האתגר המסוכן בעולם

BolraK

New member
הקסם (לא ספויילר עדיין)

הקסם הוא כזה- העוזר של הקוסם לוקח רובה ומכניס לשם כדור שתחתמו עליו (גם על הראש וגם על הקליע) ויורה על הקוסם. לאחר מכן הקוסם מוציא את הכדור החתום מהפה והתרמיל עצמו נשאר אצל היורה... זה בעצם הקסם. את הסוד עצמו נגלה כבר אחרי שישדרו את זה....כי אני מניח שהם ישנו קצת את מהלך הקסם כדי שיהיה מקורי.

Sweet Girl7

New member
נמרוד תכתוב פה יותר

אל תבוא רק פעם בשנה
יהיה מעניין אם תשתתף פה בפורום!!!!!

מיכל 87

New member
אני לא מבינה משהו בקשר ללוסטיג

הוא כל כך טוב בתוכנית בלתי נתפס עם המהירות ידיים וה"קריאת מחשבות" שלו.. למה הוא טוען בתוכנית "היורש" לכוחות על טבעיים ומבזה את עצמו? אלו שתי תוכניות סותרות...

BolraK

New member
פשוט מאוד

לפי מה שאמרו בתחקיר של גיא פינס, ההפקה של התוכנית דרשה מהמתמודדים להציג את עצמם כבעלי כוחות על טבעיים.... כנראה שלוסטינג ידע שיש לו סיכויים לזכות בפרס הגדול וגם זה יביא לו רייטינג נוסף אז הוא החליט ללכת על זה...

BOSS77

New member
אני פשוט בשוק. נמרוד , כנס דחוף,עצה

אני לא ידעתי על זה. החלטה תמוהה ביותר וביזיונית! נמרוד, למה שלא תגיד להם שזה הכול טריקים ושזה לא באמת מסוכן כמו שזה ניראה? לפני כמה זמן שכנעת בדיון בכנסת את החברי כנסת שיתירו לך להציג פעלולים מסוכנים, ואיזה חבר כנסת, לא זוכר מי, אמר שכישפת אותם או משהו כזה... ובלי קשר, מה, כבר נגמרה העונה?!

Sweet Girl7

New member
כישף אותם?????????????

מה היה שם בדיוק?!? איזה כייף לו שהוא יכול ככה להשפיע על אנשים "חשובים"

Sweet Girl7

New member
../images/Emo13.gif

התכוונתי- מה היה שם בכנסת? זה היה ניראה כאילו אני רצינית שכתבתי שהוא כישף אותם??

למעלה