מחירים, איפה השגתי וכו'..
על הרוב כתבתי. כל המחוכים שלי למעט המחוך בטן הם מאיביי, וגם את רובם קניתי לפני יותר משנה ככה שאני מש לא יכולה לזכור מי מכר לי אותם.. גם ככה באיביי זה לרוב חנויות שמחסלות עודפים וכאלו דברים ככה שסביר להניח שהם לא מוכרים יותר. אבל בכל זאת, מאוד מאוד מומלץ ללכת ל-ebay, בשביל כל דבר שאין בארץ - החל מספרי כישוף וכלה במחוכים. רוב האנשים מוכרים לישראל, המשלוח מאמריקה אינו יקר (מבריטניה דווקא כן) וזה שווה. כמעט כל המחוכים שקניתי באיביי עלו לי משהו כמו עד 100-150 שקל כאשר המחוך מהברזל עלה לי קצת יותר, והמשלוח הוא לרוב לא מאוד יקר. בגלל שהמחוך בטן מהארץ, הוא עלה לי 300. נכון, הבדל ענק במחירים, אבל זה שווה את זה - כשמזמינים מהאינטרנט זה מאוד מפחיד כי לא תמיד יודעים אם זה יתאים. המחוך קטיפה, למשל, היה נורא קטן ורק לאחרונה בגלל שכל כך רזיתי אני לובשת אותו. חצאיות, במקרה הזה, קנויות. א-ב-ל יש לי משהו כמו 5 חצאיות שתפרתי בעצמי - מזמש עם פחים רקומים, מבד דמוי-עור, מ-PVC, תחרה ועוד, הבדים עולים בסביבות ה-50 שקל למטר (ואפשר להשיג בעיקר בנחלת בנימין או ברחוב הראשי של בני ברק) ואם לא תופרים לבד (מה שדי קל ומומלץ) נראה לי שתופרת לוקחת עוד 50 שקל על התפירה של החצאית עצמה. זה מאוד כיף לעשות משהו בעיצוב עצמי וזה משתלם. להכין חולצות זה כבר יותר קשה, וכולן קנויות, דווקא מחנויות של מותגים בעיקר, טרנובה ובוניטה, והייתה לי פעם אחת ממש יפה מקסטרו. כמעט כל עונה ובמיוחד חורף מוציאים פריטים בסגנון. מחוך בטן - מדגיש את ההבדל, נכון. אבל זה לא נראה מעוות כמו מחוך רגיל, כי מחוך רגיל פשוט מתעוות בגלל החזה וזה נראה לא טבעי, וגם משמין. אז כבר עדיף מחוך בטן שגם יותר נוח איתו.