הא-הא! תודו שלא חשבתם על זה

חזיר בר

New member
הא-הא! תודו שלא חשבתם על זה../images/Emo72.gif

אולי כי זה טיפשי מכדי שיחשבו על זה. אבל מה אם ההנחה היסודית שלנו כילדים הייתה נכונה ובאמת יש אנשים קטנים בתוך הטלווזיה שעושים לנו הצגות. מילארדי אנשים קטנים משוכפלים שהוכרחו להיות עבדים בתוך קופסא למשך כל החיים של הטלווזיה. זה פשוט נורא. ועזבו את החיים של האנשים הקטנים של הטלווזיות המשפחתיות,הם עוד בסדר אבל מה עם החבר´ה של הטלווזיות בדסק חדשות שעובדות 24 שעות ביממה. זה פשוט לא אנושי. ואל תוציאו לי את התירוץ העתיק של "אז מה,אנשים קטנים בטלווזיה הם בכלל לא בני אדם" כי זה לא יעבוד. א.ק.ב הם בני אדם בדיוק כמוני וכמוך,עם רגשות,ושמות משתמש בפורומים באינטרנט שמיוחדים לאנשים קטנים מתוך הטלווזיה. אני לא יודע לאן אני חותר אבל הנקודה היא די לניצול של האנשים הקטנים. לא די לניצול הלא יעיל של האנשים הקטנים,כולנו צריכים להיות כמו בדסק חדשות ולהעביד את הנג´סים הקטנים עד שהם ימותו ואז אולי יהיה משהו מעניין בערוץ 10.

IC4

New member
שרשור מה חשבתם כשהייתם קטנים

אני בענין הזה תמיד ניסיתי להבין כמה כבר משלמים לאנשים בשביל שהם יסכימו למות רק על מנת שיצלמו אותם בסרטי ואן דאם כאילו מה אומרים להם קחו יש לכם 200,000 דולר , יש לכם חודש לבזבז אותם ואז אנחנו הורגים אותכם? עוד תהיה - שאינה שלי אבל ארשום אותה בכל זאת - איך בולי והחברים שלו אנשי השלג תמיד מגיעים לחוף הים שם יש שמש , אבל עדיין הם לא נמסים? ולמה לבנות אין נקניקיות ובמקום יש להן פסטרמה ? (שוב, לא תהייה שלי אבל אני נזכר בה) אני בכלל חונכתי בבית צמחוני (טפו טפו טפו.. על טופו!)

דנה^^

New member
שאלה

אכן זו סוגייה מעניינת, אבל אותם אנשים שמכריחים אותם להיות בתוך הטלויזיה הקטנה, להידחק בה- למה משחררים אותם ממנה לפעמים? איך אפשר לבטוח בהם שלא יגלו זאת וינסו למרוד?

חובשת

New member
ואולי

גם אנחנו אנשים קטנים בתוך טלויזיה (דת/עולם-מוסכמות ודומיהם) יש אנשים שלא מורדים? שלא יוצאים כנגד המוסכמות בכל מיני דרכים? BE HAPPY

דנה^^

New member
משדרים את החיים שלי?

המופע של טרומן בגרסא שלי... מה זה בידור? יש אנשים שנהנים מזה..? טוב.................... אז כדי שיהנו לדעתי צריך לספר להם כמה דברים נחמדים. אני רק צריכה להחליט אם למרוד נגד משהו ב"חיים" או נגד הרעיון שמשדרים אותם.. עוד שאלה: אם אני אמרוד נגד זה שמשדרים אותם, ויפסיקו לשדר, אז כבר אין להם טעם בחיים שלי אז הם ישמידו אותי? זאת אותם או חיים בשידור חי או לא כלום? מה הייתם מעדיפים?

חזיר בר

New member
עדיף לחיות כעבד מאשר למות כבן חורין

וזאת שאלה,לא אמירה נחרצת. אנשי מצדה הגיעו למסקנה הפרטית שלהם לפני כמה אלפי שנים אני לעומת זאת חושב שעדיף חיים בכל צורה מאשר מוות כי אפילו בצורת החיים העלובה ביותר המגעילה ביותר,עדין יכול להיות רגע קטן של אושר. איך אמר ג´ורג´ קוסטנזה כשנשאל האם יש לו סיבה מספקת לקום בבוקר "אני אוהב לקרוא את העיתון". זאת כבר סיבה אחת להשאר בחיים ולא להיות עבד.

חזיר בר

New member
דנה,מה הקשר

הסיפוק שלו זה לקרוא את העיתון המחורבן לג´ורג´,אם כבר מדברים,ממש לא אכפת אם זה מציאות או לא. אבל זה לפורום אחר. את יודעת מה כשאני חושב על זה,היה קצת טעם לשאלה שלך אבל התשובה היא עדין כן.

חובשת

New member
לחיות כעבד, אבל כבן חורין

בגלל הדברים הקטנים שעושים אותנו מאושרים ! אחלה נקודת מבט!
BE HAPPY

חזיר בר

New member
תודה "חובשת"

דרך אגב,אני לא סתם אורח מזדמן פה. אני מ"ארבעת הראשונים" של הפורום הזה. בימים שהוא עוד היה רק מספר. ברוכה הבאה לפה, למרות שלדעתי כבר כתבת יותר הודעות ממה שאני כתבתי בכל החודשים שאני פה.

חובשת

New member
כן כן, זה הכישרון שלי- לכתוב הרבה ../images/Emo6.gif

תודה על קבלת הפנים, שמחה להכיר את ותיקי הפורום... BE HAPPY
ד"א- הכישרון שלי עוד יעלה לך על העצבים
אז אני מנצלת את זה שאתם עדיין נחמדים...

חזיר בר

New member
אם זה לעניין

(דבר שלא תמיד מצטיינים בפורום הספציפי הזה) לא יהיה מאושר ממני פה.

חזיר בר

New member
אם זה לעניין

(דבר שלא תמיד מצטיינים בפורום הספציפי הזה) לא יהיה מאושר ממני פה.

חובשת

New member
זה הקטע... ../images/Emo12.gif

סתאאאם!!! עד עכשיו הייתי בסדר? זה בדרך כלל הסגנון שלי! אני משתדלת...

למעלה