אני לפחות לא מפרש את המציאות כמו שנדמה לי .
אם היית ממשיך לקרוא עוד שורה וחצי היית רואה שהבסיס של האמונה שאני מתאר הוא מדעי.
אלוהים של האדם הוא התוכנית שלו לחיים והתוכנית הזאת הולכת ומתגשמת לפי היכולת השכלית והמנטלית של האדם בקצב שלו .
אם גם את זה קשה לך לתפוס קח דוגמא קלה יותר כמו שגזים שהם בלתי נראים הופכים למים וכמו שאדריכל מתכנן בית והוא נבנה בסוף כך גם אלוהים -תוכנית שהולכת ומתגשמת .אבל זה רק חלק מהעניין, הוא יותר מזה .
זה כמו אלוהים פרטי אבל יותר מזה . והגבר הוא העבד של אלוהים- הלא פיזי -כמו ממלא התוכנית, מגשים התוכנית הפרטית שלו לפי יכולתו ושכלו בקצב שלו .
לכל אחד יש תוכנית ברורה בחיים ובכל לילה מתבצע עדכון של העבד את אלוהים ואם הוא לא מסוגל יותר או שהתוכנית נתקעה באשמתו הוא לא חוזר לגוף, חד משמעית. בגלל זה כשקמים בבוקר אומרים "מודה אני" זה סימלי, אבל זה הרבה יותר מזה .
כשמתפללים, בעצם מראים נכונות לעבור לשלב הבא בתוכנית כאילו חוזים אותה מראש ומבקשים משהו , זה מראה נכונות. זה לא שיוצרים אותה כמו נבואה שמגשימה את עצמה. זה הרבה יותר מזה.
נתתי לך פה הסבר שהוא מעל לכל ספק וזה יותר טוב מכל הוכחה אחרת לקיום אלוהים.
מה מקור החיים? איך בנוי העולם? מה התכלית? מאיפה באנו ? לאן הולכים אחרי שמתים?
אם יש לך תשובה אפילו רק לאחת מהשאלות האלו יש לך תשובה לכל השאלות.
ואז אתה יכול להיות בטוח שכל מה שאתה עושה לא יגרום נזק.
אתה מבסס את כל החיים שלך על התשובות לשאלות האלה,
אבל, כנראה זה לא בדיוק מה שמעניין אותך .
מעניין אותך לפנות ל*מציאות* שנמצאת שם.
זה מזכיר לי סיפור על עיוור שהולך בשדה קוצים וכל הזמן נדקר מהקוצים ולא מבין למה זה קורה לו .
אתה יודע מה? גם אם אתה משחק פה איזה משחק אני בטוח שגם אתה רוצה תשובות לשאלות האלה , כמו כולם.
רק חשוב מאוד שתזהר שלא תתעה אחרים לחשוב שיש
דתות אתאיסטיות כמו שחושב
שפיפון ים סינגפורי שבעצם מתבססות על השערה מפתה שכל מטרתה היא הצטרפות לכת שמשלבת טאנטרה.