האריסון ברג´רון

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
האריסון ברג´רון

מישהו ראה את זה? סרט על העתיד הקרוב , ארצות הברית לאחר מלחמת האזרחים השניה , קם גוף שצריך להסדיר שוויון במדינה ? החוק הראשון בחוקה החדשה הוא שבני האדם לא נולדו שווים ותפקיד המדינה להפוך אותם לשווים

solace

New member
אני ראיתי...

ואם אני זוכרת נכון- זה היה די מדכא כי בסוף הגיעו למסקנה שרוב האנשים פשוט יקבלו מה שייתנו להם כי הם לא מסוגלים ליותר או סתם מתעצלים לגלות דברים אחרים. נדמה לי שבכל זאת השאירו את הסוף קצת פתוח, אבל ראיתי את זה די מזמן אז בקשר לזה אני לא כל כך בטוחה... אשמח אם תזכיר/י לי

IC4

New member
הרעיון היה שהם לא עשו מהפכה

האריסון הראה לעולם את האמת שמאחורי המציאות בה הם חיים אבל אחרי שסגרו לו את השידור , הבינו שכל מה שהוא עשה השפיע רק על כאחד נקודה שלוש אחוז מהאוכלוסיה היו שפחדו להוריד את הגומיות (שמשדרות גלי אלפא שחוסמות "מחשבות-יתר" במוח) והיו שהורידו אבל החזירו אותן.... הסוף הוא שהוא מתאבד בשידור חי אבל אף אחד כאילו לא מבין מה קרה.. הסוף הסוף הוא שהבן שלו רואה עם חבר את ההקלטה (פיראטית כנראה) של השידור שלו, והם מורידים את הגומיות ומקשיבים למוזיקה האומנותית (שזה כאילו התקווה... או במילים אחרות סוף פתוח)

Princes Vespa

New member
סוף לא ממש פתוח..

או שבעצם, אולי יש תקווה אצל הילדים הקטנים והם יביאו את המהפכה השלישית.. סרט מאוד מדכא לדעתי , אבל מעורר המון מחשבה. מאוד אהבתי את הרעיון של בתי רש כמקבילה לבתי זונות.. נדמה לי שהסרט לפי ספר של קורט וונגוט שהוא סופר מדהים

למעלה