הארי פוטר 5. *נטול ספוילרים*

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

וד"א, אני בעצם בכלל מתחיל את הפרק ה-11 כבר עברתי 170 עמודים!!!

Ophel McNeil

New member
ה"פ 5 סופר מצליח. ../images/Emo28.gif

5 מליון עותקים בסוף השבוע הראשון בארה"ב. שזה 150 מליון דולר. ביומיים. אתם מבינים ש 5 מליון עותקים בשנה זה ספר מאוד מאוד מצליח, הא?... אז ביומיים?! [מעתיקה מרד פיש] וגאדמט - 870 עמודים! מה רולינג חושבת?! אפשר להרוג עם הספר הזה מישהו! 870 עמדוים, גאדמט!! ועוד באנגלית - כמה זה לעזאזל ייצא בעברית?!

Charmed Gal

New member
והיא עוד אמרה...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

שהחמישי יהיה קצר יותר מכל קודמיו. רק תדמיינו כמה יהיה הספר ה-7... 2000 עמודים בטח. לדעתי, יהיו אולי יותר מ-7. אם כמה שהיא מקבלת על כל ספר ועם הטירוף, היא בטח תמשיך את הסידרה...

SaberTooth

New member
אני לא חושב...

אני חושב שהארי פוטר יגדל להיות כמו רומח הדרקון. עלילה מרכזית - 7 ספרים. ספרי נספחים/רקע - 120. כבר התחילו עם ספרי הנספחים בשנה שעברה, כשהיא הוציאה את הספר על הקווידיץ' ועל יצורי הקסם.

Ophel McNeil

New member
ספר בוגר על המשוטטים! ../images/Emo28.gif

ספר בוגר על המשוטטים! ורמוס (
) וסיריוס כזוג. ^_________________^ *הולכת להיות חולה בצד* ולמרות כל הרמיזות של רולינג שהיא תהרוג את הארי בספר האחרון (אמן!), מה זה בטוח שהיא משאירה אותו חי. הוא שווה יותר מדי כסף. אבל באמת, אין פלא שהיא מושכת כל הוצאה של ספר שנה. תחשבו מה יקרה כשהסדרה תגמר. היא מה זה תתקע. היא הרי לא ממש יכולה להתחיל סדרה חדשה (ישוו אותה כל החיים לה"פ), וכמה כבר אפשר להמשיך את ה"פ עצמו? מסכנה, תקעה לעצמה מלכודת.

SaberTooth

New member
מצד שני...

המעריצים ידרשו ספרי רקע. אני כמעט בטוח שהם ירצו לקרוא על וולדמורט, ואיך הוא הפך מטום רידל לוולדמורט. גם ספר על ההיסטוריה של הוגוורטס בטח ידרשו. יש לה מספיק נושאים לכתוב עליהם בהארי פוטר. וחוץ מזה, עם ההון שהיא עושה מהספרים האלה, היא יכולה לחיות רק מהריבית.

Kryptonite

New member
היא לא אמרה את זה../images/Emo168.gif

זה סתם שמועה שנפוצה באינטרנט. תזכורת לכם - לא להאמין למה שכתוב באתרי ההארי פוטר הישראלים. ותאמינו לי, אני עכשיו בספר החמישי (ע"מ 177) ואני מפחד לסיים אותו מהר מידי...

SaberTooth

New member
אם כבר ה"פ חמש...

שלחו לי בדואר אוויר אקספרס מארה"ב את הספר. הוא אמור להגיע בערב...
לא צריך את סטימצקי

Charmed Gal

New member
תזכירו גם לי שוב...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

איך נגמר הספר ה-4? אני זוכר שבתחרות האחרונה בטורניר וולדמורט תפס את הארי והיה משהו עם השרביטים שלהם כי יש להם נוצה מאותו עוף חול(?). אני זוכר שבסוף הארי ברח(איך בדיוק?) והוא ניצח בטורניר בתיקו עם מישהו/מישהי נכון? מה חוץ מזה? אני זוכר שהיה איזה מורה שבעצם כל השנה היה כלוא איפשהו ומישהו התחזה לו. וולדמורט חופשי איפשהו... שנת הלימדים נגמרה והארי נסע בינתיים הביתה... נכון? תשלימו לי את החסר בבקשה.

Woogyman

New member
פשוט תקרא מה שרשמו כאן ../images/Emo110.gif

בפורום. אני, צחי ועוד מישהו שאני לא זוכר את השם שלו סיכמנו את הסיום של הרביעי. אני ממליץ לך אבל לקרוא אותו שוב במקום לקרוא רק את הסיום בתקציר. גם ככה יש לך זמן אם אתה מחכה לתרגום בעברית.

למעלה