הארון שלי

GoddessKitty

New member
מחוך מהולווט!

מחוך בטן שאני לרוב לובשת רק חזיה (לא שקופה) מעליו. יש לי חזה ענקי (85E) ואני לא מספיק שמנה כדי שמחוכים יראו עלי נורמלי.. רובם רק מדגישים את ההבדל הענקי בין הבטן לחזה וזה מעצבן נורא.. ולכן אני אוהבת מחוכי בטן. הוא גם נורא נוח, למרות שיש לו ברזלים מאוד חזקים.

GoddessKitty

New member
עוד מחוך..

מסאטן עם שולי תחרה, הברזלים שלו לא מאוד חזקים ולכן לרוב אני יוצאת איתו למועדונים.. ישיבה עם מחוך זה רק כשיש לו ברזלים אמיתיים, אחרת הברזלים נפגמים.. יש לו קרסים ממתכת מקדימה וקשירה מאחורה. הקרסים ממש מוסיפים. גם הוא מאיביי.

GoddessKitty

New member
מחוך מברזלים מפלדה

שזכיתי במכירה פומבית במחיר מדהים. הוא היה המחוך הראשון שלי. הבעיה היא שבגלל הברזלים הוא מעט מגושם, וגם שירדתי מאז מלא במשקל והוא כבר די גדול עלי.. הוא מדהים - הוא עשוי מסאטן שחור עם פרחים שחורים רקומים עליו ויש לו תחרה בחלק העליון וקשירה מאחורה.

GoddessKitty

New member
חולצות חורפיות!

בקיץ אני לובשת בעיקר חצאיות מיני ומחוכים. בחורף, זה כבר יותר בעיה, במיוחד כי אני לא אוהבת לצאת עם מעיל, לרוב בתוך המועדון\הופעה ממש חם. אז צריך למצוא איזושהי פשרה. אני לרוב לובשת חצאיות באורך הברך עם מגפיים, וחולצה, ואולי אפילו על החולצה מחוך.. ולכן יש לי מלא חולצות עם שרוולים מתרחבים.. את זו קניתי בחו"ל, היא עשויה מקטיפה, יש לה מחשוף מרובע עם שולי תחרה, והשרוולים שלה מתרחבים וחתוכים בצורה א-סימטרית מאוד יפה. הבעיה היא שהיא כבר נעשית קטנה על החזה שלי..:( וכל הזמן מטפסת למעלה בגללו.. אני צריכה למצוא לזה פיתרון כלשהו כי אני מתה עליה. מה שכן - חם בה נורא.

GoddessKitty

New member
חולצה מטרנובה..

אכן כן, הכוונה היא לחנות בעזריאלי.. כמעט בכל חנות כזו אפשר למצוא חולצת מחוך או חולצה גותית כלשהי.. אוף, אני מתגעגעת לחורף..

GoddessKitty

New member
חולצת תחרה

שקניתי בסוף החורף שעבר ולכן הספקתי ללבוש רק פעם אחת - להופעה של הלג'נדרי פינק דוטס שהייתה בבארבי ת"א.. אני מתה על חולצות תחרה ויש לי מלא (ואולי עד החורף אני ארזה מספיק כדי ללבוש רק חזיה מתחתיה)..

GoddessKitty

New member
ונסיים בנעליים של הקיץ..

שאני לובשת עם מכנסיים לרוב, ואני בקושי לובשת מכנסיים.. הן יותר מתאימות ללכת לסרט או למסעדה כי העקב שלהן רצחני. והן גם ממש פגיעות.

ווואאאאאאאאאאאאאא

אני רוצה רוצה כאלו!!! למה למה אני לא יכולהההההה דברים יפים!!

¥EleVatioN¥

New member
אלוהים ישמור!../images/Emo129.gif

מאיפה הבאת את כל המחוכים?!
גמאני רוצה!! יו לאקי גירל

וואו החולצה מדהימה.

מאוד אהבתי את הרשת הזאת,אבל סדרו אותה ואי אפשר למצוא בארץ יותר :(

TarwenR

New member
../images/Emo99.gif

כמה דברים יפים דמט
אפשר מחירים של כל הדברים? ומחוך בטן לא יותר מדגיש את ההבדל בין החזה לשאר הגוף? מחוך גם די מהדק את הציצים

GoddessKitty

New member
מחירים, איפה השגתי וכו'..

על הרוב כתבתי. כל המחוכים שלי למעט המחוך בטן הם מאיביי, וגם את רובם קניתי לפני יותר משנה ככה שאני מש לא יכולה לזכור מי מכר לי אותם.. גם ככה באיביי זה לרוב חנויות שמחסלות עודפים וכאלו דברים ככה שסביר להניח שהם לא מוכרים יותר. אבל בכל זאת, מאוד מאוד מומלץ ללכת ל-ebay, בשביל כל דבר שאין בארץ - החל מספרי כישוף וכלה במחוכים. רוב האנשים מוכרים לישראל, המשלוח מאמריקה אינו יקר (מבריטניה דווקא כן) וזה שווה. כמעט כל המחוכים שקניתי באיביי עלו לי משהו כמו עד 100-150 שקל כאשר המחוך מהברזל עלה לי קצת יותר, והמשלוח הוא לרוב לא מאוד יקר. בגלל שהמחוך בטן מהארץ, הוא עלה לי 300. נכון, הבדל ענק במחירים, אבל זה שווה את זה - כשמזמינים מהאינטרנט זה מאוד מפחיד כי לא תמיד יודעים אם זה יתאים. המחוך קטיפה, למשל, היה נורא קטן ורק לאחרונה בגלל שכל כך רזיתי אני לובשת אותו. חצאיות, במקרה הזה, קנויות. א-ב-ל יש לי משהו כמו 5 חצאיות שתפרתי בעצמי - מזמש עם פחים רקומים, מבד דמוי-עור, מ-PVC, תחרה ועוד, הבדים עולים בסביבות ה-50 שקל למטר (ואפשר להשיג בעיקר בנחלת בנימין או ברחוב הראשי של בני ברק) ואם לא תופרים לבד (מה שדי קל ומומלץ) נראה לי שתופרת לוקחת עוד 50 שקל על התפירה של החצאית עצמה. זה מאוד כיף לעשות משהו בעיצוב עצמי וזה משתלם. להכין חולצות זה כבר יותר קשה, וכולן קנויות, דווקא מחנויות של מותגים בעיקר, טרנובה ובוניטה, והייתה לי פעם אחת ממש יפה מקסטרו. כמעט כל עונה ובמיוחד חורף מוציאים פריטים בסגנון. מחוך בטן - מדגיש את ההבדל, נכון. אבל זה לא נראה מעוות כמו מחוך רגיל, כי מחוך רגיל פשוט מתעוות בגלל החזה וזה נראה לא טבעי, וגם משמין. אז כבר עדיף מחוך בטן שגם יותר נוח איתו.

אני גם קונה באיביי מלא!

איביי זה אתר גאוני. אבל לא היה לי כזה מזל עם מציאות של מחוכים עד עכשיו;/ אם תמצאי מוכרים עם מחוכים כאלו זולים תפני אותי
יש לך מחוכים יפהפיים!! רונה xxx

GoddessKitty

New member
אני מכורה לאיביי

אני אוהבת לשמוע סיפורים על מציאות..:) מה קנית שם? :)

גמאני מכורה...כבר 4 שנים אם אני לא

טועה...מה שאומר מאז שהייתי בת בערך 11. בחודש האחרון קניתי לא מעט דברים- *מכירה של: סופג זיעה של גולגולת, שרשרת של גולגולת, קולר חמוד ושני wrist bands כמו מחוך..-כבר אצלי. *נעלי מכשפה מדהימות שרק קניתי ממש לפניי כמה ימים. *טלפון של הלו קיטי *חתיכת דבר משוכלל* -כבר אצלי. *אתמול בערב קניתי לי ולליז 4 "מחוכי יד" *לא הייתה דרך אחרת לתרגם את זה* מנומרים, 2 בורוד ו2 באדום שעליהם אני שולחת מחר את הכסף... ממ...זה המכירות ממש מהזמן האחרון^^ חוץ מזה עוד יש היסטוריה ארוכה שאני לא ממש זוכרת כרגע
אבל אני מפנטזת על מיליון דברים ופשוט אין לי כסף כמעט אף פעם בשבילם;/ רונה xxx

למעלה