הארון שלי

הייתה שלי וחוזרת אליי../images/Emo99.gif

יאי
ולך תהיה את השמלת קטיפה שלי
היא תהיה לי חסרה אבל לפחות אני אראה אותה מדיי פעם
XDDD

Just Angel

New member
מחוך סאטן שעובר ברגעים אלה שיפוץ

הוא מדהים-בתמונה הוא נראה כמו סתם גוש שחור

Just Angel

New member
מיאו../images/Emo99.gif

חולצה עם שרוולים מתחרבים *לא רואים לצערי* הדבר הלבן בחולצה זה דף ששמתי כדי שיהיה אפשר לראות את המחשוף עם החוטים

Just Angel

New member
הג'ינס המקושקש והקרוע שלי

לא רואים עד כמה הוא קרוע וג'יפה הוא :X

Just Angel

New member
בחיים לא ראיתי מה כתבו לי עליו O_O

אוי ואבוי עם מה אני מסתובבת עלי..

Just Angel

New member
לפי המשפט שיש מעליו אני

דיי בטוחה שכתוב שם cry אבל אין לי שמץ :X

../images/Emo99.gif

ממ.. עם מה קשקשו לך עליו? טושים? וזה לא יורד בכביסה?>< נו, הוא מצא חן בעיני. יותר מכל הגרפיטי הקנויים (שלי לא החזיק לי מעמד יותר משנה
) התאהבתי

Just Angel

New member
עם טושים ולורדים

ואני לא ממש מכבסת אותו אז זה לא יורד |מגלגלת-עיניים| הג'ינס הזה עבר הרבה ואני לא רוצה לקחת סיכון ולכבס כי הוא יתפרק והכל יימחק.אז הוא נשאר ג'יפה
:X

../images/Emo6.gif

אפשר לשחק איקסמיקסדריקס (או איקס-עיגול? איך קוראים לזה?
) על ג'ינס כזה בשיעור משעמם>< מצאתי ג'ינס מתאים לקשקוש^^ אני אקח אותו לחברה שלי שמציירת נפלא וביחד נהרוס

Just Angel

New member
אולי את רואה אי שם בחלק התחתון

של הג'ינס, יש איקס עיגול שחברות שלי שיחקו ^ ^ בהצלחה בהריסה *LOL* זה יכול להיות מאוד מהנה בסופו של דבר

הוא כזה שולט. XDD

הוא מזכיר לי את איך שטלי נראתה אחריי היום ההוא בת"א...
הוא כוסיט. מזמן מזמן היה לי ג'ינס שרציתי שיקשקשו לי עליו ואז הגעתי למסקנה שהוא נורא מכוער וחיכיתי שיהיה לי חדש ועדיין אין לי ג'ינסים. XD

Just Angel

New member
חולצת רשת

היא עברה הרבה מסעות וחרשתי עליה כ"כ אז היא קרועה :X ואם אמשיך להוסיף לשרשור הזה דברים זה ייקח לי המון זמן
אז זהו.

Blade Of Fire

New member
אין לי כוח לצלם

אבל הדברים שאני אוהב מהארון שלי: מכנס דגמ"ח ירוק כהה שמתרחב למטה שאני לובש כל פעם שאני יכול. ומבחינת חולצות יש לי את החולצות להקות שאהובות עלי (הלווין ונייטוויש) וחולצה מאוד נחמדה שקניתי בחו"ל שכתוב עליה: "GOD'S BUSY *תמונה של השטן* CAN I HELP YOU?" ועוד חולצת כפתורים של נמר ודרקון נלחמים אחד בשני. מבחינה חורפית- יש לי מעיל ארוך עד אחרי הברך בערך שנראה קצת כמו מעיל דוסים אבל הוא מחמם וכיפי. וזהו:)

למעלה