טרסי
D Deep1 New member 5/12/05 #13 קצת מידע על פאי פאי הוא מדהים וקסום, בעל חזות של שולחן מודרני, והוא טרנסדנטלי מעל Q הוא נוהג לתרגל כל יום מדיטציה טרנסדנטלית
קצת מידע על פאי פאי הוא מדהים וקסום, בעל חזות של שולחן מודרני, והוא טרנסדנטלי מעל Q הוא נוהג לתרגל כל יום מדיטציה טרנסדנטלית
C CibiHeart92 New member 5/12/05 #14 פאי זה טעים O: אוקי אני חייבת להתוודות, מקווה שלא אסקל במחוגות (גם בגלל העובדה שבלי כוונה יוצאים לי חרוזים מטומטמים) אבל...\ לאלמדתימתמטיקהשלוששנים. *בורחת*
פאי זה טעים O: אוקי אני חייבת להתוודות, מקווה שלא אסקל במחוגות (גם בגלל העובדה שבלי כוונה יוצאים לי חרוזים מטומטמים) אבל...\ לאלמדתימתמטיקהשלוששנים. *בורחת*
M MajorWinters New member 5/12/05 #17 זה בסדר... יש הרבה סוגים של חנונים... לא כולם חייבים לאהוב מתמטיקה (אבל אני לא הולך להודות בזה הרבה )
זה בסדר... יש הרבה סוגים של חנונים... לא כולם חייבים לאהוב מתמטיקה (אבל אני לא הולך להודות בזה הרבה )
N NadavG New member 6/12/05 #24 מהאתר של ויקיפדיה../images/Emo13.gif חמשיר נפלא על פאי! 'Tis a favorite project of mine A new value of pi to assign. I would fix it at 3; For it's simpler, you see, Than 3 point 1 4 1 5 9 !חמוד לא?
מהאתר של ויקיפדיה../images/Emo13.gif חמשיר נפלא על פאי! 'Tis a favorite project of mine A new value of pi to assign. I would fix it at 3; For it's simpler, you see, Than 3 point 1 4 1 5 9 !חמוד לא?