האסף שנזרק

האסף שנזרק

ערב טוב חברים יקרים, שמי אסף ואני מתגורר בירושלים. חברי הטוב אסף עטר הודיע לי על פתיחת הפורום והנה אני כאן. ההסבר על שמי הוא שבעבר לאחר שכתבתי שורה תמימה בפורום של הדיקטטור-נזרקתי לאחר כבוד החוצה. נעלבתי אך המשכתי לכתוב בפורום של בץ. ולעניננו: כרגע אני נמצא במדינה אשר ממוצע המשקעים בשנה הינו 2350 מלימטר( רק היום ירד פה בארבע שעות כמות קרובה ל20-30 מלימטר( מדהים). מישהו מנחש?( אדון עטר לך אסור להשתתף). חוץ מזה באמת שיהיה בהצלחה לכולנו וכמובן כל הכבוד על הרמת הפרוייקט והכי חשוב על חופש הביטוי .

א ס ף ב

New member
אילת?

דבר ראשון, ברוך הבא
שנית, איך התרמומטר החדש? ודבר אחרון, אני גם לא אשתתף במשחק כי אני יודע את התשובה מראש. נ.ב. לא יודע אם מישהו שם לב אבל האספים עומדי להשתלט לכם על הפורום. ראו הוזהרתם

גם בפורום הקודם קיבלת את פני

יפה, ואני מודה לך. אבל העתיד ידוע. לגבי תרמומטור, ישנה בעיה: אני מאמין שהוא בידיו האמונות של אדון עטר הנודע לשימצה, לכן כל עוד לא החזרתי את עצמי ארצה, ישנה סכנה מוחשית לכך שהנ"ל או: א)יישבר ב)יילקח לתמיד בתירוץ כזה או אחר ע"י האדון המדובר.( אתה היית נותן לחתול לשמור על השמנת?)

א ס ף ב

New member
אתה משווה את קבלת הפנים שלי לקבלת

הפנים הצבועה ההיא?! כמו להשוות בין אילת לחרמון. לגבי הסכנה המוחשית לתרמומטר, ערן דואג שלחברינו היקר יהיה מכשיר נוסף ככה ששתי הבעיות נפתרו: א) אם ישבר אחד, תקבל את השני ב) אין סיבה שיספח לעצמו את שלך כשיש לו משל עצמו. ועכשיו באמת והיה אם חס וחלילה תהיה בעיה במכשיר, האחריות ממנורז אצלי.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifאסף למה אתה מלשין שהוא מהחרמו

מהחרמון. שלום אסף הנזרק

חוצפה וגועל נפש...ניל הזכיר אותו? ה

הוא רוצה להתפשט כמו האימפריה הטורקית....אז בואו נהיה "טובים ונאחל לו בהצלחה....

אסף4יי

New member
Welcome to the Club

כנראה שהשם עצמו לא הוסיף לך מזל (תנחש מהיכן הספרה 4 הגיע בשם שלי). לעצם שאלתך : אני מניח שאתה במזרח הרחוק ?...

נכון.

הכל התחיל בשבע בבוקר שעוננו(0200 שעון ישראל) בחוץ החשיך וסופת רעמים אדירה החלה. הגשם שהתלווה אליה היה מדהים בכמויות ובעוצמה, זו הייתה תזכורת מעולה למה אוהב חורף אמיתי אני. במשך שלוש, ארבע שעות ירדה כמות משקעיים עצומה מלווה בסופת ברקים ורעמים לא פחות חזקה. אני אומר לך כל טיפה , טיפה! ואני כמו מטורף רץ החוצה להרגיש מה לא הרגשתי חודשיים- גשם!!! אבל שכחתי שני דברים בדרך החוצה: 1)מיטריה 2)שהטמפרטורה הינה שלושים מעלות. בחוץ היה נחל קטן שעם השעות נהפך לנהר מפחיד. בקיצור תענוג .

אתה בחצי כדור דרומי- ניוזילנד/אוסטר

אוסטרליה (חוף מזרחי - מבריסבן עד מלבורן - באחד המקומות שבחוף האוסטרלי)

חברים , אני שוהה באחד המקומות

האקזוטים ביותר. צפונה מאוסטרליה דרומה מתיאלנד וצמוד לקו המשווה. קדימה למפות

למעלה