האקס/ית נוטה למות

מצטרפת אליך מורכב ../images/Emo70.gif

בשבילנו הוא כבר מזמן מת. שבע שנים שלא היה בקשר עם בנותיו..ונטש אותן .. הכעס כבר עבר וכהה, פעם האשמתי את עצמי..גם זה עבר ( אחרי שעשיתי סדר במחשבות ).. הבנות לא זוכרות אפילו במי מדובר.. מעולם לא הרעלתי אותן ולא שיתפתי אותן בפרטים ה"מלוכלכים".. אז אני בכל אופן לא אזיל דמעה, לא אתאבל..אבל גם לא אאחל לו ....

*יערית

New member
הלו?????????רגע רגע רגע../images/Emo70.gif

מי כותב דברים ומרגיש אחרת? טוב לא לוקחת את זה אישית מורכבי אבל בכל זאת רוצה לומר על עצמי....לעולם לעולם לעולם אני לא מאחלת דבר רע אפילו לשונאים שלי..נקודה! סימן קריאה!והלשעבר שלי הוא לא משונאיי ולא מאויביי למרות שסייימנו מערכת יחסים...קשה לי לחשוב על משהו רע שיקרה לו.. אני יותר משייכת את מה שעובר לך בראש על איך שניסגרו בינך לביןם הלשעברית שלך מערכת היחסים,ומי שעבר מירורים וסבל יכול להיות בנעליך..ואולי לא... צריך לסלוח ולא לשכוח...זהו! עכשיו אפשר
?

יערונת

אין מקום להשוות רגשות. בשביל מורכב אם ילדיו היא בן לאדן במלא מובן המילה ולכן הוא מסוגל ויכול להרגיש אדישות כלפי גורלה. רגשות הם יחס ישיר לחוויות שעברנו עם האקסים ואין כאן מדד לטוב או רע. משתמע מדברייך כאילו לעולם לא תאחלי רע או תשמחי שמחה לעד מול אויב או שנוא. אם תבדקי טוב טוב את רגשותייך מול שנוא (מצידי מול היטלר)אני בטוחה שתגלי רגשות שנאה ושמחה על מותם. הדוגמה היא רק דוגמה קיצונית בכדי להבין שישנם שנאות קיצוניות בעקבות כאב גדול. בעצם זה דומה למה שכולם כתבו.......נו שישלח סתם

azaria

New member
כמו בן-לאדן, ומצד שני אדיש לגורלה?

זה כבר מראה משהו. אם היא כמו בן-לאדן היה אמור להיות רצון שיקרו לה דברים רעים, שמחה לעצם המחשבה על מותה, וכו. אבל יש עדין דברים שמאזנין את הבן-לאדניות שלה. למשל זה שהיא אם הילדים. למשל הזמנים הכן טובים שהיו, למשל זיכרונות, ואלוהים יודע מה עוד. אז אם כל מה שמורכב חש כלפי הבן-לאדנית שלו זה אדישות לגורלה - זה בגלל שיש לו גם רגשות חיוביים כלפיה. רק שהם מתאזנים עם הרגשות הרעים. אז בסיכומו של דבר יוצא תיקו. כנראה ש - שנאה+דאגה=אדישות

עלמה 3

New member
אני מאד שמחה וזה נפלא שדנים

ומאבחנים את רגשותיו של המורכב, שבמקרה הוא בעלי. עזריה, איפה קראת וגם בין השורות שהוא מאחל לה רע, הפרשנות והאיבחון שלך מוטעים. הוא אדיש כן, הוא אטם ובנה סביבו חומת מגן בעקבות מה שקרה בינהם. לא בא לי להרחיב את מה שקרה, יתכן ואתה מכיר מסיפורים קודמים שהעלתי כאן. וזה לא לטעמי לערוך כאן איבחון מטמטי קר ומשוואות, על ריגשותיו.

azaria

New member
צודקת. מי אני שאנתח ואאבחן? ../images/Emo52.gif

הכוונה היתה להראות שבאופן כללי כאשר יש מצב "נורמאלי" משהו סביב האמצע, אז זה יכול לנבוע משיווי משקל בין דברים שהם מאוד קיצוניים אבל מנוגדים זה לזה. אין הרבה קשר למורכב או למה שהוא כתב. סתם מצאתי לי שם משהו לתלות עליו את התיאוריה היפה הזו שלי

*יערית

New member
יונצ'וק

בוקר נפלא לך, אין ספק שעם דוגמאות כפי שהבאת אני בהחלט מאחלת שלא יראו אור יום אחד בחייהם...כך גם מול מרצחים, אך אנחנו לא מדברים על כך,אנשים פשוטים שפוגעים בי למשל ואני כולי כעס ועלבון..לא האחל להם רע! למה קשה לקבל את זה? אני לא אדם מושלם...אבל הרגשות האלו לא קיימים בי.

../images/Emo140.gifיש נקודה חשובה נוספת

למרות ואף על פי באיזשהו מקום אנו יודעים שיש אבא או אם שתיקח אחריות אם לנו יקרה משהו.והוא או היא האבא או האם.אולי כל זמן שלקחנו אחריות הוא לקח צעד אחורה אבל אם חלילה אנו נפרוש מעולם זה או נחלה במחלה קשה יתכן והוא ימצא את הכוחות לקחת אחריות עליהם או היא כמובן. זאת נקודה חשובה מאד לדעתי לי אישית טוב לחשב שיש אבא בשטח ומאמינה שחלילה בקושי גדול במיוחד הוא כן יקח אחריות

פעם חשבתי שהיה הרבה יותר קל

לו הייתי אלמנה ולא גרושה. אבל היום אני יודעת שלא. לא יותר קל לילדים (שהיו עושים מאבא שלהם מין מלאך שלא עשה רע בחיים שלו ומשתמשים בו כדי לנגח אותי), לא יותר קל לעזריה, ובעצם לא יותר קל גם לי. אבל בכל זאת... אני לא מאחלת לו שום רע, לאקס, אבל אם יקרה לו משהו אני אצטער בעיקר בגלל הילדים - בתוספת אותו צער שאני חשה לגבי כל אדם שקורה לו משהו רע (חוץ מהרשעים, כמו שיונה הזכירה, וחוץ מהשנואים, שבשונה מיערית, אני בהחלט מסוגלת לאחל להם דברים רעים - אם כי אפילו אני, שאני מרשעת ידועה, לא מאחלת מוות!). חוץ מזה שאני מספיק אגוצנטרית בשביל לדעת שמי שיסבול הכי הרבה ברמה המעשית אם האקס יהיה חולה זה אנחנו, עזריה ואני, כי פתאום יהיה מצב של "חייבים להסיע את הילדים לאבא, הוא לא יכול, הוא חולה" וכל מיני "התחשבויות" נוספות מהסוג הזה שגם עכשיו אנחנו נדרשים אליהן פה ושם (אשתו הנוכחית של האקס גדולה בלהתחשב בו על חשבוני). מצטערת אם זה נשמע קר...

הריני מצהיר בזאת כי

מעולם לא ייחלתי ולעולם לא אייחל כי ה"שעברית" שלי תחלה או חו"ח ... ואני לא מוצא שום צורך לנמק. ואגלה לכם סוד יש לי יותר מהרגשה שגם היא לא הייתה רוצה לראות אותי מתייסר מכאבים יוסי

../images/Emo70.gifולי נראה

שאם עיבדנו את הרגשות שלנו ועברנו את ההליכים של גירושין בסופו של דבר נמצא את עצמנו במקום של הבנה,סלחנות וקבלת האקס גם אם עברנו סבל רב. ככל שהזמן עובר אני יכולה רק לכעוס עליו לגבי המזונות אם לא יגיעו בזמן או יוקטנו בלי סיבה.אבל כל מה שעשה והיה וכל שאר החשבונות סגרתי וחתמתי עליהם מחוסר עניין.זמנם עבר.ועכשו יש לדאוג לפירות אהבתנו.כל אחד לפי יכולותיו.

oehhe

New member
נו... אין ברירה, צריך להגיב

הוראה ממורכב זו הוראה שצריך למלא, ובהחלט צריך גם לשמוע את דעת הגברים (רולן, אני גבר?) עדיין אין לי אקסית, אבל בקרוב תהיה (אם לא תנפח את נשמתה בעיצומו של תהליך הגירושין) אשמח שתחייה באושר ובעיקר בעושר עד אחרון ימיה, אני מניח שאתן ידי לסעוד אותה בימי מחלה או צרה כלשהי (טפו טפו). אפילו אשמח להפגישה עם אהובתי הנוכחית לכשיגיע הזמן המתאים. כזה אני, מה תעשו לי? oehhe a lefthanded octopus

rolan

New member
גבר ../images/Emo110.gif

אף על פי ולמרות הכל... ואני באמת, לא אוהבת אותו, לא ארצה שיחלה ועל כך כתבתי בהרחבה. אני רוצה לומר עוד
האיש הזה, הקרוי
, השביע אותי מרורים, בחיינו המשותפים כמו גם לאחריהם. רוצה להתוודות ולומר, שבצר לי, עת היינו נשואים (אל תספרו...) התפללתי שייעלם - בכל צורה אפשרית וקיוויתי מאוד שמסכת ייסוריי תסיים עם הליכתו מהעולם. היום אני רחוקה מהסיטואציה, כרחוק מזרח ממערב, עוד דבר, איני שומרת טינה בלבי לאיש... לכן - לטובת בנותיי (וטובתן היא טובתי), אשמח אם יאריך ימים ויזכו בנותיי לחיות בצל אביהן, שהוא כפי שהוא... לגבי אקסתו של אוהי (הגבר שלי
) אשמח מאוד ביותר, אם תאריך ימים...

למעלה