האקס/ית נוטה למות

האקס/ית נוטה למות../images/Emo5.gif

לא, לא האקס הפרטי שלי. אבל בימים האחרונים חשבתי מה הייתי עושה אם הייתי יודעת שהוא חולה בסרטן או במחלה סופנית כלשהי. האם הייתי מתעלה על כעסי, האם הייתי שמחה? כואבת? מתאבלת? זו שאלה לא פשוטה. אני באופן אישי, אחרי שחשבתי על זה רבות, הייתי עצובה מאוד למרות הכעס העצום שיש לי עליו. הייתי עצובה בגלל: - כעס על אובדן חיים של אדם באשר הוא אדם. - עצובה בשביל הבת שלי שזה היה מזעזע את עולמה, ככל הנראה. - עצובה בשביל אחות של הבת שלי מאמא אחרת, שחיה אצל אביה. - עצובה כי בכל זאת עברתי איתו משהו וילדתי ממנו ילדה נפלאה. האם הייתי כואבת? מתאבלת? לא. לא בשבילי רק בשביל בתי. מן הסתם אם דבר כזה יקרה, אני אצטרך להיות שם בשבילה כל רגע וכל שנייה. ולכן הכאב והאבל שלה, הוא כאבי ואבלי. אבל לא באופן אישי. אני די מנותקת כרגע. ושוב, קשה לדעת עד שלא מגיעים למצב כזה. והלוואי שלא אצטרך להתמודד עם זה. מה דעתכם, אתם?

ה- ../images/Emo59.gif של שחר

הכעסים שיש לי מועטים ביותר ,אני לא חושבת אותם במהלך היום ולא מתעסקת איתו כבר שנים,למרות שהוא מעולם לא תפקד כאב לבני השני ,למדתי להביט על העניין מהראש ולא מהלב ..(זה במילא לא יעזור) היום שאלתך שחר קצת רלוונטית מפני ששמעתי שאבי בניי עובר בדיקות מאד מקיפות ועמוקות ,לי ברור שיותר מכל אני מאחלת לו בריאות ולא רוצה אותו חולה או חלילה מת.לא בשבילי וכמובן שלא בשביל בניי. אם חלילה אשמע שהוא במצב קשה אהיה הראשונה לעזור לו. ומכאן אני מנצלת את הבמה לשלוח לו הרבה בריאות, בשורות טובות, ואריכות חיים.

*יערית

New member
מכיוון

שלפני שנתיים היינו קרובים לזה שלא נדע, לא רוצה אפילו לחשוב על כך..לא רוצה לחשוב רעות, רק טוב...נקודה! מחשבות בלב איש לפעמים מתגשמות מפחדת...

../images/Emo13.gif בדיוק שאלתי את השאלה

בצורה קצת שונה בפורום האחר... קישור למטה ושם גם תשובתי

yogibear

New member
עצב רב מאוד.

היי... הלו ... היא אימו של הברנש.... ולא הייתי רוצה שהברנש יהיה יתום חו"ח ... ממש לא !!! שתהיה בריאה ... טפו טפו טפו ...
מאחל לה מכל הלב שתהיה תמיד בריאה וחזקה, ושתפתח כמוני פרק ב' מוצלח ומאושר יותר מפרק א'. כן, אם היה קורה לה משהו דוגמת מחלה קשה או מוות הייתי נעצב עד מאוד. ס"ה חלקתי תקופה נכבדה של חיי איתה ולצידה. וכן הייתי אבל על האובדן.

עלמה 3

New member
זה יהיה מאד כואב ולא ההיתי רוצה

לראות את ילדיו של בעלי יתומים מאם וגם לא ההייתי מאחלת להם או להם דבר, כזה, למרות החוויות הקשות שעברנו. ההפך מאחלת לה את כל הטוב שבעולם ויותר מזה מברכת אותה שתתפקח ותריך ימים, ימים טובים יותר ממה שיש לה, שיהיה זמן לתקן את הנזק שגרמה לילדיה. בכלל לאבד אב או אם בכל גיל ובכל מצב, זה קשה. למרות שאני יודעת שזה מה שהיא מאחלת לנו ולא פעם שמעתי את זה באוזניי. לי ולילדיי, לא עלנו.
לפני יותר משנה אביו של מורכב נפטר, עקב מחלה קשה, למרות שהיו יחסים בין האקסית להוריו, היא אפילו לא טרחה לשלוח מברק תנחומים, או ליצור קשר כל שהוא ולהשתתף בצערם, כשבעצם הסבא של הילדים שלה נפטר. ואם הייתי גרושה, בהחלט שהייתי תומכת ונרתמת לעזרה ועושה הכל למען החלמה מהירה ומתפללת למען לבריאות טובה ותתפלאו גם לאקסית שלנו.

../images/Emo153.gifהמחשבות האלה עולות

לא פעם ואני חושבת שלא הייתי רוצה לאחל רע לאקס שלי לא רק בגלל הילדים. למרות שאינו השותף האידאלי לגידול ילדינו הוא ישנו ונותן לי בטחון שאם חלילה יקרה לי משהו בכל זאת יש אבא בתמונה. לא איני מאחלת לו רע כלל .הוא אבי ילדי והאיש שחייתי אתו יותר מיובל שנה וחילקנו יחד גם רגעים יפים.

../images/Emo57.gif חס ושלום

רק טוב ובריאות אני מאחלת לו. הוא כבר היה במצב קשה כמה חודשים אחרי שנפרדנו (זה לקח לנו שנתיים להתגרש, לא מצאנו שום סיבה לעשות זאת קודם). כשאמו באה להודיע לי בכיתי ומאד דאגתי לו. כמובן שגם נסעתי לבקרו .הוא היה שבוע ללא הכרה בטיפול נמרץ והיה לי קשה. וזה לא שהכל הלך "חלק". אבל אלה עניני התבגרות (אח שלו אמר לי שאולי לא כדאי שאני אבוא אני זה אולי לא נוח לחברתו. אם הייתי אומרת את זה לאמו זה רק היה מצער אותה. לא סיפרתי ל
,או לאמו . חבל על הצער בגלל אח מטומטם (והוא כזה).

מורכבייייייייי, איפה אתה?../images/Emo124.gif

דווקא התשובה שלך מעניינת אותי. האם כשקורה דבר כזה, חלילה, האם סולחים אז על הכול??? ספר לנו מה אתה מרגיש וחושב, אם אתה רוצה כמובן, לא חייב

blonda3

New member
../images/Emo57.gifחס וחלילה....../images/Emo20.gif

לא היתי רוצה לשמוע בשורות רעות על האבא של ילדיי מאחלת לכולם כל טוב בריאות ואריכות ימים.

rolan

New member
שחר... תגידי, מאיפה היציאות האלה

אוףףףףף טוב, אחרי שהזעתי, מהבהלה ומההפתעה, להלן תשובתי... אני חושבת שכאדם אל אדם, במיוחד בעת מצוקה, הייתי מתעלה, ממש כמו שהוא עשה כאשר הייתי לבד. אני אומרת את בבטחון מלא, בלי עכבות ובלי להסתתר מאחורי בנותיי. ברור לי שהייתי נרתמת גם ובעצם בראש ובראשונה, עבורן. זה מעשה שהייתי עושה עבור כל אחת ואחד בין אם הוא קרוב או רחוק וכבר עשיתי... ו.... שלא נדע מצרות

החתולית

New member
חס וכרפס - טפו טפו טפו

אין לי דבר וחצי דבר נגד האיש, ואני מתארת לעצמי שארגיש די נורא אם חלילה יקרה לו משהו. ברור שיש לזה את הפן של היותו אבי בני, אבל יש לכך פן נוסף. אחרי הכל, חלקנו חיים במשך 12 שנים כמעט... זה לא הולך ברגל. הכאב יהיה גם שלי, האבל גם שלי - אולי ברמה אחרת, אולי בעוצמה אחרת, אבל אין לי ספק שזה יהיה שם. ושוב - טפו, טפו, טפו - אני מעדיפה שיהיה בריא ויחיה עד 120 :)

מורכב

New member
שמתם ../images/Emo23.gif שמתוך 13 תגובות

ענו 13 נשים, איפה הגברים? מה אני לבד כאן. יעלי אני אוהב את הבומבות שלך ואני גם יודע למה שטלת אותי במיוחד למרות שאת יודעת מה אני יענה לך בכל זאת אני מחקתי אותה מהחיים שלי ממש לא מעניין אותי אם תחלה או תבריא זה ממש לא מעניין אותי אם תחייה או תמות אני לא חושב עליה אני לא זוכר כבר כי היה לי חיים איתה היא בשבילי לא קיימת ותסלחו לי כי התגובה שלי שונה משל כולכם למרות שאני חושב שלא כולם כותבים את מה שהם באמת מרגישים

azaria

New member
המורה, המורה? יש לי תירוץ, המורה!

הX הראשונה שלי עוד לא נולדה.
אני בנישואין הראשונים שלי. (בעצם הסיבוב הזה הוא כל שלושת הסיבובים שיהיו לי בחיים. הסיבוב הראשון, האחרון והיחידי )

blonda3

New member
מורכבי../images/Emo140.gif

תשובתך היתה צפויה מעניין למה.... יכולה לאמר לך שפעם בשיאה של המלחמה בינינו סביר להניח שתשובתי היתה שונה אבל כפי שציינתי דברים השתנו וטוב שכך. מקווה שגם אצלכם יגיע היום ותראו את האור....

מורכבי, כפרה עליךךךךך../images/Emo57.gif

ידעתי שזו תהייה תגובתך. ואני מכבדת אותה לחלוטין. אגב, רגיעון חושב בדיוק כמוך. עם הסתייגות אחת, הוא לא היה רוצה שהיא תמות כדי שלילדים שלו לא תהייה טראומה, אני מניחה שגם אתה חושב כך רק שלא כתבת את זה מתוך שכחה או חוסר תשומת לב לעובדה הזו. אבל גם רגיעון מרגיש בדיוק כמוך. אוהבת את הכנות שלך. יום מצוין לך,

עלמה 3

New member
אז מה אתם אומרים ...

לכל הנשים אותה דעה ... ולכל הגברים אותה דעה.... אז מה דעתכם נשים מחיצה בין גברים לנשים

למעלה