הארי כנס

tomer1976

New member
הארי כנס

אתה מוכן לפרוס כאן את התורה שלך למניעת טרור ושלום קבוע בעולם, בראשי פרקים? המאמר ששלחת אותנו לקרוא בו, מלא לינקים ועד שאתה מוצא את הפואנטה אתה מעדיף לחסל עוד 10 טרוריסטים בינתיים מאשר להתעצבן מהאתר המעפן הזה. תן קמצוץ מהתאוריה כדי שאנשים יוכלו לדון ולהסביר לך שאתה טועה ומדבר שטויות. תודה.

hary_i

New member
התאוריה שאינה שלי

אם אתה רוצה בעברית אז הנה משהו שכתבתי לפני מספר שנים http://www.helicontech.co.il/others/peace.htm קיימים למעלה מחמישים מחקרים מדעיים שמוכיחים את השיטה הזו כך שמסופקני אם תצליח לסתור את זה.

tomer1976

New member
הסתירה הראשונה

תחילה אני אתן את הסתירה ואח"כ שאלת סקרנות: הסתירה: בהודו יש קבוצות יותר גדולות מ500 ובינתיים המקום שהכי סביר שתתחיל מלחמה גרעינית זה בקשמיר. כנ"ל בכל המזרח הרחוק. בשום מקום בעולם לא שורר שלום ורוגע, אני לא מאמין שמאידך בשום מקום בעולם לא הצליחו לארגן מדיטציה טרנסקסואלית עם 500 איש. השאלה: מי מפריע לך ול 500 מחבריך להתארגן ולעשות יוגה איפה שבא לכם ומתי שבא לכם ולהציל את העולם?

hary_i

New member
לא ראיתי סתירה

א. בהודו אין קבוצות שמתרגלות מדיטציה טרנסנדנטלית, לפחות לא עד לאחרונה שהתחילו לארגן שם קבוצות לצערינו דווקא בהודו המקום ממנו בא הידע, ישנם הסילופים הגדולים ביותר. בכל מקרה לאחרונה הוחל בארגון קבוצות ואם תבדוק מה קורה תראה שהסבירות למלחמה גרעינית בקשמיר ירדה פלאים. ב. היו עד כה מספר רב של פעמים שארגנו קבוצות כאלו גדולות, בלמעלה מחמישים מהמקרים האלו זה נעשה בצורה של מחקר מדעי מסודר. כל המחקרים פורסמו בכתבי העת המדעיים הרציניים ביותר. ג. מה מפריע לי ול 500 מחברי... זה נראה לכולם מבצע כל כך פשוט... אבל זה כלל וכלל לא כך ואסביר מדוע צריך שכולם יתרגלו פעמיים ביום (כשעה וחצי בכל פעם) באותו מקום באותה שעה לצורך זה צריך שכולם יסעו למקום, כך שיזדקקו בממוצע לעוד חצי שעה בכל פעם ז"א שסך הכל הם צריכים להשקיע בזה בערך 4 שעות ביום. אנשים צריכים גם לעבוד וגם יש חיים אחרים אז לא כל כך קל להתמיד בזה. כדי לעשות שלום ולשמור עליו צריך לא רק להקים קבוצה אלא לשמור עליה מתרגלת סדיר, אם הקבוצה תתפרק, יתפרק גם השלום בדיוק כמו שאם תפרק את הצבא תפרק את הביטחון (לא שככה יש לנו בטחון
) אם כך יש צורך בתקציב לזה ולצורך זה אכן מתקיימת עכשיו התארגנות בעולם וכאשר זה יצליח העולם יראה הרבה יותר טוב. לעשות שלום זה לא עניין חובבני זה לא סתם כמה אנשים ישבו ויתרגלו מדיטציה טרנסנדנטלית, זה דורש קבוצה של מומחים בטכניקות מתקדמות של המדיטציה הטרנסנדנטלית בדיוק כמו שלהלחם היום דורש קבוצה של מומחים שהתאמנו במיוחד. אמרת שתמצא סתירה בדברי אבל לא מצאת, כנראה שלא ממש קראת את המחקרים. לקיצור של אחד המחקרים שאגב נערך בישראל הבאתי קישור בסוף המאמר שלי. עד כה זו הדרך הרצינית ביותר למניעת טרור שהוצגה בעולם מכיוון שהיא היחידה שמבוססת על מחקר מדעי אמיתי ולא על גחמה של כמה אנשים אינטרסנטיים.

driftwoodstav

New member
אולי תסביר את התיאוריה פה?

האתר הזה ארוך כמו בגלות, ואני לא מבינה מה רוצים ממני שם... יהיה פשוט יותר אם במקום לפרסם את האתר 100000 פעם בפורום פשוט תסביר בקצרה פעם אחת! סתיו

hary_i

New member
קצת קשה

לא מדובר פה בעניין פשוט, לעשות שלום זה עניין רציני קשה להסביר בשתי מילים מדוע זה עובד. ההסבר האמיתי מדוע זה עובד קשור בפיזיקה קוונטית שגם אני לא ממש מבין. כל מה שאני מבין הוא שמחקרים מהרציניים ביותר בעולם שנעשו ע"י גופי מחקר מהרציניים בעולם ופורסמו בכתבי העת הרציניים הוכיחו את זה. לא מדובר פה במחקרים מהסוג המתפרסם השכם והערב בעיתון מעריב או ידיעות מדובר במחקרים רציניים מאד שאחד מהם אגב בוצע בישראל. מה הוכיחו המחקרים: שקבוצה מספיק גדולה של אנשים (כ 500 לישראל) שתתרגל טכניקות מתקדמות של המדיטציה הטרנסנדנטלית יביאו לרגיעה באלימות, ירידה בפעילות המלחמתית וכד' בכל האוכלוסיה, גם אלו שאינם מתרגלים. איך זה יכול להיות... נכון זה נראה אבסורדי ולא יתכן, ובשביל זה נועדו כל ההסברים, אבל כמו שאמרתי קודם ההסברים מורכבים. אני אישית ראיתי את חלק מהמחקרים וגם השתתפתי בקבוצות כאלו (כן אני מתרגל את הטכניקות) ההשפעה על הסביבה הייתה מדהימה. אני יכול לתת דוגמה אחת חיה, אמנם לא מחקר מדעי ולכן ניתן גם לסתור אותה אבל היא דוגמה יפה. בשנה שעברה בשבוע שלפני יום העצמאות היו הפגזות של החיזבאלה בצפון ביום הזכרון בדיוק, הם נפסקו באורך פלא למרות שההערכות היו שהן יתגברו מדוע זה קרה? כי בדיוק ביום הזיכרון התכנסה קבוצה קטנה אמנם אבל מספיקה לצפון הארץ בכפר בלום (אני הייתי שם). עוד דוגמה: כאשר צה"ל יצא מלבנון כל גורמי המודיעין שאף אחד אינו מזלזל בהם העריכו שגבול הצפון הולך להיות חם, חם מאד אבל למרבה הפלא הגבול הוא שקט מאד יחסית עד היום איך זה קורה? במקביל ליציאה מלבנון אורגנה קבוצה בקיבוץ נאות מרדכי במימון של יהודי ציוני נדיב שלמדה את הטכניקות ומתרגלת אותן באופן סדיר פעמיים ביום. הקבוצה קטנה מאד ולכן לא מספיקה לגמרי (עד הר דוב ההשפעה לא מגיעה) אבל קרית שמונה היום שכחה איך נראית קטיושה. אז זה עובד, עובדה. מדוע זה עובד... ניסיתי קצת להסביר במאמר שכתבתי וברשת יש עוד עשרות ומאות הסברים מפורטים יותר.

driftwoodstav

New member
חלום נחמד...אבל לא יעיל...

אני רוצה לראות אותך מכריח את כל העולם, וכל מיני מחבלים וחמומי מח, לעשות מדיטציה בשביל להביא לשלום... סתיו

hary_i

New member
כנראה לא קראת עד הסוף

אין צורך להכריח אף אחד לא אותך ולא מחבלים חמומי מוח. יש צורך בקבוצה של כמה אלפי אנשים (או מאות אנשים לישראל בלבד) האנשים האלו יתרגלו את הטכניקה. הוכח כבר בכמה עשרות מחקרים שזה עובד וזה יעיל זה הרבה יותר יעיל מאשר מטוסי קרב שמפציצים את בגדד וחיילים עירקיים שהורגים חיילים אמריקאים. וגם הרבה יותר זול, המחיר יהיה כמו של מטוס קרב אחד, מישהו כבר עשה את החשבון.

SlamminDino

New member
ואיך בדיוק זה משפיע?

למה שמישהו יפסיק עם האלימות כשמישהו אחר מבצע טקס כלשהו? אפשר לנסות תמיד דברים חדשים אבל הסיכון הוא בכך שאם זה לא פועל, העולם בבעייה גדולה.

hary_i

New member
איך זה בדיוק משפיע

ההשפעה דומה במידה מסויימת למגנט כאשר אתה מקרב מגנט לברזל שאינו מגנטי, תוך זמן קצר כל המולקולות מסתדרות וגם הברזל שאינו מגנט הופך למגנט. לגבי הסיכון בלנסות, אין כלל סיכון, מדוע? א. זה נוסה למעלה מחמישים פעם. ב. לא חייבים לזרוק הכל ולעשות את זה צריך להקים את הקבוצה, הצבא ישאר ללא שינוי וימשיך להגן עלינו אבל תוך ימים בודדים החיילים ישארו מובטלים ובטוחני שכולנו נשמח. (למעט אולי כמה מחרחרי מלחמה שחלקם נמצאים כאן בפורום...)

hary_i

New member
זו הייתה רק דוגמה

לא אמרתי שאנחנו ברזל. זו הייתה דוגמה לא הסבר לאיך זה עובד. ההסבר האמיתי נעוץ בהרמוניה של גלי המוח של המתרגלים שמשפיעה על הסביבה, השפעה דומה להשפעה של מולקולות מגנט מסודרות. בכל מקרה, העובדות מדברות בעד עצמן, למעלה מחמישים מחקרים שהוכיחו למעלה מכל ספק שזה עובד. חבל מאד לא לעשות שימוש בשיטה מוכחת כמו זו. השיטות שאנו עושים בהן שימוש היום הרי הוכח שהן לא עובדות, מה לא ניסינו ניסינו לתת שטחים, לא עזר, ניסינו להלחם, לא עוזר. אבל משום מה מנסים שוב ושוב את אותן שיטות שהוכח זה מכבר שאינן עובדות. איינשטיין אמר פעם שההגדרה שלו לאי שפיות זה לעשות שוב ושוב את אותו דבר בתקווה שהפעם יהיה אחרת אז לפי ההגדרה של אינשטיין המנהיגים שלנו אינם שפויים.

driftwoodstav

New member
אז אולי תסביר לי...

למה אתה יושב ומדבר במקום לעשות משהו אם זה מוכח? סתיו

hary_i

New member
מי אמר שאני רק מדבר

ותציעי לי עוד מה לעשות אני אשמח לשמוע.

driftwoodstav

New member
אתה רוצה להגיד לי...

שאם כמה חבר'ה ישבו ישיבה מזרחית, יעצמו עיניים ויחשבו ממש חזק מחשבות חיוביות (או משהו כזה) כל המחבלים פתאום יגידו- "היי! יהודים זה כיף! בואו נלך לרקוד הורה ולא יותר מלחמה!" ויהיה שלום כלל עולמי? פתאום כולם מחייכים, מאושרים ושוחרי שלום? סתיו

hary_i

New member
לא ביכלל לא

אני דיברתי על קבוצה שתתרגל את טכניקות הסידהיס והתעופה היוגית של המדיטציה הטרנסנדנטלית. זה לא קבוצה של חברה שיושבים ישיבה מזרחית ועוצמים עניים וחושבים מחשבות חיוביות. את זה גם ניסו וזה לא עושה כלום. מדובר בטכניקה יחודית שאינה סתם לחשוב מחשבות חיוביות. נכון שכלפי חוץ הם אכן נראים יושבים ישיבה מזרחית בעניים עצומות אבל מה שהם עושים בפנים זה מה שחשוב. וזה, אני חוזר ואומר, הוכח למעלה מכל ספק.

driftwoodstav

New member
לא הוכח כלום!

זה שאתה נותן דוגמא של ברזל ומגנט זאת לא הוכחה. ולא- שני מקרים הם גם לא הוכחה. סתיו

hary_i

New member
50 מחקרים הם לא הוכחה?

נכון, הדוגמאות שנתתי הן לא הוכחה וגם אמרתי את זה קודם. אני מדבר על למעלה מחמישים מחקרים מדעיים מהמחמירים בעולם שפורסמו בכתבי העת הרציניים בעולם. זו ההוכחה האמיתית, כל מה שאמרתי אחרי כן היה רק להסביר ולהדגים. כדאי שתקראי היטב את ההודעות שלי. לא מדובר כאן בעוד קבוצה הזויה שחושבת שאפשר להביא שלום אלא בדרך הרצינית ביותר שהייתה עד כה. אני מוכן אם יהיו מספיק אנשים רציניים לארגן ערב עם הסברים על הטכניקה.

טל ר

New member
לא היה לכם כבר "ערב הסברה"?

האם לא ניסיתם כבר להסביר את העניין הזה לכולנו באמצעות שידורי התעמולה, ולמרות זאת לא השתכנענו?

hary_i

New member
נכון היו נסיונות להסביר

אבל בגלל האטימות של מספר רב של אנשים צריך להסביר שוב ושוב עם הזמן יותר ויותר אנשים מתחילים לגלות שאכן יש כאן משהו. האם לא תרצה להקדיש ערב אחד לדיון הזה ולדון בעניין בצורה בוגרת? לי יש את כל ההוכחות המדעיות (אולי לא כל הידע) על מנת להסביר את ישימותו של הרעיון וחשוב להסביר כמה שיותר, לטובת המדינה והעולם. אנחנו מדברים על שלום עולמי אמיתי ויש לנו את הטכנולוגיה. אתה לעומת זאת שבוי בקונספציות שגויות ומגלה אטימות לכל דבר חדש שהוא קצת שונה מהקונספציה שלך. אז אולי באמת תגלה קצת בגרות ותסתכל לעומק במה שאני מציג ואחר כך אם באמת יהיה לך טיעון תקף נגד, אני מוכן לשמוע. הנה עוד סיבה לערב הזה. מקסימום תהנה מערב של קומדיה עם סטנדאפיסט מטורלל, שכנראה זה מה שאני בעינך.

למעלה