האתגר המסוכן בעולם

nimrodharel

New member
האתגר המסוכן בעולם

חברי פורום יקרים, כפי שודאי שמעתם (ופורסם בעיתון) הפרק "האתגר המסוכן בעולם" (ה-Bullet Catch למי שטרם ניחש) אותו ביצע לוסטיג נפסל לשידור על ידי הרשות השניה. הוא לדעתי ישודר בסופו של דבר (ערוץ 10 הולך להילחם על כך) אבל לא בשני הקרוב כפי שתוכנן אלא במועד מאוחר יותר. בשני הקרוב ישודר לקט של הקטעים האהובים עלי מכל העונה. פעם היה מספיק להגיד אל תנסו זאת בבית. היום ההיסטריה חוגגת. לא נורא, בסוף יהיה טוב. נמרוד

נמרוד בוקר טוב ושאלה..

האם מתוכננים בקרוב הופעות בארצות הברית?? הנני מתוכנן לשהות שם כחצי שנה מחודש פברואר ורציתי לדעת האם מתכונן סבב כלשהו בעולם ובמיוחד בארצות הברית..יום טוב ורק הצלחה..

יואש

New member
לנמרוד!!!!!!!!

הקטע הכי מדהים בעיני זה הקטע עם ורדה רזיאל זקונט!! איך לעזזל עשית את זה ????????????? והקטע עם ביגי ושורטי איך ידעת שהוא יחשוב על ציפי שביט!!!!!!!!?????!?!?! איך???????????????????????????????????????

הוא גרם לו לחשוב על ציפי שביט

תסתכל טוב שהוא נותן לו את הלוח בזוית מסויימת שהוא ראה את השם ציפי שביט, הוא לא ראה, תת המודע שלו קלט ולכן הוא אמר ציפי שביט

למה חייבים את הרשום השניה?

יש כל כך הרבה ערוצים שישמחו לשלם הרבה מאוד כסף כדי לקנות ולשדר. אם בכל זאת יפסלו לשידור, פנה לאחד מערוצי יס או הוט, ואם לא פרסם באינטרנט למרבה במחיר. ודרך אגב אני מתנצלת אם נסחפתי בכתיבה שלי בהודעה למטה....
ש.

LiranTheWizard

New member
נמרוד, אני חושב

שהצופים הגיעו לכלל מסקנה שכל הקסמים האלה הם בלון נפוח מדי (קרי, סיכון חיי אדם). אין בהם סכנה ממשית (תלוי איזו גרסה אתה מבצע כי יש גרסאות בטוחות ויש גם סתם גרסאות מסוכנות ממה שאני מכיר). שכדאי שאתה ולסוטיג תבצעו קסמים אחרים חוץ מסיכון פוטנציאלי של חיי אדם. הפרק על הטלקינזיס לכן היה הטוב ביותר שלך עד היום כי ראו שם קסמים (במובן שאני מכיר לפחות אם אתה מבין את הכוונה). פסיכולוגיה זה נחמד וגם שפת גוף אבל איפה הקסם? יש לי עוד הקלטות ישנות של "קלף חזק" עם ליאור מנור. לא יודע מה דעתך על התוכנת הזו ומה דעתם של שאר האנשים, אבל אהבתי שם כל רגע כי שילבו שם קסמים משלל הסוגים: קלפים, מטבעות, גומיות וכו'. אני חושב שדי טחנו את כל הנושא של מנטליזם שגם די נהרס בגלל התוכנית של אורי גלר. גם לוסטיג הוציא לעצמו קצת שם רע אצל גלר (גם בקטע של כיפוף הכפית שהוא ביצע אבל לא רק שם). אני חושב שהאגודה צריכה להתנער מגלר ולבקש ממנו סוף סוף לעמוד במבחן אמיתי בלי כל הטריקים שלו ובלי שינוי זוויות ושאר אשליות אופטיות. אחרת, התחום הזה יינזק ואפילו שלאנשים יש זכרון קצר דווקא הזכרון הזה לא יימחה במהרה. יום טוב לנו.

donlondon

New member
לאן הוא נעלם

מה יש לך עם ליאור מנור? היו שם קטעים טובים וקטעים לא טובים אני זוכר שזה היה ממש מזמן זה באמת לא היה ערוך בכלל ויכלתי לקנות כל קסם אצל אברם באלנבי הוא עוד מופיע?

LiranTheWizard

New member
אין לי רומן איתו - לא לדאוג

אלא שהוא ועוד מס' אנשים עושים הכל אחרת לפחות כמו שאני אוהב. כל הצעקנות הזאת שרואים היום בטלוויזיה (לא רק בתחום הקסמים) מאוד מזיקה ומי שלא התנסה בדברים אחרים לא ידע להעריך אותם כמו שצריך.

Jacko12

New member
נמרוד...

קודם כל אני מעריך אותך על זה שאתה מעורר הרבה השראה לצופי התוכנית(אני משתדל לא לפספס אף פרק) ועושה זאת בדרך מסתורית ומסקרנת. כפי שנאמר הביצוע שלך בפרק עם ורדה רזיאל ז'קונט היה פנומנאלי. ולמה הוא היה כזה? מפני שקודם כל היא אישה אמינה ואני מאמין שלא היה שום שיתוף פעולה מוקדם,אני לא מתכוון אל המילים עם הלוח,אלא שנכנסת למטופל מהעבר ותמיד השתמש במילה "נכבה" שכן היא אמרה שיכלת לבחור בכל מילה אחרת,אך בכל זאת בחרת במילה הזו וזה מה שהדהים. אמיר לוסטיג ניכן בזריזות ידיים אדירה,אך באנרגיית הצ'י וגרימת ניתוק השיחה אצל אורי גלר אני בספק,אין לו את הכריזמה כפי שנאמר בתוכנית ולפי דעתי גם לא את האנרגיה שהוא טוען שיש לו. פשוט קוסם לכל דבר בעל זריזות ידיים שלא נראתה כמוה בארץ. ידוע שאתה משלב בתוכניתך קסמים אשר כל קוסם (אפילו מתחיל) יכול להכיר אבל ההבדל הוא שזה רק חלק קטן מהתוכנית וכל השאר כביכול "אל טבעי" ומרתק. סושרד הופיע ביום הולדת של חבר שלי ואני כקוסם מתחיל הכרתי את כל הדברים שעשה אבל כמובן שאסור להרוס ולהביך אף אחד,אחרי הכל הוא מתפרנס מזה. דיי הארכתי בהודעה שלי אז אני אגיד שיש לך את זה,אתה מביא משהו אחר לתוכנית ולא מה שאנחנו מכירים. ב"פינה" של לוסטיג אנחנו רואים זריזות ידיים וזה נחמד,יש לך תוכנית מדהימה. אני מקווה שתגיע לרמות הכי גבוהות (אם עדיין לא הגעת) ואני אשמח לראותך שוב ב"סושייה" בת"א. אני אשמח אם תגיב. בתודה JACKO12

חסרות לך תמונות שלו?

מה דעתך לרשום "נמרוד הראל" בגוגל? לא חשבת על זה הא?

שמעוני4

New member
נמרוד הראל שלום.בבקשה תקרא את זה...

שלום. קוראים לי רבקה...ואני מאוד אוהבת את התוכניות שלך..מאז ומעולם התעניינתי בדברים "על טבעיים" כביכול... אני ממש לא מאמינה בקוסמים וכאלה..אני מתפעלת מהם ..אין ספק..הייתי רוצה לשאול אותך כמה שאלות.על התחום ועוד... והכי חשוב אני רוצה לפגוש אותך ושתוכיח לי את הדברים האלה..לא בשבילך בשבילי.. למרות ש אני לא חושבת שאתה רמאי בכלל!!אבל אני רוצה להאמין בזה..תיתן לי הזדמנות??? 052-8699-437 04-6539119 [email protected]

איזה מעשה טיפשי לפרסם את הטלפון שלך

במקום ציבורי, מה קרה לא יכולת לשלוח לו את הפלפון במסר אישי או במייל? כולם כאן צריכים לראות?

0Pandemonium0

New member
כן, אולי כדאי למחוק.

זה עלול להיות מאוד פוגע בעבור המפרסם, שכנראה לא חשב על זה לטווח הארוך.

BolraK

New member
חחחח איזה ערוץ מטומטם

מה גם ששידרו כבר לפני כמה שנים בערוץ 22 איך עושים את הקסם הזה.... זה קסם באמת נחמד אבל לראות אותו על הבמה זה בטח הרבה יותר יפה מאשר לראות אותו בתוכנית כידוע שיש שימוש בעריכה...

אתה יכול בבקשה לפרט? ../images/Emo58.gif

אם אתה אומר שגם ככה חשפו את הקסם באופן פומבי, תוכל לתאר קודם כל מה רואים במהלך הקסם עצמו? ואיך זה נעשה? אשמח מאד אם תגיב. תודה

למעלה