האתר שוב חסום מארה"ב

vinney

Well-known member
כמו תפוז - הם מרוויחים מפרסומות

מפרסמים משלמים על תנועה, על צופים, ועל הקלקות, גם אם בטעות. לא רוצה להוסיף להם לשום פרמטר.

metm98

New member
אבל הם נותנים לך תמורה מלאה ל-לא כספך, אבל שווה הערך-

אלו פשוט יחסי מסחר. האם תסרב לעלות על אוטובוס בגלל הדעות הפוליטיות של הנהג (או המכונאי)? זה מדרון חלקלק למדי...

vinney

Well-known member
בגלל הדעות הפוליטיות של הנהג? אולי לא. של בעל החברה? אולי כן

אני לא אוכל בchick-fil-a למשל. אני לא מתארח במלונות של טראמפ. למה לא? יש אלטרנטיבות.
&nbsp
אם אתם רוצים פורום חברתי לעצמכם - יש מלא פלטפורמות, ואפשר אפילו להקים אתר ייעודי, זה ממש לא יקר בימנו. למה לבחור דווקא באתר שכל מטרתו מיום הקמתו זה כרסום ביסודות הדמוקרטיה בישראל?
&nbsp

metm98

New member
בדקתי את האפשרות של הקמת אתר -

בהנחה שקל לגייס את עשרת הדולרים בחודש הנדרשים לאחזקת מחשב מחובר רשת ב 1and1, התכנת החינמיות שמצאתי לדיונים מתמשכים הן קפיצה גדולה לאחור, מבחינת ממשק משתמש, לעומת תפוז או האייל הקורא, ולא הייתי רוצה להשתמש בהן.

האם אתה יכול להמליץ על פלטפורמה אחרת, אמינה מהירה ונוחה, בה אפשר לראות את כל הדיונים האחרונים בדף אחד? כזאת שמותאמת מראש ללהג המתמשך של מסיבת קוקטייל מרובת נושאי שיחה (ולא, למשל, כזאת שהותאמה לפתיחת פתיל מבודד על באג בפייתון)?

vinney

Well-known member
יש מלא מערכות פורומים חינמיות מוכנות

יש גם אתרי hosting חינמיים (עם פרסומות, כן) עם מערכות פורומים מוכנות.
&nbsp
לא בדיוק ברורה לי ההערה האחרונה שלך, אבל עקרונית זה גם הרבה עניין של הרגל. אתה רגיל למערכת העקומה של תפוז ואתה מחפש משהו שיהיה דומה. אבל זה לא אומר שמשהו שלא דומה דווקא לא יתאים לך.

debby12

New member
מנהל
מישהו יודע מה ההבדל שם בין חברות רגילה לחברות מלאה?

תוהה איך להירשם

Ani15

New member
מצטערת זה לא בשבילי

רוטר הוקם כשופר של הימין הקיצוני בישראל, והוא עדין כזה במידה רבה (תקראו טוקבקים על חדשות פיגועים בהזדמנות, זה מחריד). הוא גם באופן קבוע מתעלם מאיסורי איסור פרסום, שזה כבר עבירה בוטה על החוק הישראלי. יש שם תנועה ערה של ישראלים מהצד הימני של המפה הפוליטית, ואני מנחשת ש"מחרפי יורדים" יגיעו לפורום שם בהקדם. אז לא, אני אשאר פה ובפייס, ואוותר על רוטר.

metm98

New member
זאת נקודה מצויינת!

האם יש לך הצעה אחרת לפלטפורמה חלופית?
אולי גוגל גרופס?

אמרו לי שכדאי לבוא להביע דעה

נרשמתי שוב, ובאתי.
ראיתי על מה המהומה.
ו...
לא תודה. עם כל האהבה הגדולה שלי לחברים כאן (ובמקביל גם בספרפרצופ) גם לי יש גבולות. ואתר כמו רוטר לא יקבל בשום אופן, כניסות שלי. מצטערת.

מצד שני, שמעתי ממקורות מוסמכים, שהוחלפה ההנהלה בתפוז, וכי המנהל החדש ממלא את הקטר החדש בפחמים טריים כדי למשוך את הרכבת הזו למרחקים ארוכים . ניתן כאן עוד צאנס.
ותחשבו על זה. רובנו נמצאים כאן ובפייסבוק במקביל, להוסיף עוד אתר "חילופי" זה כבר מתסכל. אפשר גם לפתוח קבוצה ותתי קבוצות בווטאסאפ, טיפה פחות נוח אולי אבל עובד. בדוק מפורומים אחרים שאני פעילה בהם.
כאמור ההצבעה שלי היא לא ודאי לרוטר. בתקווה שנוכל להשאר כאן.

meir12121

New member
לדעתי ההחלטה לעבור לרוטר שגויה

היתרון הגדול של תפוז על רוטר הוא שפורום ארה"ב בתפוז ידוע לרבים, וגם עולה במנועי החיפוש מה שמבטיח תנועה ערה של שואלים. הפורום ברוטר יזכה לתנועה מאוד דלילה של שואלים מה שבסופו של דבר יגרום לו למות מות נשיקה.
לדעתי עם כל הבעיות עדיף היה להישאר בתפוז, ועדיין לא מאוחר לשנות את ההחלטה ולחזור לתפוז..

KallaGLP

New member
אני חושבת שפתיחת הפורום ברוטר היא החלטה נכונה

לאור אי הוודאות לגבי המשך יכולת הגלישה בתפוז. מניסיון אנו כבר יודעים שהשאלטר פה עלול להיסגר כל יום לזמן בלתי ידוע, בין אם זמנית או לצמיתות, ואין לנו גם כל דרך לדעת אם ומתי יש אפשרות לחזור לכתוב כי תפוז אינם אפילו טורחים להזהיר או לתת הסבר כלשהו. אז בתקופות שלא ניתן לכתוב כאן או למקרה הלא בלתי אפשרי שהגלישה פה לא תתאפשר לזמן רב או בכלל, זה נהדר שכבר יש חלופה מוכנה, כי אחרת לא יהיה כלום.
אבל אני כן חושבת שזו לא החלטה נכונה להכריז על מותו של הפורום בתפוז ולהפסיק לגמרי לגלוש כאן כל עוד זה אפשרי. אין סיבה שלא לתחזק את שני הפורומים ולעבור לרוטר אם וכאשר תפוז לא יהיה זמין.

meir12121

New member
כל מה שכתבת נכון, אבל

איך יגיעו שואלים לפורום רוטר אם הפורום לא מופיע במנועי החיפוש ואף אחד לא יודע עליו?
כפי שאמרתי, הוא פשוט ימות מיתת נשיקה מחוסר פעילות.

KallaGLP

New member
אין בעיה לפרסם את הפורום בפורומים שלנו כאן ובקבוצה בפייסבוק.

אפשר אולי למצוא אתר ופלטפורמה מוצלחים ונוחים יותר, שימשכו יותר משתתפים, זה עניין אחר וכל יוזמה מבורכת, אבל להישאר ללא חלופה בהסתכלות קדימה זו מבחינתי טמינת ראש בחול.

למעלה