אשמתם של כולם בגלל מצבי רוח מסוימים של אנשים מסוימים שבכלל לא כותבים בפורום הזה יורת משתי הודעות וחצי TOPS ואז עוזבים אותו ומעבירים את השאלות לגבי חורי הבייגלה שלהם לפורומים ששם יסבלו אותם ? אנחנו כמו ארצות הברית רשום לנו בכניסה שאנחנו רוצים את העניים הדפוקים המשועממים העצלנים וככה הלאה
לחיות כעבד אבל כבן חורין? תחליטי? אני אומר לחיות רק כבן חורין כי אם החיים מטבעם הם דבר מיותר , אז למה לבזבז אותן בלהיות עבד? אם כבר אתה בחיים , תחיה אותם. בשבילך , לא בשביל אף פאקינג אחד אחר. לא נותנים לעבדים לקרוא את העיתון.
לא לכולם יש את הבחירה הטבעית של "היי אני לא רוצה להיות עבד" לרוב העולם אין. וזה לא חייב להיות העיתון,איתי - זאת רק דוגמא,זה יכול להיות אוויר הבוקר הצח שיתן להם משמעות לחיים
העיתון היה רק מטאפורה / דוגמא ואני יודע שאין את הבחירה לכל העולם אבל להרבה אנשים יש והם תוקעים את עצמם במטריקס למה לעזאזל הנורת IN USE / CHARGE של הטלפון שמחובר לקו של המודם שלי מהבהבת כל מקרה סידרתי את זה נראה לי ולגאולה יש פנים רבות יותר ... מוות לדוגמא - לא שאני תומך בזה (למרות שאני בעצם כן לפעמים) אבל ... וחוץ מזה קל לנו להגיד כשלא איכפת לנו מכל העבדים האחרים אגב אני היחיד פה ששמוע את המילה עבד ומצטייר לו בראש כושי אפריקני שצריך לכרות יהלומים ואנגלי שמן עם שפם מצליף על גבו?
לחיות כעבד- הגדרה של מה שאתה! סטיגמה. לחיות כבן חורין- בגלל הדברים הקטנים שעושים את האדם מאושר! קראתם את קטעים של נתן שרנסקי על התקופה שהוא היה בסיביר? זה הסבר מעולה למה שאמרתי! BE HAPPY