הא'- ב' של שבתות וחגים

האגס 1

New member
ר - רייקי - המקצוע של דורון או כמו

שאבא שלו (חיים בנאי) קורא לזה - ריקי...

מאור 87

New member
אררררגג.. ../images/Emo46.gif

אבל למה למלא הכל לבד
החוכמה היא לשחק יחד עם כל הפורום, לא עם עצמך

האגס 1

New member
בדיוק מהסיבה הזו

אני לא כותב כלום ב-ש' וב-ת', ועובדה שזה לא מתמלא כבר כמה ימים... אבל חוץ מזה - אפשר למלא אותיות שכבר מולאו, אז אני לא ממש תופס לאנשים אחרים את האותיות... אולי נעשה אחרי השרשור הזה עוד שרשור א"ב? הרי בטח יש עוד מושגים.

האגס 1

New member
ת' - תמי

בכל זאת כתבתי עוד... אבל זה לא בשביל למנוע מאחרים. אולי נפתח עוד שרשור כזה? בטח יש עוד הרבה מושגים.

qt1

New member
מי זאת תמי? ולמה אתה לא פותח?

אתה לא צריך אישור ,האגס 1 ,קדימה תפתח שרשור חדש... לי אין בא' אף אחד , אולי לך או לאחרים יהיה... לקחת יוזמה זה דבר מבורך
ת'ראות

האגס 1

New member
תמי משתתפת בעונה השניה

וזוהי חברתה של דניאלה, אותה אחת שמראה לרפי איפה חדר המנהלת בביה"ס ושהוא מצלם אותה אח"כ לתמונה שהוא מגיש כפיילוט לעיתון, תמונה שמתפרסמת בסופו של דבר כשער.

qt1

New member
היא שחקנית או דוגמנית?../images/Emo35.gif

מה יודעים על טלי רובין? דווקא בחורה שהזכירה לי מאוד את הסרט אמריקן ביוטי , עשתה רושם של בחורה כשרונית , מעניין מה למדה אם בכלל , לא ראיתי אותה בעוד מקומות או שלא זיהיתי.

האגס 1

New member
ב' - ביף בורגיניון

המעדן שיואל מבשל בפרק הראשון וששירה לא רוצה לאכול כי היא נרשמה לאירובי. אם יורשה לי, כמובן, לכתוב ב-ב' למרות שכבר כתבו...

ה- הלוויה

הפעם הראשונה שראינו את אלה הייתה בהלוויה של אח של יואל, עומר (קוראים לו עומר, נכון?) <אם זכרוני אינו מטעה אותי...> ד- דורית. מ- <ה>מבצר. מבצר אניטפטרוס... אליו נסעו יואל ורפי בפרק של יום כיפור.

למעלה