האסף שנזרק

תודה , אני מחכה להתקין

אותו בביתי החדש. חוץ מזה אני מקווה להתייעץ עם חברי הפורום לגבי המשך בניית תחנה קטנה בביתי. הבעיה הינה:(כרגע לפחות)כספית וחוסר ידע מה ואיך לקנות וכמובן היכן להציב את הדברים.

bralon1

Member
אני אומר לכם....

במדינה הזו, או לפחות באינטרנט כמות האספים שאני "פגשתי" היא פשוט עצומה... האם יש כאן אסף מפורום www.uniforum.co.il?

אלון ל

New member
אז עכשיו חידה

מה זה בעשב ? ר"ת של מה זה ? לפותרים נכונה יוגרל כרטיס טיסה לכוכב נוגה .

אסף עטר

New member
4 אספים בעץ אחד... אדוני ישמור

מה קורה אסף ? מה השם הזה ? אתה רוצה שאני אזרוק עליך נעל ? אני מבין שאסף ב כבר תפוס לך אבל דחילק (סתאאאם , אהבתי) "נותנים לחתול לשמור על השמנת" הא ? תזהר ממני כי כבר שלחתי את ערן לקנות לי עוד 2 (גם לעומרי) אז שלא אתחרט לי לפתע. אני מסתכל על הטרמומטר שערן קנה לך ואומר לעצמי ראבק - למה שלך יהיה ולי לא ? הוא כל כך יפה שהחלטתי שאין מצב שגם לי לא יהיה אחד כזה (עם המזל שלך בטח הטרמומטר שלך כבר מקולקל כמו המדחום הארור ההוא מהחורף שעבר) אז מה ? גשם ? אל תסתכל עליו יותר מדי שלא ימאס לך ממנו לקראת החורף כאן יאללה סלמאת

אחי, כמו שחשבתי עליך היום

רק בשלגים הגדולים(92) חשבתי באותה מידה. רבק כמה אתה חסר פה, זה פשוט לא ייאמן. אתה מדבר על גשם אני מדבר על מבול!!!! אני אומר לך הלכתי בגשם שוטף חצי שעה מפזם מוסיקה ישראלית טובה ונרטב עד שד עצמותיי( יש יותר טוב מזה?). אחי ספר על המכשיר החדש, מה קונים הלאה? הבנתי שקפצת להורים שלי?

יניב ריז

New member
חברה-הערה חשובה בפנים-../images/Emo4.gif

ראשית-ברוכים הבאים ל"האסף שנזרק"!!! אני אכן מקווה שתהיה פעיל איתנו בהמשך הדרך!!! שנית (ומודה שזה קצת סטייה חדה מהנושא):אני האחרון שיבוא ואמחה על ביקורת,חו"ד וכד´...אך בבקשה מכם-בטקט ובלי בוטות!!! זה סתם פוגע ומיותר!!! כמובן-תרגישו חופשי להתבטא בכל נושא-הפורום הוא גם בנושאי האטמוספירה והחלל וכמובן שגם בענינים חברתיים בין חברי הפורום-זו לא הצפה!!! אך שוב-תוותרו על התבטאות מיותרות כגון "עבדול" וכדו...הרי שאפשר להעביר את אותה הביקורת בדרך נאותה יותר מבלי לפגוע בתוכן המסר...נכון?!

אסף עטר

New member
עבדול עבדול עבדול עבדול עבדול עבדול

אחי - אין מה לעשות התמכרתי .... לא מסוגל להפסיק :)

למעלה