הארה ווידוי

yanivhazan

New member
הארה ווידוי

שלום שמי יניב ואני די חדש פה . כמו כולם כאן גם אני נשבתי בקסמה של הלהקה המכשפת הזאת.בניגוד אליכם ובמקביל להתמכרותי אני משתין עליהם בקשת. די ,הגיע הזמן להגמל. עד עכשיו לא רכשתי אפילו דיסק אחד שלהם אלא גנבתי מהם בעזרת הרשת .לאט לאט המצפון שלי התחיל להציק לי יותר ויותר וזהו אני לא יכול יותר ! אני אוהב אותם יותר מדי מכדי שאמשיך לגנוב מהם ! את כל הדיסקים שיש לי במחשב אני מתכוון לרכוש ואני ממש אודה לכם אם תכוונו אותי לחנויות שבהם הדיסק לא עולה 80 שקל ומעלה, בכל זאת יש לי לפחות 7 דיסקים דחופים. סליחה רוג'ר ,דיויד,סיד ,ריצ'רד וניק. סליחה סליחה סליחה.

דיסק קלאב - ב"ש

אין שם דיסק יותר מ55 שקל. אתמול הייתי והשלמתי את מה שחסר לי. ואם כבר אז תבכה גם בשבילי

Elinor BC

New member
כומר אני עדין לא... אבל אני אשמח

להפנות אותך לחנויות זולות הראשונה בראשונים: דיסקסנטר בדיזינגוף סנטר. מקום זול טילים. תהנה תשתולל ותתפרע. זה הבית שלי כי הוא קרוב אלי. וכמובן יש מקום עוד יותר עם מחירים בריצפה, הלא התו השמיני אבל בירושלים.. ותמיד תמיד אם אין לך אפשרות להגיע לשנים מעל ^ אתה מוזמן לקפוץ לטאוור רקורדס הקרוב לביתך ולקנות גם שם דיסקים במעט כסף.. יום טוב. תהנה ולהית'

היום הייתי שם

והתרשמתי :). באמת אחלה חנות. שלא יגמרו לי האפטרים לעולם...

שלום חן

New member
לטאוור רקורדס?

הם בכלל לא זולים כל דיסק של הפלוייד מינימום 80 ש"ח. אגב לראשון מב"ש יש להם את רוב הרפרטואר של הפלוייד כי בשביל 55 ש"ח לדיסק שווה גיחה לב"ש.

avki

New member
הנה - תהנה...

http://www.alternative-israel.com/alternativa/articles/topics/topic_general_0004.htm

vegetable man

New member
ועכשיו שתקנה את הדיסקים

הם יוכלו לגמור את החודש ולא לקבץ נדבות ברחובות לונדון? אני לא אכנס לדיון על אם להוריד זה טוב או לא, אבל אם כבר ביצעת את ה"פשע" למה לקנות מה שיש כבר? בשביל עטיפה? אם כבר לקנות חומר מעניין עליהם או ביוגרפיה ,דברים יותר נדירים...

הבן אדם רוצה לחזור בתשובה

וככה אתה הורס? כן, בשביל העטיפה, בשביל ההרגשה הטובה שמלווה בקניית יצירת אומנות של מישהו שאתה מעריץ, ובשביל שווטרס יוכל לקנות עוד מרקר ולחתום על החומה בשטחים...

vegetable man

New member
אם זה

מה שעושה לו הרגשה טובה, מי אני שאעמוד בדרכו. ואם לווטרס חסר מרקר, אני אביא לו, למה לגמור לילד בן 14 את כל הכסף על דיסקים?

vegetable man

New member
באמת חושב

שאם הוא רוצה סמים אלכוהול ופוגים זה מה שיעצור אותו?
הבנאדם מרגיש פושע על שהוריד דברים מהאינטרנט לא קצת מוקדם להיסחף ככה? חחחחח

זוהי עבירה על פי החוק הישראלי

והפורום, ככזה, אינו תומך או מעודד ביצוע עבירות, כולל - ספציפית - הורדות וצריבות באופן בלתי חוקי. שים לב גם שעל פי הנחיות "תפוז", יהיה עלי להסיר הודעות המשדלות או מעודדות ביצוע עבירה, כולל העבירות הנ"ל.

vegetable man

New member
חס וכרפס

וגם חסה. הסניגור מבקש להזכיר לכבוד השופטת שהנאשם שהיינו קטין הודה באשמת החשדות המיוחסים לו, וכיוון שאינו יכול לגנוב את מה שכבר גנב, הצעתי עיסקת טיעון לפיה יקנה רק חומרים נדירים כאלה ואחרים שאינם ברשותו כמו ביוגרפיות DVD וכאלה במסגרת עיסקת טיעון. כמו כן הסנגוריה מעודדת השגת חומר רק במקומות שהובאו להלן, הווה אומר, טוואר רקורדס, האוזן הטיפשית, או כל שם אחר שזרקו פה

הידד ציף - אוכפת החוק המסורה שלנו:)

כמו שצריך, אם שואלים אותי...לא ששואלים

אולי, אבל תחשוב על הפוטנציאל

השיווקי: "אל תקנו סמים, קנו פינק פלויד!" חוץ מזה, שנראה לי שבמצב שלנו היום, סמים ואלימות שכיחים יותר מהורדות מהאינטרנט (של פינק פלויד בפרט)

למעלה