הארי פוטר 5. *נטול ספוילרים*

Ophel McNeil

New member
הארי פוטר 5. *נטול ספוילרים* ../images/Emo28.gif

ה"פ אחלה ספר. ^^ סוף כל סוף רולינג לקחה לתשומת ליבה את הביקורת עליה, והארי אשכרה מדבר כמו ילד בן 15, כולל להחזיר לאנשים שמרגיזים אותו כי הוא יותר חזק מהם וכו'. ורולינג דורשת, אבל דורשת את כל הסלאשים שכותבים על ה"פ!! הנה ציטוט מהספר, ולא, לא שיניתי שום מילה: [דאדלי להארי]: "?Who is Cedric - your boyfriend" (בקיצור - דאדלי שאל את הארי אם סדריק דיגורי זה החבר שלו. *מאושרת*) אה, ורק רולינג יכולה לשים בעמוד העשירי של הספר משהו שיכול לשנות את כל הפרספקטיבה על דמות שלמה בספר, ועל כל החיים של הארי, בערך.

Magical me

New member
יורי, סטרייטית שלי!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

בואי, נקים מועדון יחד עם ניצן!

Ophel McNeil

New member
זה לא אותו הספר. ../images/Emo28.gif

כן, מישהו היה משועמם מספיק בשביל לכתוב ספר שלם ולהעמיד פנים שזה הארי פוטר. אבל זה לא באמת הספר החמישי, מהשוואה אישית. מה זה אמור להיות? הפיק הכי ארוך בעולם?...

דודל

New member
דווקא כן...

Dudley gave a harsh bark of laughter, then adopted a high-pitched whimpering voice. '"Don't kill Cedric! Don't kill Cedric!" Who's Cedric - your boyfriend?' 'I - you're lying,' said Harry automatically. But his mouth had gone dry. He knew Dudley wasn't lying - how else would he know about Cedric? '"Dad! Help me, Dad! He's going to kill me, Dad! Boo hoo!"' 'Shut up,' said Harry quietly. 'Shut up, Dudley, I'm warning you!'​

Charmed Gal

New member
מאיפה הורדת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני גם רוצה
תגיד לי מאיפה ומה הגדול ושם הקובץ בדיוק, שאני לא אוריד זיוף.

Ophel McNeil

New member
לא שווה. ../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

כל החוויה של לקרוא את הספר היא לקרוא את ה... ספר. הריח של הספר, והמגע, והקטע של לשכב בתנוחות מוזרות בספה... לא יודעת. לא הייתי רוצה להוריד את הספר בכל מקרה. הוא יקר, כן, אבל יש דברים ששווה לשלם עליהם.

דודל

New member
אני קורא סתם, כשמשעמם...

כל הסדרה לא ממש מעניינת אותי. קראתי רק את הספר הראשון.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל כך נכון. פשוט אין, אין כמו להחזיק את הספר, אחרי ששלוש שנים חיכית לו, להעביר את הדפים שבו, לסרוק את העטיפה שלו, אין על זה שאתה באמצע העניין מעביר עמוד, פשוט אין על זה.

דודל

New member
[../images/Emo4.gif]

אני בכלל אוהב ספרים של ע' הלל (דודי שמחה), דבורה עומר (הנשיקה שהלכה לאיבוד), סדרת ספרי "ג'ינג'י" (גלילה רון פדר עמית לוץ אהרונוב קרפין סממה שלום ניר מוזס). הארי פוטר הוא בסדר מבחינתי. אני יודע שכולם אוהבים אותו המון המון המון, אבל אני לא הייתי קונה מרצוני. אם כבר, אז משחק המחשב [
]

Woogyman

New member
המשחקי מחשב ענקיים. ../images/Emo110.gif

והמשחק של הגיים קיוב (של חדר הסודות) עוד יותר ענק. אבל אני לא יכול שלא להסכים עם יערה. כל הכיף זה להיות עם הספר המקורי ביד, לדעת שחיכית לדבר הזה שבעים שנה ושעכשיו סוף סוף יש לך אותו.

Charmed Gal

New member
ברור...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אם חשבתם שאני הולך לקרוא את הספר על המחשב טעיתם ובגדול... אני רק רוצה להתרשם מהפרק הראשון בלבד באנגלית. לראות איך זה. למרות שאני חושב שאחכה לעברית...
זה לא שאני רוצה, אני פשוט לא מסוגל שיהיה לי את חלק מהספרים בעברית וחלק באנגלית...

Kryptonite

New member
תאמיני או לא,../images/Emo168.gif

כבר ביום ראשון בצהריים הספר החמישי האמיתי הגיע לאינטרנט.

דודל

New member
לא, לא, לא.

הוא הגיע הרבה לפני (כן, האמיתי). לאנשים שמוציאים את הדברים הלא-חוקיים יש קשרים, הם לא סתם בעסק. זה כמו שהדיסק של אמינם, The Eminem Show, הגיע לאינטרנט חודש (!) לפני התאריך המיועד לחנויות.

Kryptonite

New member
הוא לא הגיע הרבה לפני.../images/Emo168.gif

מקסימום יום שבת בצהריים\ערב הספר לא הגיע לאינטרנט לפני שהוא יצא רשמית בחנויות.

למעלה