הארה ווידוי

One Echoe

New member
אני מציע...

לקנות את ה2 האהובים עליך ממה שיש לך במחשב, ואת השאר לא לקנות. אלא לקנות אלבומים חדשים. כבר הורדת. אל תרגיש רע בגלל מצפון..מי שמקבל את רוב הכסף זה חברות התקליטים הקפיטליסטיות. ולפינק פלויד לא חסר כסף..תאמין לי.
בכל אופן, הייתי מציע לך לקנות אלבומים חדשים..של הפלויד או לא של הפלויד! חנות:התו השמיני בירושלים, אם אתה מתכוון לרכוש 7 דיסקים...אז בהחלט שווה לך להגיע לשם במיוחד כי המחירים שם הם חצי מחיר מטאוור למשל.

כן

בסוף שנות השבעים היו חברות תקליטים "אינדי" בבריטניה - ואולי מאוחר יותר גם בארה"ב - שפעלו ללא כוונות רווח, אלא לשם האמנות בלבד. חלק היו 'קולקטיבים', איגוד של להקות שהוציאו את אלבומיהם בעצמם. כמדומדי ש-Rough Trade התחילו ככה. כיום יש כמה יוזמות חדשות דומות בארה"ב.

ותיקון קל

היו להם כוונות רווח - אבל לא התעשרות. ולא היה ניצול של האמנים כפי שנעשה בחברות התקליטים הגדולות.

One Echoe

New member
ברור...

יש גם בארץ כל מיני לייבלים קטנים שפועלים למען האומנות, ולמען החתמת אמנים שלא יקבלו חשיפה אצל החברות הגדולות.. תראה, אם מדברים על עניין של כסף, אז אם אתה מוריד דיסק ישראלי-זה באמת פוגע בפרנסה של האומן. בקשר לאמנים מחו"ל..אני בספק.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif הידד! ממליצים על התו השמיני.

החנות הכי כיפית שיש. יש סניף גם בשדה התעופה וכזה. ובירושלים יש גם בקניון מלחה, אם זה עוזר. בהצלחה. :)

thezanani

New member
לא רק מסכים עם הבולשביקית

אלא אף נותן לה רוח גבית ותמיכה ציבורית נרחבת. כל נתב"ג הוא בלוף גדול ושמנוני. דיילות בלונדיניות(שיכון המזרח 10 דקות נסיעה),מוכרים מחויכים(לוד 5 דקות נסיעה),אדמה מטופחת ומוריקה(הנמל תעופה שייך למדינת ישראל) ומוכרים שממשגלים לך את השכל על רוק מתקדם ועל מקצבים מעורבים של 6/9854 ומפיקים את שרית חדד.ואם הפוטטו-מן הבוכרי הזה אינו פרוג אז מה כן? אנשים והמוזרות שלידם,פולנים ובולשביקיות,אנו חיים בתוך שקית שוקו מבאישה וישנה! הגיע הזמן לשינוי! מהפכה!!!ניו רבולושון!!! ולא המקסיקנית מהצפון!!!צריכים מנהיג מהפריפרייה! מחוספס,שרמנטי,קריצה לקהל הנשי,מהוקצע,מסוקס,פרוע,בעל חוש אופנתי מחרמן,תיק אדום פסיכודלי ונשירה בקרחת. תנו לי יד ואוביל אתכם לאושר,תנו כתף ואביא לכם עתיד מזהיר! עתיד של קובנות עם רסק,הופעות של ג'נטל ג'יאנט בקרית מלאכי וג'ון אנדרסון בשדרות,עתיד מלא מין,חמאת בוטנים ופולק! דאגו למחר!תנו יד לאלמוג חסר השיער! ואם אין לי אני!לי לי צנעני! (איזה ביט דפוק.ססעמק עם הלילה המצחין הזה)

avki

New member
עוד יצירת מופת... לעזאזל, אנשים

כסף בשביל לקרוא טור אישי שיצחיק אותם...

Elinor BC

New member
חחחחחח י'בנאדם הזוי! "בולשביקית"

חחח אהבתי! מהיום זה הכינוי שלי =)

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif מה יהיה איתך? ../images/Emo6.gif

חצי הודעה אנ י לא מבינה, אבל צוחקת בכלזאת. "אנו חיים בתוך שקית שוקו מבאישה וישנה!" זה משפט לחתימה. D:

למעלה