי החמאס לא אומר שצריך להזניח את מי שכן אפשר לשחרר.

shirai ryu

New member
מגיע לה. היא ניתפסה? עשתה שטות?

לקחה כמות גדולה מאוד.
מגיע לה לשלם, מגיע לה לשבת בכלא, שתילמד.
אחרת מה כל ישראלי יחשוב שעם קצת בלאגן בעיתונות, התקשורת אז ישחררו בסוף...

אף אחד לא מדבר על מה שהיא עשתה, אלא על זה שהיא ישראלית שנתפסה...

אני קצת פחות אוהב את ההשוואה הצבאית לילדה שניתפסה.

dory38

New member
היא עשתה טעות, ריבונו של עולם

שוב דבר לא נעשה בכוונה. בוא נבדיל אותה ממקרה של, נניח, אלחנן טננבאום. האיש היה מסובך עם סמים והימורים. נעמה יששכר היא בחורה מוכשרת, שחסרים לה קצת ברגים בראש. הפיתרון לדעתי הוא עסקת חליפין וישיבה בכלא הישראלי או האמריקאי. כמו כן, שאסור יהיה לה לדרוך עד סוף חייה על אדמת רוסיה. האם זה לא הוגן?

דיברגנט חדש

Well-known member
על טעות משלמים והמדינה לא צריכה לשלם על טעותה, אלא אם כן -

התשלום מינורי.
&nbsp
אותו כנ"ל, אם מישהו יחטף בסיני כי
מחליט לצפצף על האזהרות של המדינה לא לנסוע לשם, המדינה לא תצטרך להרוג את עצמה בשביל לשחררו.

dory38

New member
תקרא מה שכתבתי

תוסגר לארה"ב או לישראל ותשב בכלא, מצדי כמה שנים טובות.

dory38

New member
ברוסיה ישחטו אותה

בישראל ובארה"ב היא תקבל עונש סביר, לפחות. אם זו הייתה אחותך, היית רוצה שהיא תשב שם?

דיברגנט חדש

Well-known member
לא הייתי רוצה שתשב בשום מקום ולא היה שום סיבה שתשב

לגבי נעמה, לא צריך לעניין אותי מה יהיה גורלה, רק כולי אמפתיה לאימה שצריכה לעבור את זה.

חיא2

New member
מי ישחט אותה בדיוק?

לפי הסדרות האמריקקיות על בתי הסוהר לנשים, סביר שבארה"ב אם לא תהפוך לחברת כנופייה או ל"חברה" של מישהי, גם היא תרצח.

RossieL

Active member
בחורה מוכשרת, שחסרים לה קצת ברגים בראש

"...בשנה האחרונה (2019) נעצרו 48 אזרחים ישראלים, רובם צעירים, בגין בלדרות של סמים במזוודות..."

שמעת על מי מהם שראש הממשלה התערב בצורה כל כך בולטת ומאסיבית כדי לסייע בשחרורם?

חיפוש בגוגל יספר לך סיפורים מצמררים על מקרים עצובים של צעירים ש"עשו טעות" ושילמו מחירים כבדים ובלתי נתפסים.
אבל לא היו בחירות ולא היה צורך בקידום אישי על חשבונם.

שוב, נעמה נשפטה לחומרא ואולי יש מקום להקל בעונשה, אבל כל הקרקס הזה סביב מאסרה ושחרורה הם מוגזמים ובל נשכח שיש מחיר שישראל מתעתדת לשלם לטובת שחרורה.

"ישראל כבר נקטה בשתי מחוות משמעותיות עבור פוטין. האחת, שחרורם של שני אסירים ביטחוניים שפעלו למען סוריה, אך קיבלו חנינה מוקדמת מאוד. המחווה השנייה היא העברת חצר אלכסנדר בירושלים לידי הרוסים. מלכתחילה הבינו ברוסיה את הצד ההומניטרי של הפרשה והסתפקו בצעדים שישראל כבר עשתה. כעת, מתחזקת התחושה בירושלים כי ברוסיה מצפים לצעדים נוספים, ונראה שהדבר נובע מכך שהשיח הער בתקשורת ובמערכת הפוליטית, כולל התבטאויותיו של ראש הממשלה, גרמו לרוסים להבין שניתן להעלות את המחיר עבור השחרור."

shirai ryu

New member
כי זה ההורים. לנעמה יש אחלה אמא

אבל אני בספק אם זה יעזור.
אכן נתפסים לא מעט ישראלים,
אבל לא לכולם יש אמא כזו.

מי היה יודע, אם ההורים של גלעד שליט לא היו עושים הפגנות וכל מיני, מי היה יודע אם היינו שומעים ממנו, היינו מקבלים גופה בארון, במקום חיבוק עם ביבי.

אני חושב שאנחנו לא יודעים את התמונה הגדולה.
אני משער שהרוסים מאוד רוצים לדעת מהיכן החומר,
מאיימים עליה, ואולי היא נישברת, אולי לא,
ואולי היא מקבלת יחס של מלכה בגלל כל הלחץ מישראל,
הרי רוסיה לא רוצים משבר נוסף בגלל איזו מסוממת.
וישראל אני לא בטוח שיזיזו עיניינים בגלל, מסוממת.
היא פושעת. נראית ייאמר לזכותה תמימה,
אבל זה אומר הרבה על עניין המים שקטים חודרים עמוק.

במה בדיוק היא מוכשרת?

אספרסו2

New member
מסכים בהחלט

ולא מובן הפסטיבל הלאומי בנושא.עבריינית רקק שבאה על עונשה.
&nbsp
אולי פוטין וביבי שרחוקים שנייהם ממוסר כלשהוא מוצאים נושא משותף בכיבוס עבירה פלילית לפתרון במישור הדיפלומטי שמחסן עבריינים.
&nbsp

dory38

New member
היא נראית לך נרקומנית?

היא סתם טיפשה וזהו. זה עדיין לא אומר, שמגיע לה להינמק למוות ברוסיה. והאמת, היא שהיא גם די מושכת.

למעלה